Zaujímavosti o referátoch
Projekt "Prevencie kriminality ...
23.02.2008
angel600
Reagovať
Ďakujem
Veľmi mi to pomohlo ku slohu. Využila som niektoré informácie odtiaľto. Ďakujem
16.01.2007
mouTOPOLCANY
Reagovať
POZOR
poprosim 4.A z GYMPLA v OPOLCANOX nestahovat.uz to mam ja
a tomu gdo to pisal DAKUJEEEM
a tomu gdo to pisal DAKUJEEEM
10.05.2006
pietro
Reagovať
nestahujte to vela
Neze si to niekto stiahne zo skol ;) aby to nemalo vela ludi na zapocte
13.03.2006
jules
Reagovať
celkom fajn
Tiež musím písať prácu na obdobnú tému. Hneď na začiatku,Ti musím poďakovať za uverejnenie. Pomohla mi.
V podstate s Tebou súhlasím, ale zdá sa, že Ti chýba životná prax. Neber to v zlom. Mal som na mysli, tú horšiu stránku kriminality: psychopatov, deviantov, recidivistov, teroristov, ľudí, ktorí robia horšie veci než kradnú deťom desiaty na pieskovisku. ....(humor)
Tiež by sa dalo diskutovať o penitenciárnej a postpenitenciárnej práci s recidivistami v base.
Psychologické hľadisko, sociokultúrne pozadie, rodinná anamnéza, boli týraní, kde to začalo...
Možno aj pomoc obetiam činov je určitá forma pomoci ..
Ďalšie čo ma napadá je legislatíva, koľko za aký čin má vyfasovať..(trikrát a dosť?).
A potom finančné zabezpečenie, to okolo čoho sa to všetko točí.
Prajem Ti veľa úspechov a fandím Ti!
V podstate s Tebou súhlasím, ale zdá sa, že Ti chýba životná prax. Neber to v zlom. Mal som na mysli, tú horšiu stránku kriminality: psychopatov, deviantov, recidivistov, teroristov, ľudí, ktorí robia horšie veci než kradnú deťom desiaty na pieskovisku. ....(humor)
Tiež by sa dalo diskutovať o penitenciárnej a postpenitenciárnej práci s recidivistami v base.
Psychologické hľadisko, sociokultúrne pozadie, rodinná anamnéza, boli týraní, kde to začalo...
Možno aj pomoc obetiam činov je určitá forma pomoci ..
Ďalšie čo ma napadá je legislatíva, koľko za aký čin má vyfasovať..(trikrát a dosť?).
A potom finančné zabezpečenie, to okolo čoho sa to všetko točí.
Prajem Ti veľa úspechov a fandím Ti!
18.03.2005
Zuzana Kleinova
Reagovať
kriminalita
ahoj som veľmi rada že si uverejnil tento referát lebo mi veľmi pomohol pri písaní mojej diplomovky čo sa týka práve kriminality mládeže. Ďakujem