Zaujímavosti o referátoch
Analýza rizík pri manipulácii s ...
15.10.2006
stolar
Reagovať
bezpečnostný technik iba bábka
Po uraze sa prejde po dielni urobi papiere aby majitel nemal vysoky regres a zmizne. Na tom istom stroji 5 urazov a ziadna zmena ,iba iny pracovnik. Ide o obyčajnu kotucovu pilu! Skolenia typu tetrachlorovy hasiaci pristroj su jeho, a ani po 10 skoleniach neviem co sa nim hasí. Stacilo by napisat tento je na drevo a tento na elektriku. To uz rozoznam aj po slepiačky. Autor referatu ma pravdu ze male a ekonomicky slabe podniky maju najviac urazov pretoze podcenuju bezpecnost pri praci.
29.09.2005
karol.za
Reagovať
na papieri to znie jednoducho
Referát je spracovaný na vysokej profesionálnej úrovni,ale mne ako bezpečnostnému technikovi ,ktorý používa voj súkromný počítač k svojej práci, nie je jasné ako by som využil program na analýzu rizík. Viem,že by mi tam vypísalo všetky riziká ako aj opatrenia ktoré musím vykonať ale z dôvodu že som pracoval aj manuálne,údržbár,elektrikár viem že analýzy rizík pomocou skúseností zamestnancov sú viac ako počítačový program.
Ja vo svojej práci používam viac vlastné skúsenosti a skúsenosti zamestnancov, a aj riešenie problémov je jednoduchšie.
Ja vo svojej práci používam viac vlastné skúsenosti a skúsenosti zamestnancov, a aj riešenie problémov je jednoduchšie.