Zaujímavosti o referátoch
Doris Lundová Erik
22.06.2010
Miriam
Reagovať
najkniha
Tato kniha je nakrajšia aku som prečitala .Niekedy som si aj poplakala a v školskom čase som recitovala z nej aj na Hviezdoslavovom Kubine(hoci je to už davno
17.06.2010
punk_punk
Reagovať
oprava
MaryLou bola zdravotná sestra.. a neskôr s ňou Erik chodi, čiže v popise je chyba..jeho sestra sa volá Líza.
24.10.2009
jajushka
Reagovať
nie je to feeer
Tato kniha nie je prvá tohto zanru ktoru som citala........ale bolo to neuveritelne ked som celu knihu dufala ze sa z toho dostane a nakoniec nie :((((( tak som sa naplakala.......cely vecer som nad tym rozmyslala ze pre preco to tak skoncilo? mohl mat nadherny zivot......preco na to doplatia vzdy ti najlepsi z pomedi nás?????
19.09.2009
llucka
Reagovať
aj toto je zivot......
je to ta najkrajsia kniha aku som kedy mala moznost citat...zmenila moj pohlad na zivot o 360 stupnov a vliala do mna strasnu chut ZIT!!! naozaj ludia mozme byt stastni ked sme zdravi, ked mame stale prilezitost sa usmiat a niekomu tym sprijemnit den a nie sa stale zapodievat problemami ktore ani nie su problemy...erik je ta postava ktorej nadovsetko dakujem a v mojej hlave stale viri jedna otazka preco boh dovoli odist zo sveta ludom ktori si to naozaj nezasluzia????
31.05.2009
cmuq
Reagovať
Chyba
ludia moc s to neodpisujte tie postavy pretoze marylou nebola jeho sestra ako brat a sestra ale sestra z nemocnice do ktorej sa zalubil a jeho dve sestry sa volali meredith a líza
10.12.2008
romcatQo
Reagovať
krasna kniha
thaq tato kniha ma zaujala hned od zaciatku pri jej citani som spontanne prejavovala emocie smiech a aj plac ked erik zomrel...erik bol urcite vynimocny jeho tuzba a sila zit je naozaj obdivuhodna, nakoniec vsak svoj osud prijal a zomrel hrdo...vrelko odporucam skvela kniha...naozaj
08.05.2008
gabriela
Reagovať
:DDDDDDDDD
je to fakt perfekta kniha ktora ma velmi uputala....nie kazda kniha ma vie tak uputat..a myslim si ze erik bol velmi silny chlapec a vedel sa s tym zmierit..........
09.03.2008
mirov
Reagovať
obsah slaby
kniha sa dala citat ale ten obsah je slaby!!!
ten kto pisal tento obsah tu knihu urcite necital!!!
ten kto pisal tento obsah tu knihu urcite necital!!!
07.11.2007
zuzana
Reagovať
Naj. kniha
Je to najlepsia kniha, ktoru som doposial citala teraz nieco take preziva moj kamarat, ktory zomiera na leukemiu.Je to zakerna choroba,ktoru by som nepriala ani anjhorsiemu nepriatelovi.A ten kamarat si to vobec nezasluzi je to skvely clovek, ktory dufa,ze sa vylieci ale lekari mu nedavaju velke sance. Je na tom velmi zle uz neviem ani ako by som mu pomohla je mi z toho vsetkeho nanic.......
22.01.2008
CICUSHKAPD
Reagovať
Re: Naj. kniha
proism ta nemas nikay obsah taky iny co tu uz nni??ak hej posli mi ho na nic l-e-n-a110 dakujem
14.01.2008
karols
Reagovať
Re: skurvena literatura
presne moja rec akurat neco mi mame dobru ucku tak sa to daa a mali sme drbluu hricisku ktora nas z nej aj skusaa!!!:D:DPICA:D:D
25.11.2007
david
Reagovať
skurvena literatura
nenavidim literaturu nasu ucitelku rad chodim len na futbal a s cela slovencina a literatura do pice§
08.10.2007
ivana
Reagovať
moj nazor
pochybujem ze si tento komentar este niekto precita, ale..jednoznacne je to najlepsia kniha aku som citala a ako v pripade "vlada" sa tato kniha zhoduje s osudom mojho priatela Erika..tiez mu zistili zakernu chorobu, chcel strasne zit, lekari mu davala tri mesiace..a on zil este rok..:(.. a taka kniha je uzasna, dodava mi hrozne sily..hmm..
05.06.2006
vlado
Reagovať
najlepsja kniha
nikto mi asi nebude verit ale na 99percent sa tato kniha zhoduje s osudom mojho brata mareka az nato ze erik sa vola moj syn mal som 5transplantacii a napiek tomu marek odisiel.zomrel.ale aj naprjek tomu som rad ze sa netrapi aj ked za takuto cenu som rad ze sa konecne netrapi.
05.04.2006
mentol
Reagovať
taky pocit
mam taky pocit ze autor tohto referatu to moc nejako necital bo potom by nepisal take bludy...je to perfektna kniha a zasluzi si troxu lepsi opis ako je toto tu...citajte ...
02.04.2006
kika
Reagovať
super kniha
citala som tuto knihu a nerau som si pri nej poplakala je uplne super.obdivujem autorku kedze je to pravdivy pribeh a ona to prezila .Erik bol velmi dobry chlapec.Rada by som sa s nim poznala.naozaj vynimocny clovek.
Tento povrchny opis knihy ma ties velmi sklamal.podla mna si ziada ovela vacsiu pozornost.Je to nadherna kniha!!!!!!!!!krajsiu som asi este necitala!!!
Tento povrchny opis knihy ma ties velmi sklamal.podla mna si ziada ovela vacsiu pozornost.Je to nadherna kniha!!!!!!!!!krajsiu som asi este necitala!!!