referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Dobroslav
Streda, 15. januára 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Dracula životopis
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
25.02.2007
piituu    Reagovať
Vlad III
Tento referat je celkom dobry ale iba pre ludi ktori nevedia ako to naozaj bolo, totizto myslim ze by sa mnohi zachovali podobne ako vlad III keby prezili to co on, bol v zajati, zabili mu brata , rodinu ,, mal dovod zmrzacovat ostatnych. samozrejme bola tam dost velka davka krutosti . tymto sa ho nechcem zastavat ale prestudujte si podrobne jeho zivotopis. pochopite
moj nazor
06.11.2009
Kristinx    Reagovať
Re: Vlad III
VOBEC HO TO NEOSPRAVEDLNOVALO!!!!!!!! On bol brutalna bestialna zruda a keby si aspon nieco o nom vedel tak by si mal taky isty nazor!!!
09.02.2008
ombre    Reagovať
Re: Vlad III
hmm...ak mate nieco nove,zaujimave,tak napiste na mail......
12.09.2006
Dracula    Reagovať
komentar
To co som cital o sebe je velmi slabe. take rozpravky. ale cenim si toho kto to napisal. v detstve som bol ovela krutejsi a v dospelosti tak isto. len do frasa s tym Van Helsingom!!!
01.08.2009
Bathory    Reagovať
Re: Van Helsing?
co mas prosim ta proti van helsingovi-ty dracula(Hahahahahahaah)
30.09.2008
CenturyChild    Reagovať
Blbost na blbosti
Ziadne historicke fakty, prekrucanie a vymyslanie si.... len tolko poviem k referatu.... Autor ocividne nema ani sajnu o Vladovi III. Draculeaovi.... :)
01.11.2007
___    Reagovať
JA SOM DRAKULA
Ja som Drakula, buheheheee
12.09.2007
Smajdalf    Reagovať
hmmmm
nechcem ti kazit radost ale nie vsetko z toho co tam mas napisane je pravda ! asi stvrtina je len protidrakulovske "verbovanie ludi" cirkvou ! ja by som takyto referat v zivote nepridal sam mam toho viac ! mas tam velmi nepresne udaje ziadne historicke fakty ! napr. kedy sa stal Dracula upirom ? v akych upriskych klanoch bol ? mno smola ! je to slabe
17.08.2007
VladraculaIV    Reagovať
PRAVDA je taká že Dracula nielenže bol chorý len duševne; zabíjal ľudí na všetky spôsoby, napr. nabodávanie na koly čím si vyslúžil prezívku TEPES (nabodávač) ale aj fyzicky;
Istý americký vedec ktorý sa špecializuje na Draculu vo svojom výskume potvrdil že existuje choroba ktorá sa prejavuje zblednutím pokožky a zväčšením očných zubov.Lekár ktorý mu pri výskume asistoval to potvrdil a dodal že tieto príznaky zapríčinila choroba odvíjajúca sa od nedostatku látky ktorá je len v krvi alebo v surovom mäse.Dnes je táto choroba liečitelná, má ju asi desať ľudí z celej zeme.
01.09.2007
Doktor    Reagovať
Porfyria
Ta nemoc sa menuje porfyria a je to dedicna porucha syntézy hemu (sucast hemoglobinu erytrocytov)
17.08.2007
VladraculaIV    Reagovať
PRAVDA je taká že Dracula nielenže bol chorý len duševne; zabíjal ľudí na všetky spôsoby, napr. nabodávanie na koly čím si vyslúžil prezívku TEPES (nabodávač) ale aj fyzicky;
Istý americký vedec ktorý sa špecializuje na Draculu vo svojom výskume potvrdil že existuje choroba ktorá sa prejavuje zblednutím pokožky a zväčšením očných zubov.Lekár ktorý mu pri výskume asistoval to potvrdil a dodal že tieto príznaky zapríčinila choroba odvíjajúca sa od nedostatku látky ktorá je len v krvi alebo v surovom mäse.Dnes je táto choroba liečitelná, má ju asi desať ľudí z celej zeme.
17.08.2007
VladraculaIV    Reagovať
17.08.2007
VladraculaIV    Reagovať
07.07.2007
maja1334    Reagovať
citaaaaaaaaaaj
preco je to take kratke a neni tam toho viac o jeho zivote ako sa z neho stal upir
31.03.2007
grulovnik    Reagovať
dracula
blbosť ja tomu neverím odfláknuta práca nezachované historické fakty
01.02.2007
vampirius    Reagovať
kktina
bola to somarina a cista loz.okrem toho ze tieto pribehy maju povod v cirkvi, ktora proti valadovi bojovala nie je mozne vyvratit ze bol upirom alebo diablovym sluhom.
31.01.2007
Eufa    Reagovať
Vlad Tepes
ten vas referat nieje pravdivy...vsetko bolo inak..je potreba mat rad a ak by ste vy boli tak isto opusteny ako bol Vlad,ked to najviac poteboval...nekonali by ste inak..poznam vsak uplne iny pribeh,ponekud jiny,ako ste napisali...Pozdrav posielam z Kosic.Magdalena
03.12.2005
Upirka    Reagovať
1. komentar
Musim povedat, ze tento referat ma velmi zaujal. Zvlast tie nechutne fakty o jeho zvykoch. Hrôza. Akurat mi trochu vadi, ze referat je neuplny. Citala som o Draculovi zivotopis(z internetu), a vela toho bolo nespomenutych. Napriklad aj to, ze Dracula ani z daleka nebol jediny, kto nabodaval ludi na koly. Praveze naopak. V tedajsej dobe medzi turkami to nebolo nic nove.
Tiez sa spomina aj mala hystorka o tom, ako raz pozval vsetkych zobrakov zo svojej krajiny na hostinu do mlyna a nechal ich tam upalit za ziva pod zamienkou, ze ich Dracula chcel oslobodit od chudoby a tazkeho zivota. A este vselico ine sa spomina. Inak super referat. Som sokovana vselicim, co som zatial nevedela.
03.12.2006
dodo    Reagovať
Re: 1. komentar
je to hovadina a ty si skontroluj gramatiku
03.12.2006
dodo    Reagovať
Blbosť
čakal som, že to bude lepší referát, ale som sklamaný, je to totálna blbosť, žiadne historické fakty.
26.10.2006
cmikinaaaa    Reagovať
hmm....
nedocitala som to cele...teda iba prvu vetu som si precitala a hned som vedela ze je to totalna blbost....chybalo tomu historia..bolo to take o nicom...osobne ma teda VOBEC nezaujal!!
26.08.2006
mizu    Reagovať
2.komentár
Musím súhlasiť s oboma komentármi! Chýbajú tam historické fakty, ale je tam pomerne dosť o jeho spôsobe života.
Dalo sa to celkom dobre čítať, aj keď ja som hlavne na historické fakty.
16.08.2006
Daniela    Reagovať
Toto je nanič!!!
Veľmi amatérske,infantilné,odfláknuté.Historické fakty zanedbané.Štylizácia nanič.Neviem,kto to písal,ale zdá sa mi,že človek s nickom Nosferatu je 10-ročné dieťa,ktoré zaujíma akurát morbídna stránka Vlada Tepesa.Hanba,že je niečo takéto považované za referát.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.