Zaujímavosti o referátoch
Eric Clapton životopis
13.09.2005
Juraj
Reagovať
Derek
Pridavam prvy prispevok prave ja. Hlavne by som sa chcel nejako podelit so svojim cerstvym zazitkom z objavenia skupiny Derek and the Dominos. Ten ich jediny studiovy album z roku 1970 sa vola Layla And Other Assorted Love Songs a je to hudba z neba! Ja to normalne nemozem prestat pocuvat. Moje vnimanie hudby je samozrejme podmienene mojim vkusom, ale toto je bez debaty skvele. Aj blues aj rock, dajme tomu aj trochu toho country, a k tomu cherubinske spevy.. Uz peknych par rokov sa mi nestalo, aby na mna nejaka hudba tak zaposobila. VRELO ODPORUCAM!
Tento Clapton (inac, to nie je prave meno) je vobec zaujimavy chlapik. (Ale Dominos tiez!) Svojho casu bolo pre mna podobnym objavom trio Cream, a v tom mal tiez prsty on. Je celkom zaujimave objavovat aj napr. vselijake suvislosti medzi Claptonovymi povodnymi piesnami a udalostami v jeho zivote, alebo jeho umelecku spolupracu aj ludsky vztah k jeho najlepsiemu priatelovi Georgeovi Harrisonovi, hostovanie na cudzich nahravkach, jeho stare bluesove vzory, alebo aj ze preco vlastne Derek (ale ani to nie je jeho prave meno).
Tak asi tak
Tento Clapton (inac, to nie je prave meno) je vobec zaujimavy chlapik. (Ale Dominos tiez!) Svojho casu bolo pre mna podobnym objavom trio Cream, a v tom mal tiez prsty on. Je celkom zaujimave objavovat aj napr. vselijake suvislosti medzi Claptonovymi povodnymi piesnami a udalostami v jeho zivote, alebo jeho umelecku spolupracu aj ludsky vztah k jeho najlepsiemu priatelovi Georgeovi Harrisonovi, hostovanie na cudzich nahravkach, jeho stare bluesove vzory, alebo aj ze preco vlastne Derek (ale ani to nie je jeho prave meno).
Tak asi tak