referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Motorický vývin v období dojčaťa
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
04.07.2010
andrea    Reagovať
je to mozne
Nieje to az taky vymysel,moj syn v 3tt drzal hlavku a krasne otacal doprava aj dolava,v mesiaci reagoval na zvuk,teda moj hlas a otacal sa za nim,v 3mesiacoch bez problemov sa otacal z bruska na chrbat a opacne,v 4mes sa ukladal na bok a zacal sa stavat na styri,plazenie uplne preskocil a zacal hned stvornozkovat,v 5tich krasne si sam sadol,ziadne pomahanie a teraz v 6mes a 2tt sa sam v postielke postavil. takze nieje to nemozne :-)) a kto neveri,poslem foto :-))
27.07.2008
Katka    Reagovať
stupídny referát
Tak väčšiu stupiditu som ešte nečítala...mám dve deti. Autor zjavne okolo dieťaťa ani neprešiel
25.07.2008
JanaS    Reagovať
vývpoj motoriky
Napísať, že v 5.mesiaci dieťa lezie, ale nevie uchopiť predmet :-), autor by mal vynechať množstvo zbytočných odborných názvov, ktorým ani sám nerozumie a mal by poprosiť niekoho, kto má dieťa, či sa naň môže prísť pozrieť. Bol by prekvapený, že v 4. mesiacoch si dokáže bábätko uchopiť dudlík a samé vložiť do úst, ale liezť skutočne ešte nevie, ani sa otáčať o 360°.
15.04.2008
andula    Reagovať
Gagarin
Skutočne referát, ktorý je vhodný snáď len ako potlač toaletného papiera! Ešte som nevidela 4-týždňové dieťa prevracať sa z chrbta na bok a 3-mesačné točit sa o 360 stupňov, hotový malý Gagarin.... Kde ste, prosím Vás, čerpali informácie?
15.03.2008
Barbora    Reagovať
vývoj
Je treba brat v uvahe, že vývoj dieťaťa je individuálny!Bolo by spravne aby tam bolo napisané, že choza dieťaťa može byť od 9 mesiacov, ale je normálne aj to, že začne chodiť v 13- 14 mesiaci!
27.06.2007
Rasto    Reagovať
asi je to nazoaj vtip :-)
vsnad to ie je myslene vazne. ten kto pisal tento referat asi nemal deti
31.08.2006
Danica    Reagovať
Vtip!
Toto musi byt vtip a dost dobryyyy. Skoro som sa pocikala od smiechu!
31.08.2006
Danica    Reagovať
Vtip!
Toto musi byt vtip a dost dobryyyy. Skoro som sa pocikala od smiechu!
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.