Zaujímavosti o referátoch
Žiadosť (ukážka)
25.09.2009
erik
Reagovať
ziadost do sluzobneho pomeru
na zaklade svoje ziadosti by som vas chcel poziadat o prijatie do sluzobneho pomeru.
18.04.2009
Mathew
Reagovať
LOLOVIA
more vy este spite tpo prazdninach TOTO JE ZIADOST.SA NACXUTE HLADAT VEC ICEZ VYHLADAVAC
18.04.2009
Mathew
Reagovať
LOLOVIA
more vy este spite tpo prazdninach TOTO JE ZIADOST.SA NACXUTE HLADAT VEC ICEZ VYHLADAVAC
19.03.2009
Mária Tretiníková
Reagovať
žiadosť o zaslanie peňazí z ročného zučtovania na nový učet
žiadosť o zaslanie
07.03.2009
lucy
Reagovať
dobra debilina
akoze tu nenajdem ziadnu ukazku???mam dost..akoze nefiem kto t tu dal.ale asi riadny tupec,ked nevie rozoznat ziadost od struk.zivotopisu!!!!
27.01.2009
monika
Reagovať
tatari
to tu neviete ani napisat poriadny štrukturovaný životopis,to ste dobry chujovia ak si myslite že toto mi pomoze,fakt diky
19.11.2008
kubo
Reagovať
ha ha
ten čo to tu dal si asi povedal, že na SOUčkách nevedia aký je rozdiel medzi žiadosťou a životopisom :-DDDDD
28.03.2008
Borso
Reagovať
lol :D
ty kokos,najprv sa nauc nieco hladat a potom niekoho buzeruj...toto je ziadost a nie strukturovany zivotopis!!!...ten strukturovany zivotopis sa priklada do priloh ku ziadosti,lol:D
17.08.2008
hefto
Reagovať
Re: lol :D
Fuuuha tu to detickam vazne hrabe na hlavu , moze tu niekto byt tak tupy a pisat na ziadost , ze to je co za zivotopis. Iq handrovej babiky nika a sari ... atd
25.02.2008
ywy
Reagovať
iny bordel
hmmm no pekne...clovek hlada strukturak a najde to to...akoze snaha sa ceni moja,ale najprv najdi rozdiel medzi strukturovanym zivotopisom a ziadostou......je to postavene na hlavu ty kokos
25.02.2008
ywy
Reagovať
iny bordel
hmmm no pekne...clovek hlada strukturak a najde to to...akoze snaha sa ceni moja,ale najprv najdi rozdiel medzi strukturovanym zivotopisom a ziadostou......je to postavene na hlavu ty kokos
25.02.2008
ywy
Reagovať
iny bordel
25.02.2008
ywy
Reagovať
iny bordel
25.02.2008
ywy
Reagovať
iny bordel