referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Reklamácia (ukážka)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
13.02.2007
Robert Sebestyen    Reagovať
Reklamácia
Reklamácia

Vážený team spoločnosti XXX spol. s.r.o.

dňa 9.12.2006 som obdržal svoju objednávku od Vašej firmy s obsahom (1 pár čiernych čižiem a 1 ks koženého opasku.) v normálnom stave, s čím som bol spokojný.
Avšak po dvoch mesiacoch nie intenzívneho používania výrobku (Čižmy v.045 čierne) sa na podrážke objavili trhliny. Výrobok som používal iba v daždivých dňoch aj to maximálne niekoľko dní po sebe (čiže na účel ako je deklarovaný v online katalógu “šnurovacia obuv do dažďa”.) Mechanické poškodenie vylučujem, nakoľko sa tie trhliny na podrážke neobjavili zrazu ale postupom času. Obuv som čistil s vodou navlhčenou textilnou látkou. Spočiatku som si myslel že ide o čiastočné a nezávažné poškodenie (malé trhliny na podrážke). Avšak tie sa v priebehu používania výrobku značne zvýraznili a zapríčinili tak nefunkčnosť produktu. Nakoľko ten premoká zospodu.

Do decembra minulého roku som objednával vaše výrobky skrz vašej niekoľkoročnej zákazníčky pani Pšenicovej.A počas tej doby som sa nestretol so žiadnym vadným výrobkom distribuovaným vašou spoločnosťou. Predpokladám že tento kus menej kvalitného výrobku – pár čižiem bol iba ojedinelým vo vašej inak veľmi kvalitnej a bohatej ponuke. A preto vás prosím o uprednostnenie výmeny výrobku pred vrátením čiastky zaň zaplatenú, pokiaľ mi samozrejme uznávate túto reklamáciu. Verím že tento môj problém sa stretne s ochotou na vašej strane,primerane riešiť túto nepríjemnú záležitosť pre nás oboch.

S úctou k Vám a s prianím úspešného dňa, zostáva váš verný zákazník.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.