Zaujímavosti o referátoch
Sekta
10.09.2018
berco
Reagovať
Re: člen ks milost
To skôr sa bujak otelí,ako by sa človek spasil v spoločenstve KS Milosť.
11.03.2012
Mgr.
Reagovať
Re: člen ks milost
Kde vaši pastori študovali teologiu ?
Je toto spoločenstvo registrované ako cirkev a náboženská spoločnosť ?
A dám, vám hned aj odpoved nie nie je.
Dajte si pozor, aby vás nezviedli. Lebo prídu mnohí a v mojom mene budu hovoriť : To som ja a : Ten čas je už blízko. Nechodte za nimi. (Luk 21,8-9)
V ľude však boli aj falošní proroci; tak budú medzi vami falošní učitelia, ktorí budú vnášať zhubné rozkoly; budú zapierať Pána, ktorý ich vykúpil, a tým privedú na seba náhlu záhubu. /2Pt. 2-1/
Nechodte za týmto zhubným spoločenstvo, nechodte za KS Milosť.
Pane, prosíme ťa za tých, ktorí opustili nauku cirkvi, aby zistili, že sú na zlej ceste, prosme Pána.
Je toto spoločenstvo registrované ako cirkev a náboženská spoločnosť ?
A dám, vám hned aj odpoved nie nie je.
Dajte si pozor, aby vás nezviedli. Lebo prídu mnohí a v mojom mene budu hovoriť : To som ja a : Ten čas je už blízko. Nechodte za nimi. (Luk 21,8-9)
V ľude však boli aj falošní proroci; tak budú medzi vami falošní učitelia, ktorí budú vnášať zhubné rozkoly; budú zapierať Pána, ktorý ich vykúpil, a tým privedú na seba náhlu záhubu. /2Pt. 2-1/
Nechodte za týmto zhubným spoločenstvo, nechodte za KS Milosť.
Pane, prosíme ťa za tých, ktorí opustili nauku cirkvi, aby zistili, že sú na zlej ceste, prosme Pána.
21.11.2012
berco
Reagovať
Re: Re: člen ks milost
Ak niekto verí v pohanskú trojicu,za ktorou stál pohan Konštantín/za jej formuláciou/,tak nemôže čakať žiadnu "Milosť" od jediného ,Zvrchovaného Boha Biblie. Trojica je biologická,matematická,antropologická anomália. "Syn Najvyššieho"/Ježiš/ nemôže byť zároveň aj "Najvyšším Bohom"./Jahve/
07.04.2012
berco
Reagovať
Re: Re: člen ks milost
Tam kde aj "nevzdelaní raní kresťania". Bola to škola-ducha svätého.Na seminároch sa Biblia neštuduje/len okrajovo/s tým ,že sa uprednostňujú ludské náuky,filozofie pred Božím slovom.Teda novodobí "znalci Písma",tak ako boli tí v prvom storočí,ktorí majú podiel na zabití vlastného mesiáša,osloboditela.Aj raní kresťania mali prívlastok-"Nazaretská sekta". Pozri:Sk.ap.24:5
22.06.2012
wikipedia
Reagovať
kopírovanie
"napísať" tento referát trvalo autorovi max. zopár sekúnd! na www.wikipedia.sk si našiel tento článok, skopíroval a bolo to...!!!
...je to trápne dávať sem niečo čo si len drzo skopíroval z inej stránky!
...je to trápne dávať sem niečo čo si len drzo skopíroval z inej stránky!