referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
14.04.2011
kalinka101    Reagovať
Údiv
Vážený pán, prípadne pani administrátori tejto stránky.
Dnes som si prečítala tento referát, ktorý je mimochodom naozaj obsiahly a dobre spracovaný a prečítala som si aj reakcie pod referátom.
No divím sa, že takéto sprostosti púšťate do éteru. To naozaj nie je tam nikto, kto by toto pred uverejnením skontroloval ? Vy si vôbec všímate, čo sa objavuje na týchto stránkach ? Hanba reagujúcim, ale hlavne vám, ktorí tieto reakcie ešte uverejňujete. Znehodnotená týmito reakciami je celá stránka.
04.05.2010
mongol    Reagovať
deticky
jedine ja hah
27.02.2007
jebač    Reagovať
piča
menštrucia no fuj včera som bol s baabou a akurat sme ilslido postele a razu takákravvá vložka nno ..........
04.08.2007
krasavica    Reagovať
Re: piča
si divny chlap a vazne
21.01.2009
mical    Reagovať
Re: Re: piča
ty si těš divna pretoze si krava
15.01.2008
alica    Reagovať
si velmi hlupi chlapec je to prirodzene a co sa tyka tych vasich krasavcov to by sisa cudoval co mi o nich veme si velmi ubohy pappa a musis si uvedomit ze keby nie tej krvavej vlozky asi by si tu NEBOL
09.09.2007
Lina    Reagovať
Nestresujte
06.05.2007
kika    Reagovať
no jasne,ako by si mohol ist s babou do postele a nepovedala by ti ze ma menstruaciu a este kto by isiel s takym debilom do postele??
10.01.2009
milujem zeny xD    Reagovať
...netrapos...
Vies,babi maju pravdu...nemal by si sa prehnane hrat na dospeleho...z tvojho textu sudim ze si male decko ktore videlo v kupelni mamu a musi na seba nejak upozornovat. A v pripade ze si normalny chalan co uz ma svoje roky,tak si primitiv a debil. :P maj sa...
10.01.2009
...netrapos...
Vies,babi maju pravdu...nemal by si sa prehnane hrat na dospeleho...z tvojho textu sudim ze si male decko ktore videlo v kupelni mamu a musi na seba nejak upozornovat. A v pripade ze si normalny chalan co uz ma svoje roky,tak si primitiv a debil. :P maj sa...
10.01.2009
...netrapos...
10.01.2009
...netrapos...
10.01.2009
...netrapos...
20.02.2008
didka    Reagovať
si čudny. a chudera ta baba
16.03.2007
ROMANA144    Reagovať
ZIADNE FUJ
VIES CO KEBY SI BOL AJ TY DIEVCATOM TAK BY SI TO MAL TIEZ HEJ,,A NEHOVOR FUJ VIDNO ZE SI CUDAK....
16.03.2007
ROMANA144    Reagovať
ZIADNE FUJ
VIES CO KEBY SI BOL AJ TY DIEVCATOM TAK BY SI TO MAL TIEZ HEJ,,A NEHOVOR FUJ VIDNO ZE SI CUDAK....
12.05.2006
fuck    Reagovať
Re: puberta
fuckfuckfuck
12.05.2006
fuck    Reagovať
Re: puberta
fuckfuckfuck
26.04.2005
Dávid Saxa    Reagovať
puberta
puberta a dospievanie
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.