Zaujímavosti o referátoch
Slávnostný príhovor - stužková ...
01.10.2008
DoDuShKa
Reagovať
komentarik :)
welmi dobre spracowane... koli tebe som mala jednotku! dakujem :D
19.09.2008
Zmrzka
Reagovať
Komentár
Suhlasím s predošlým príspevkov. Začiatok sa mi páčil, ale od polovice som začínala mať pocit, že je to písané veľmi narýchlo. Zišlo by sa prihovárať pedagógom, rodičom a aj triednemu a nie ich len spomenúť. Čo sa týka vonkajšej kompozície, tá by tiež mohla byť členitejšia a aj keď je príhovor určený len pre prednes, lepšie sa potom v tom dá zorientovať.
Ale inak je to dobrý začiatok. Snaž sa aj naďalej a bude to len lepšie.
Ale inak je to dobrý začiatok. Snaž sa aj naďalej a bude to len lepšie.
08.11.2007
lama
Reagovať
TA....slabe
Zozaciatku velmi dobre, ale od polky velmi slabe, akoby si to chcel rychlo skoncit
06.11.2007
almea
Reagovať
komentarik
no je to celkom dobre, dost mi to pomohlo, len si mohol podakovat aj triednemu/triednej
22.10.2007
joseph
Reagovať
Re: no neviem
máš pravdu.zčasti... dobrý komentár..
a asi nie zlý príhovor,,, ale áno...
a asi nie zlý príhovor,,, ale áno...
21.03.2007
ja a nikto iny
Reagovať
no neviem
prepac, ale nemozem suhlasit ani s jednym postrehom... je to dost slabe. zaciatok vyzeral slubne, ale od polovice az dokonca sa to len tahalo a zhorsovalo a koniec je uplne zabity. prepac, ale o pisani uz co-to viem a nemozem tento referat nechat len tak bez povsimnutia.. len ti chcem poradit, aby si viac cital/a sucasnu prozu a zistis, ze niektore otrepane frazy sa uz daaavno nepouzivaju (ktorych mas v praci viac nez dost) a potom sa skus viac spoliehat na vlastne napady a myslienky..niektore som tu uz viackrat cital...a na stuzkovu by si to zasluzilo aj nieco viac "na rozplakanie mamiciek", ale samozrejme, ze nie sentimentality a patetickost! uprav to a bude to fajn:) vela stastia:)
31.10.2006
Saki88
Reagovať
diki!
Ďakujem ti veľmi pekne, veľmi si mi pomohol aspoň nedostanem šajbu zo sloviny.
30.05.2006
RYTMUSOVkkt
Reagovať
Má to fuckt hĺbku
A to je čo povedať, keď to mna dostalo RESPECT - určite v budúcnosti upravím a použijem =)
04.04.2006
rYBA
Reagovať
DAKUJEM
Dakujem tomu kto tento sloh napisal lebo som ho pisal na slohovej prace v skole!!!!!!DAKUJEM!!!!!!!!!!!!!!