referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
04.01.2007
Igniss    Reagovať
wwaauu
hehe .... ja potrebujem nájsť jednú vec a vtom dlhokánskom referáte sa mi to niako nedarí ( už ma bolí hlava :) ... ale jedno treba uznať je to krásne napísané... zhrnul si do jedného 46 str. :) referátu skoro všetko čo sa dalo ... FAKT TLIESKAM :D
06.12.2006
hak    Reagovať
tralala
je fasa,
diky velmi si mi pomohol
05.12.2006
pici    Reagovať
bleeeee
No neni jebnuty? :D
Ale inak chvalim aj ja
05.12.2006
Moroso    Reagovať
V pohode
Mas to velmi pekne spracovane s mnozstvom informacii, arabsko - izraelske vojny su velmi objektivne spracovane i ked namietam k teme terorizmu, je prilis subjektivna a kedze to bolo pisane davnejsie, chybaju tu podstatne informacie.. Vinis z 11.septembra terorizmus, co je pravda, no ci je za to zodpovedny Bin Ladin??? Nikto nevie.... Bez dokazov sa neda vina preukazat???..hejze....
18.10.2006
amiga    Reagovať
SUURNE!
je to O.K.ale neviete kde by som nasla nieco o historii stavebnictva? a o priemysel.doprave?please!
18.07.2005
lehu    Reagovať
diky diky diky
viac na lehuta.blog.sme.sk ;o)
04.05.2005
Hanka    Reagovať
chvalim tuto pracu
musim uznat ze tato praca je super, aj objektivna aj subjektivna aj odborna a faktorgraficka, no pritom zaujimava a pochopitelna, tvoje prirovnania a postrehy sa mi velmi pacia :)
dakujem a dufam, ze poznamky co som si urobila mi pomozu zajtra na pisomke z geo :)
pa
22.04.2005
palciasi    Reagovať
no nie ze vraj nadpis musí mať minimálne 5 znakov.
hmm no myslim si ze tento referat je v pohode velmi mi pomoze pri zacati mojej seminarnej prace pri urceni pojmov a dlasom jej pisani diky moc kamo peace

späť späť   1  |   2   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.