Zaujímavosti o referátoch
Eminem životopis
06.08.2011
Romino
Reagovať
Eminem
Eminem je super Raper a tak... ale keby som sa s nim stretol bi som asi odpadol aj si chcem dat na ruku kerku SLIM SHADY :D uvidim este .... Proste je to umelec a nemal lahky život...
28.03.2011
Eminem-Nikolla Y low
Reagovať
Eminem-Nikolla Y lowe you
Eminem Jee najlepši Rapper Na celom svete
Zbožnujem Hoo velmi ..Aj jeho piesne Suu Važne užasne Mam ho velmi Rada ..Je mi velmi Loto ze Ma taki zivot Ked som onho čitala životopis .. Za nema nikoho prisebe Každi ho oklamal Mam ho velmi velmi Rada najlepši Rapper !!!! EMINEM EMINEM EMINEM Jedine Ty !!!
Zbožnujem Hoo velmi ..Aj jeho piesne Suu Važne užasne Mam ho velmi Rada ..Je mi velmi Loto ze Ma taki zivot Ked som onho čitala životopis .. Za nema nikoho prisebe Každi ho oklamal Mam ho velmi velmi Rada najlepši Rapper !!!! EMINEM EMINEM EMINEM Jedine Ty !!!
24.11.2008
Juro
Reagovať
eminem
Eminem. Tak to je najlepsi raper na svete. Strasne sa mi paci. Paci sa mi jeho stil hudba piesne proste vsetko. Tie piesne co odspieval nemaju chybu a nezabudnite si prelozit jeho piesne je to vazne sila. Uz od malicka sa mi pacil. Vzdy som chcel bit ako on. Je to naozaj najlepsi Raper na svete. EMINEM SI NAJLEPSI!!!!! NENI LEPSIEHO RAPERA AKO ON!!!!!
25.07.2010
EmiNemM =))
Reagovať
LoOoL :)
EMiNem .. supéér rapeR :) cuuwáám ho uz 6 roKOw :) aa stale ma lepsie a lepsie texty =) keby sa s nim dalo stratnuut :) je SUPER !! :)
01.09.2009
omFG
Reagovať
_omFg
ked ci tam niektore prispevky tak sa musim smiat: " EMINEM IST KING " :D ? tak hadam eminem is king / eminem ist konig ...learn that fcking language ! alebo MEIN LIVE :D dalsie kocky...wake the fuck UP a o gramatike ani nehovorim..chcelo by to davat pozor v skole kuracia mladez :D
21.06.2010
Kapanek1
Reagovať
Re: _omFg
Ja neviem, ale ty si si sem šiel niečo prečítať alebo komentovať pravopis ľudí.... ? Je smutné že ho nevedia. Ale ty musíš byť určite učiteľ.... Však?
12.01.2010
nihes
Reagovať
slim shady
eminem je fakt najlepsi raper na gramatike nezalezi tak to ma byt a hodte link odkial mate prelozene pesnicky
14.01.2009
AlaALenCICka
Reagovať
MtmRR:** kiSS U
EminEm je nejlepšíííííííííí!!chci ho je tak sexyy,,,že bych mu něco provedla!!:-**
26.11.2008
igor
Reagovať
Eminem
jednoznacne eminema ocuvam uz dost dlho asom jeho fanusikom...fakt on bol je a aj stale bude najlepsi raper ..jeho texty davaju zmisel vyhral aj nemozne proste je to davac:))...EMINEM IST KING
20.09.2008
Homik
Reagovať
eminem a 50cent
Eminem a 50cent su repery ktory repom ziju celi zivot a preto su podla mna najlepsi a nie ako niekto komu drbne do hlavi zacnem robit rep a nic si neprezil
15.04.2008
vejusa111
Reagovať
eminem
eminem bol ........je........a aj bude.........najlepsim raperom na svete..:DD.......je proste cool a nikto sa mu nevirovna
01.04.2008
vejusa
Reagovať
vejusa
velmi milujem eminema je to najlepsi hiphoper na svete .Hudbu proste cit a v tom ho obdivujem:D
01.01.2008
zabka
Reagovať
i love you eminem
dufam ze mate radi eminema je fakt super pocuvam ho uz rok a mam vsetky jeho cd je uplne cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29.09.2006
roman mathers
Reagovať
MEIN LIVE
eminem je pohodovi tipek pocuvam ho 2 roky zo zaciatku som ho odsodzovalmale ked som pochopil ocom ma teksty tok som ho pochopil a zistil som ze je to naozaj umelec nepcha sa nikomu do zadku a roby si svoje o co mu ide najlepsie
s pozdravom roman
s pozdravom roman