Zaujímavosti o referátoch
Rasizmus
05.11.2010
UjO
Reagovať
rasizmus
my nezvihodnujeme ziadnu rasu a nezhadzujeme romov ale ked oni su tu povest robia sami
14.07.2010
kks
Reagovať
Re: toto je pravda hm
preboha...ty sa hlavne nauc poriadne pisat a potom sa k niecomu vyjadruj. idiot.
29.03.2010
blabla
Reagovať
cigani
ani tu nejde o to kto je a kto neni rasista ..vacsina ludi naráža na rómov , a ja poznam rasy (bielu čiernu žltú a tak )ale do ktorej patri cigan? vzdy sa cigani idu hrat ze su chudáci ale 90 percent nich neprejde ani zakladnu skolu nie to este vysoku alebo len strednu...kolko sa ich dostalo na gymnázia, kolko z nich je lekarov?? keby ste vy nazaplatili hypoteku vyhodili by vas, kolko ciganov si kupi mobil za korunu a fakturu asi v zivote ani nevideli nie aby ju este platili, keby BIELI nezaplatil fakturu prisiel by exekutor a mal by riadne problemy, za obedy v skole som platila mesacne cca 300 sk a cigan ? zevraj nizsia socialna vrstva 15sk oedy, a kto im moze za tu nizsiu socialnu vrstvu?? samy, mozu si za to sami
20.09.2009
MHKING7
Reagovať
cigani
su to hajzli dojebali ma jak hada ledva som sa zdvihol ze zeme a potom porobili skodu a hodili ju na mna a nepomohol som si proste by som im najebal do huby ale ved im este vybavym a myslim si ze by sme ich nemali zabijat ale zotrocit len hlupak by ich zabijal ale tre ba ich mat pod 100 perc. kontrolov ak sa vymknu tak okamzita smrt
18.05.2009
kačena
Reagovať
Re: rasizmus
a ty si kto boh ,že takto hovoris možeš sa hanbit,skus si predstavit žeby si sa narodil ako oni by ta všetci odsudzovali.......jasne ludia ako ty to nikdy nepochopia
07.02.2009
potpora88
Reagovať
toto je pravda hm
Nie som rasizta le ked pride cigan ku lekarovi koto ide rovno dnu no ja to nie som ale on alebo idu na urad a co vibavia vsetko cigan zrati bieleho dostane 5rokov bieli zrazi cigana idu ho lincovat a preco lebo sa im dame.A nech mi nikto nepovie ze to tak nie je
21.04.2008
more
Reagovať
orapal tutenenďal!
Že vraj rozprávanie vtipov je rasizmus.A to si zas ktorý cigán ďalšiu somarinu vymyslel?
27.04.2005
Honga
Reagovať
BImba.
Caw jA BY SOM AJ NIECO POVEDALA LEN SA MI TO NECHCEC CELE CITAT...TAK PA.
17.03.2008
nika
Reagovať
Vsetci iny, kazdy rovny :)
aj tak stale nechapem preco hadzete vsetkychdo toho isteho vreca??inac fakt pekny referat . .:)...maďari, židia, moslimovia, negri ! Do plynu s nimi ! totenkopf trosku keby si sa aj spamatal..ze aj slovania boli cielom rasizmu .. tak mozno by ti aj nieco normalne napadlo.. ale asi to uz je nad tvoje sili .. .a keby si sa narodil ako rom?? co by si urobil potom?? im davame kolektivnu vinu ak nieco urobia..ale ak nieco urobi biely ..tak uz to nieje o nicom inom len o jedincovi.. je to fer??podla mna sme si vsetci rovny .. nezalezi akej farby sme ..ale na tom co citime.. ja len tolko lebo ako tu tak citam na slovesnku je fakt ze nacikov uz privela..a kedysi sme aj my boli cielom... tak by ste si uz ludia mohli uvedomit ze uz hitler zomrel .. a ist dalej a nespravat sa ako on .. podla mna to je dost hlupe sa po niekom opicit ....
16.02.2008
Juraj
Reagovať
Propaganda
Nechapem co to robi medzi referatmi. To je ako agitacna praca, podana rovnakym sposobom ako keby tu nejaky nacek pisal o genocide. Su to dve dve strany jednej mince. Jedni su za druhi proti, obe strany asi zabudli ze pravda bude niekde uprostred.
Ale hovorim ze nechapem co tu robi praca ako tato
16.02.2008
Juraj
Reagovať
Propaganda
Nechapem co to robi medzi referatmi. To je ako agitacna praca, podana rovnakym sposobom ako keby tu nejaky nacek pisal o genocide. Su to dve dve strany jednej mince. Jedni su za druhi proti, obe strany asi zabudli ze pravda bude niekde uprostred.
16.02.2008
Juraj
Reagovať
Propaganda
15.12.2007
Blizz
Reagovať
Hoväda
Len sa zamyslite. Nič viac. A prajem všetkým s prazdnou hlavou nech si predstavia samých seba ak by sa narodili ako Rómovia.
15.12.2007
Blizz
Reagovať
Hoväda
Len sa zamyslite. Nič viac. A prajem všetkým s prazdnou hlavou nech si predstavia samých seba ak by sa narodili ako Rómovia.
29.12.2004
Katka
Reagovať
KLAMSTVO
rasizmus NEhlasasa nerovnocennost ludskych ras,ked je niekto RASISTA,znamena to iba to,ze MILUJE SVOJ NAROD(popripade aj rasu) a snazi sa,aby sa jeho narod a vlastna kultura zachovala,nie aby sa domiesala a zanikla!!!
15.01.2005
antifa
Reagovať
Re: KLAMSTVO
si si aj prečitala čo si napisala ?...rasisiti niesu hodny toho aby boli slovaci
17.12.2006
správny chlap
Reagovať
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
totenkopf a mima nemajú právo žiť, do plynu s nimi
10.01.2006
Leonidas
Reagovať
......
vacsina jedincov tu neovlada slovensky pravopis a gramatiku
pise sa chytit, ked je prid. meno v plurali piseme s makkym i, cize Slovaci su hodni a tak dalej
k rasistickym prispevkom k diskusii:
Nelina: tvoj prispevok je suteren myslenia, nema zmysel sa vyjadrovat
Katka: ty tvrdis, ze rasizmus sa rovna patriotizmus? taku blbost si, kde zobrala???
Radka: douc sa gramatiku, okrem slova chytia, mas chyba aj v slove bielYm (tak sa pise spravne)
a tak dalej
ostatni: mate moj suhlas
inac je zaujmave, ze prave ti, ktori sem dali rasisticke prispevky neovladaju ani len slovensku gramatiku a vyznam zakladnych slov, je mi vas luto...
pise sa chytit, ked je prid. meno v plurali piseme s makkym i, cize Slovaci su hodni a tak dalej
k rasistickym prispevkom k diskusii:
Nelina: tvoj prispevok je suteren myslenia, nema zmysel sa vyjadrovat
Katka: ty tvrdis, ze rasizmus sa rovna patriotizmus? taku blbost si, kde zobrala???
Radka: douc sa gramatiku, okrem slova chytia, mas chyba aj v slove bielYm (tak sa pise spravne)
a tak dalej
ostatni: mate moj suhlas
inac je zaujmave, ze prave ti, ktori sem dali rasisticke prispevky neovladaju ani len slovensku gramatiku a vyznam zakladnych slov, je mi vas luto...
30.10.2005
winky
Reagovať
www.rasizmus.sk
kraaasne si to opisal z tejto stranky...teda aspon uvod,zvysok som uz necitala:D