Zaujímavosti o referátoch
Alexander Solženicyn Jeden deň Ivana ...
02.04.2013
Tomy
Reagovať
Kniha Jeden deň Ivana Denisoviča
Kniha je písaná ťažšie, vhodné pre skúseného čitateľa. Pred pár mesiacmi som knihu potreboval na seminárku do školy. Dej je ľahko zapamätateľný, to vlastne jeden deň Ivana Denisoviča :) O knihe sa dá zistiť viacej na tejto stránke http://www.preskoly.sk/p/128983-jeden-den-ivana-denisovica/ alebo http://sk.wikipedia.org/wiki/Alexandr_Isajevi%C4%8D_Sol%C5%BEenicyn
11.01.2008
fzui
Reagovať
rťžui
ta ty daniel si si dal.taky odbornik a symbolizmus s makkym i....ajajaj
18.11.2007
daniel
Reagovať
nechapavcom
Pointa naozaj vo velkej miere spociva v zavere, ktory tu podla mna neni spomenuty vobec. Az tam sa totiz dozviete cim sa tento den lisi od ostatnych, co znasobi dojem z knihy (pokial ste ju citali). Podstata vsak je zalozena na simbolizme, kde su roky rezimu opisane v jedinom dni jedineho cloveka. Preto ma kniha nielen velku politicku, ale aj literarnu hodnotu.
22.10.2007
lenka
Reagovať
nieco ine
tiez som tuto knihu citala ale dost som jej nechapala tak som si precitala tento obsah ale opat vela som si y neho nevzala keby som tuto knihu necitala nepochopim tomuto obsahu....neviete mi poradit kde by so to este mohla najst..
19.12.2006
vsadenova
Reagovať
no neviem, ako vy...
...ale ja som sa moc nedozvedela...chcelo by to rozsiahlejsi obsah a v charakteristikach postav vyuzit aj citacie, ale inak by si u mojej profesorky neuspel(a). aj mne sa zda, ze je to neuplne, sorry
04.12.2006
Fredy
Reagovať
Odpoved
no tak podla tohoto moc som sa nedozvedel ze o com to je....cojaviem take nedokoncene mi to pripadá
uvidim co mi nato povie profka!
uvidim co mi nato povie profka!
18.11.2006
schnup
Reagovať
strucne a vzstizne
musim povedat ze som velmi spokojna. :D citala som tuto knihu pred casom a potrebovala som si to obnovit v pamati. mozno zaver diela je opisany az moc strucne, preto odporucam ludom co to necitali najst este aspon jeden zdroj :P
18.11.2006
schnup
Reagovať
strucne a vzstizne
musim povedat ze som velmi spokojna. :D citala som tuto knihu pred casom a potrebovala som si to obnovit v pamati. mozno zaver diela je opisany az moc strucne, preto odporucam ludom co to necitali najst este aspon jeden zdroj :P