Zaujímavosti o referátoch
Ovčie kiahne
04.07.2008
evina
Reagovať
Tehotenstvo a ovčie kniahne
Prosím Vás, ak niekto mátee skúsenosť, ozvite sa, ako ovčie kniahne znášajú tehotné ženy? Ďakujem.
29.03.2010
Marcela Pešková
Reagovať
Re: Tehotenstvo a ovčie kniahne
Keď som dostala ovčie kiahne bola som na konci 7 mesiaca, dosť som sa naľakala, pár dní som si poležala na infekčnom oddelení a potom ma pustili domov, robila som si vodný kúpeľ s pridaním hypermangánu / ružový kúpeľ/ nakoniec všetko dobre dopadlo a malá sa narodila zdravá, je tomu už 5 rokov a teraz má kiahne moja malá.....priznám má ich strašne veľké množstvo a sú sprevádzané veľkými teplotami, dúfam, že čoskoro budeme mať po nich
11.02.2007
ivanah
Reagovať
kiahne
chcem sa opytat.kamaratkina dcera ma kiahne je mozne ze ich mozu dostat teraz aj moje deti nakolko som s kamaratkou bola minimalne 5 hodin.dakujem
07.12.2009
Dominika
Reagovať
Re: kiahne
kiahne moze dostat hoci kto kto ich nemal a to staci ak sa zdrzite niekde co i len 5 minut v miestnosti kde nakazene dieta bolo takze aj matka ktora bola v kontakte s chorym dietatom a ona ich uz prekonala deti to od nej dostat kludne mozu aj my s nimi prave bojujeme
18.05.2009
viki
Reagovať
drahe antivirotika
jedine co zabera su antivirotika, je to vsak zbytocne lebo nez stihnu ucinne zabrat, choroba je uz na ustupe.
26.12.2008
lela
Reagovať
tehotenstvo a kiahne
Pre tehotné ženy sú vraj veľmi nebezpečné - možnosť prenosu na dieťa a jeho poškodenie.
19.02.2008
IVETA
Reagovať
kiahne
Som učiteľkou v materskej škole. Minulý týždeň som od detí dostala ovčie kiahne. A to mám 32 rokov. Orvé 3dni boli najkritickejšie. Horúčky a intenzívne svrbenie. Na svrbenie som používala gel Fenistil.Momentálne sa cítim lepšie a už sami robia chrasty.Dnes je utorok a verím, že to bude lepšie a lepšie. Dá sa to vydržať. Len dúfam, že to nedostane manžel no uvidíme po 10 dňoch. Všetkým držím palce v trpezlivosti.
04.07.2008
Silvia
Reagovať
AJ ja mám 35 rokov, dve deti, obaja už kiahne mali a ja nie, mám z toho trochu strach, pretože práve teraz sú u nás kiahne, podľa teba sa to dá prežiť v pohode? Myslím ako tak v pohode. Sisa
04.05.2008
Romi
Reagovať
kiahne
pocula som ze dospelym ludom sa davaju ockovania proti tejto chorobe... je to pravda?
30.06.2007
Marcel
Reagovať
niekde som cital ze sa staci stretnut iba prechodom popri sebe,nakolko sa to prenasa aj vzduchom.