Zaujímavosti o referátoch
Kompletná literatúra 1. ročníka na ...
06.04.2008
wanesa
Reagovať
ahojte
prosiiim pomozte mi..najdite mi nieco o pesnicke : kto za pravdu hori ....alebo mi aspon poradte kde ju mam hladat prosiiim
06.04.2008
wanesa
Reagovať
ahojte
ahojte neviete mi pomôct potrebujem nieco zistit o pesnicke kto za pravdu hori .. prosiim pomozte mi
03.04.2008
ahoj
Reagovať
Trnava
ahojte, nemáte nejakú báseň o meste Trnava, alebo aspoň mi neviete poradiť, kde by som to mohla hľadať? ďakujem
28.04.2007
nemo
Reagovať
eugen
to tu neviete dat poriadny referat eugen onegin,to co za smejdy tu mate?
11.03.2007
slavka
Reagovať
Re: ahojky
jennna-literarny druh je napr-lyrika epika alebo drama....a zaner je to co patri pod tieto tri-napr epos poviedka rozpravka basen roman divadelna hra a tak dalej
20.09.2006
zuzka
Reagovať
Re: ahojky
druhy sú tri - lyrika, epika, dráma a kazdý ma svoje zanre nap. zanre epiky su rozpravka,bajka,román...
06.01.2007
Adinka
Reagovať
Co uz
No takze, hladam daco akoze anticka kulture, a co to vlastne je? to je to, ze sa deli na grecku a rimsku literaturu, blbost podla mna
15.12.2006
niekto
Reagovať
basen
prosim vas hladam od janka krala nieco o krajinskej pieseni poradte kde mam hladat,alebo dajte konkretny tip dakujem
15.12.2006
niekto
Reagovať
nekomentujem
no nic moc teda akoze ja tu hladam od janka krala nieco konkretne krajinsku piesen a nikde nie je....... stranku mi vyhodilo,ze to bude v tomto referate a nic . zdrziavam sa komentara,ale zase snaha bola...takze ujde
07.11.2006
henri
Reagovať
pohoda
fakt dobre ale len pre becko maturu.takze ked niekto robi acko nech tu nenadava
19.06.2006
tinnka
Reagovať
diky diky a vazne diky
tak super zajtra nedostanem v skole 5 ... tak toto by som sama nepisala ... diky
10.05.2006
xmonik
Reagovať
no neviem
ja som nenasiel co som hladal tha ale dopludu a sprosto popisane
10.05.2006
xmonik
Reagovať
no neviem
ja som nenasiel co som hladal tha ale dopludu a sprosto popisane
12.04.2006
pegut
Reagovať
no teda katastrofa
vam tu vsetkym fakt drbe... clovekhlada nieco o korane a nic nenajde a vraj tu najdem vsetko konkretne v tomto referate...teda prepac ty co si ho pisal... katastrofa fakt
27.03.2006
julia
Reagovať
Re: Re: o referáte
Ahojky! Konecne nekdo, kto to krásne jméno nosí...........okrem hmmm, samozrejme mňa:-)))))
27.03.2006
julia
Reagovať
Re: Re: o referáte
Ahojky! Konecne nekdo, kto to krásne jméno nosí...........okrem hmmm, samozrejme mňa:-)))))
26.03.2006
Majja
Reagovať
jééééj!
je to fakt úžasný referát všetko prehľadne napísané našla som čo som potrebovala. SUPER!!!!!!!!