Zaujímavosti o referátoch
Daniel Landa životopis
31.07.2010
Majo
Reagovať
super landa
no takze...danko landa je moj najlepsiii spevak..=) Jeho pesnicky pocuvam stale a uz to rodicom lezie na nervi..=D ale nevadi...on je proste super!...
17.02.2010
ujo peto
Reagovať
pan Daniel Landa
Pan Landa to ma v hlave usporiadane. Ma jasne myslienky, ktore vklada do tych najlepsich piesni! Je to proste PAN!
09.07.2009
NikusQa
Reagovať
Daniel Landa
Mno...takze Daniel Landa je skwely spewak..ma strasne dobree pesnicky strasne sa mi pacia wsetky jeho muzikaly:Krysar,Touha,Kwaska...proste su super a jeho albumy thak napr.valcik,Chiplý dobrý vilý,Best of,9mm a wsteky ostatne proste ma super texty a super piesne wzdy ked am depku alebo mi je na nic alebo ked sa nudim thak si zapnem jeho pesnicky alebo si wypocujemmuzikal a pocuwam a hned mi je lepsie......Proste je super a ty ktory ho pocuwaju robia dobre aj moj ujo ho pocuwa a bol dokonca aj skinhead 15 rokou takze ty ktory ho nasledujete a je was wzor je to supééééééér....Papa Nika
22.07.2007
cmuuuk
Reagovať
Jeeeeeee
jee aaj ja som zo slowenskaa a taa jeho hudba..akoze koniec..suhlasim s tinou :) ...je supeeer :) cmuK cmuk
19.05.2007
Tina
Reagovať
ahojki
ja som zo slovenska,som schyzofrenicka a dankova hudba ma drzi nad vodou a som rada ze niekto robi hudbu ako on...moc ho lubim a rada by som si zaspievala snim nejaku pesnicku nech ludia vidia ze aky je skvely...uplne by mi stacilo keby som si snim mohla niekedy popisat
08.08.2006
yes.kynka
Reagovať
Máma a Landa
Ahojky možná tomu nebudete věřit, ale moje mamka s nim byla nejlepší kámoška a schazely se v klubu v Praze.... a to sem se dozvedela az dnes.. ty joooo ja mam doma poklad
08.08.2006
yes.kynka
Reagovať
Máma a Landa
Ahojky možná tomu nebudete věřit, ale moje mamka s nim byla nejlepší kámoška a schazely se v klubu v Praze.... a to sem se dozvedela az dnes.. ty joooo ja mam doma poklad