referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Kurt Cobain životopis
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
27.01.2010
marika    Reagovať
milujeme kurta
milujem nirvanu a aj vseci ostatni a navzdi aj budeme nirvana je to najlepsie co moze bit kurt povedal nikto sa ma nepital ci sa chcem narodit tak nech mi nikto nehovori ako mam zit kurt to povedal velmi dobre ............a dufam ze navzdi zostane w mojom srdci no ked ras odidem s tochto sveta tak sa mozno s nim stretne po com tuzim najvia c..............odpocivaj v pokoji;-(
31.10.2009
Patty    Reagovať
Kurt je stále medzi nemi...v našich srdciach :-*
Nirvana tu bude nawždy s namí :):-* milujeme ťa......totálne keci !! keci !! nikto nevie ako zomrell :(....R.I.P :-* 4ewer !!
12.10.2009
Smuggle    Reagovať
Osobnost
Kurt nebol len užasný spevák a gitarista...ale v prvom rade to bol charakter a osobnost ktorá premna bola skoro až stelesnením boha.Jeho slová a výroky tu budu naveky.A akokolvek niekdo spochybnuje jeho hudbu...jeho vztah k drogám.Každá minca má dve strany.Kurt bol najvačšia osobnost aká kedy žila..R.I.P.
25.08.2009
Lubime Kurta :))    Reagovať
Kurt :-* nawždyy :):-*
NIRVANA 4eweeer :-*** prostee NAJ !
27.06.2009
MatushQa    Reagovať
Mal pravdu...
Jeho slova stale ziju ako aj jeho pesnicky to je pravda...ale ja ho neobdivujem koli tomu ze to bol skvely spevak a gitarista ale v prvom rade to bol clovek...skvely a citlivy clovek...A z jeho slov vidiet ze naozaj zil srdcom..a kazdy kto nim zije je sklamany z ludi a zo zivota...Pozmyslala som nad slovami: Lepsie je zhoriet, ako pomaly vyhasinat a Radsej budem nenavideny za to, kto som ako milovany za to, kto nie som...A mal pravdu!!...Ja som vyznam tych slov pochopila a nikdy som nevidela lepsie opisanu pravdu..vedel co je lepsie..a co je spravne..nehovorim ze smrt je naj riesenim..ale je jednoduchsie zomriet ako zit..a ked sa tak pozeram na jeho zivotopis...tak bola uz len mala sanca zeby zil normalny zivot..lebo spomienky by v nom zili stale...a ja ho obdivujem..a nikdy na neho nezabudnem...
27.05.2009
I like NIRVANA    Reagovať
KURT COBAIN
je v tom tak vela klamstiev bohactvo naco to tam niekto pise ked nevie na co zomrel a okrem spevaka a skveleho gitaristu to bol ohromny clovek ktory sa na svete uz nenajde KURTA ZABILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to si zapametajte a kazda jeho pesnicka ma nieco z jeho zivota
26.03.2009
tomas    Reagovať
??????
mnoho, ale naozaj mnoho nepresností a nepravdivých informácií
04.11.2008
klaudia    Reagovať
milujem ta Kurt
aj ked nie si tu medzi nami.. ja ho zboznujem.. úžasny... genialny.. spavaka gitarista...a nie len jeho skladba smells like teen spirit.. ale vsetky ostatné..
zijes v mojom srdci na veky.....
05.10.2008
Linduša    Reagovať
Kurt bol uzastny :)
welka skoda je toho kurta :((
26.08.2008
Tinka    Reagovať
Na Nirvanu sa nikdy nezabudne!
Dodnes sa nezabudlo na Kurta a ani na Nirvanu a tak to aj zostane!
04.07.2008
zuzu    Reagovať
Kurt pre nás si tu Furt
je to pekné....zbožnujem nirvanu fičím na nej uz 10 rokov.....je super....vzdy mi vnúkne nejakú novú myšlienku.....
04.07.2008
zuzu    Reagovať
Kurt pre nás si tu Furt
je to pekné....zbožnujem nirvanu fičím na nej uz 10 rokov.....je super....vzdy mi vnúkne nejakú novú myšlienku.....
04.07.2008
zuzu    Reagovať
Kurt pre nás si tu Furt
19.05.2008
ika985    Reagovať
nirvana
MAS PRAVDU NIRVANA TU BUDE NAVZDY A KURT COBAIN SA VRATI V PODOBE KLAVIRNEHO VIRTUOZA
07.05.2008
dania333    Reagovať
NIRVANA BUDE ZIT NAVZDY!!!!!!
ten referat je celkom f pohode....aj ked niektore fakty su asi mylne ...myslim nechcem obvinovat.....kurt cobain bol uzastny clovek...je pravda ze bol fetak a veci podobne ale podla mna asi mal na to dovod ked sa vydal thakymto zivotom...pozam to podla seba...nirvana bola aj je uzastna kapela asi hlavne preto ze v nej bol krt so svojim neobycajnym hlasom ...nirvana je moja naj skupina a nikdy sa nevzdam jej hudby ktora mi pomaha...
23.03.2008
tamarys    Reagovať
peckaaa...
supeer referat....:)NIRVANA=KING :)
05.11.2007
AK 47    Reagovať
No.....
Nirvana a Kurt Cobain sú naozaj nezabudnuteľný, tvoria rockovú históriu a skutočnú "klasiku". Len veľká škoda, že Kurt nezvládol niesť na pleciach vlastnú slávu a úspech...... Mal úžastnú charizmu a nenapodobiteľný hlas. Navždy má môj obdiv a obdiv miliónov ďalších ľudí. NIRVANA IS NOT DEAD!!!!
22.09.2007
matta    Reagovať
pekne...
dobre to bolo Kurt bol iny ako vsetci on chapal vy nechapete
15.08.2007
wdgtrkjudtklzgi,iugk    Reagovať
vy kuurvi
kok0ti k0koti hahaha
22.07.2007
Nancy    Reagovať
Kurt, premna si tu furt
. pekny referat.
10.08.2007
Biomassa    Reagovať
Reagovať
Referat je ok ale Kurt zije na vzdy.....

1  |  2    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.