Zaujímavosti o referátoch
Lucy Maud Montgomeryová Anna zo ...
09.11.2022
Anna
Reagovať
POMOC
Prosim nemáte niekto čitateľský denník Anna v Glenn St.mary súrne potrebujem ďakujem
09.06.2018
lenka oláhová
Reagovať
annin vysnívaný domov
prosím vás poradte mi obsah diela annin vysnívaný domov
05.04.2015
help :D
Reagovať
obsah: Annin vysnívaný domov?
Ahojte, nevie niekto z vás obsah z knihy Annin vysnívaný domov? Potrebujem to súrne, za obsah vopred dakujem :D
18.01.2012
miki
Reagovať
neviem
poprosim či bi mi njekto neposlal osnovu prosim a pošlite mi je na emajl [email protected]
29.03.2011
Patrícia
Reagovať
Re: Re: .................
Mala by si navštíviť doučovanie zo slovenčiny veď to nieje "aš tak ťaške" :)
08.01.2011
Lucia
Reagovať
Anna zo Zeleného domu
Príbeh sa odohráva v malom mestečku Avonlea, na ostrove princa Edwarda v Kanade. Súrodenci Marilla a Matej sa rozhodli adoptovať Annu Shirlayovú, ktorá mala ťažké detstvo. Neskôr si Anna našla vernú kamarátku Dianu Barryovú s ktorou si užijú veľa zábavy. V Avolejskej škole mali Annu všetci radi, až na Gilbetra s ktorým sa nerozprávala do svojich šestnástich rokov. Marilla bola na Annu prísna, ale v srdci ju mala veľmi rada. Annu si oblúbili nielen spolužiaci ale aj obyvatelia z Avonlea. Aj pani Lyndová ju mala rada. Anna snívala že raz bude učiteľkou. A tak sa rozhodla splniť si svoj sen a študovať v Carmodu na Kráľovnej Akademií. V učení sa snažila byť lepšia ako Gilbert. V poslednom roku štúdií získala štipendium na vysokú školu v Redmorde. Cez prázdniny keď Anna bola v Avonlea, Matej zomrel a rozhodla sa zostať doma a pomôcť Marille. Neskôr získala prácu ako učiteľka v Avonlea.
08.12.2010
adriana
Reagovať
zvlastne dievca
sice je velmi zvlastna a ma nazory na zivot.mne sa ten film velmi pacil.mna to zaujalo.ale je to priliz metaforicke.
06.05.2010
majda
Reagovať
anna zo zeleneho domu
chi chi chi je toho strasneeeeeeeee malicko a chyba tu druha kniha
18.10.2010
jano Kravcak
Reagovať
Re: anna zo zeleneho domu
hej tyy monika nechcela by si si pzriet na webkamere cez skype mojho panáka ?..:*
23.06.2010
Monika
Reagovať
Anna zo zeleneho domu
Videla som film, myslim, ze ma tri casti. Je velmi pekne spracovany a treba si to pozriet...