referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Katarína
Pondelok, 25. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Osem rád ako zvládnuť maturitu
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
16.05.2008
cloviecik    Reagovať
a ja maturejm o dva dni
a ucila som sa az tyzden cize akademicky este som to nestihla a ani nestihnem :DD:D........taaakze uvidime co s toho vyplinie ak chcete jednotky urcite sa ucte minimalne 1 - 2 mesiace dopredu.....potom napisem ako som dopadla :D:D.....ale jedno viem isto SEPTEMBER TO NEISTI......to budem uz davno na vyske (snad) :D....zatim
22.02.2007
darinkaa    Reagovať
8 rád ako zvládnuť maturitu
Ani neviete aké to je ťažške zvládať skolu a pri tom sa starať o dieťa.A to ai neviem ako spravím maturitu.Je toho veľa a ten článok až taký stašný nie je.
04.02.2008
Klucka    Reagovať
Re: 8 rád ako zvládnuť maturitu
aj ja mam dcerku a idem maturovat.Uz teraz sa pripravujem.Drzte palce
14.05.2007
robo    Reagovať
Však potom.
V celku fajn rady ale mne čo mam 2týždene do maturity a ešte som sa pomaly nič neučil už nieto pomoci. September to istí.
14.03.2007
astaroth    Reagovať
Sranda
fajn clanok..som sa aspon pobavil a povzbudilo am to
01.03.2007
Janka    Reagovať
8 rád ako zvládnuť maturitu
No, ja idem tento rok maturovať po novom, a môžem vám povedať, že sa strašne bojím. Som veľká trémistka a dosť často sa mi stáva, že dostanem okno. Takže, ako aj píšete, viem že zvládnuť sa to dá, len ako prekonám ten strach?? Inak sa mi tento článok veľmi páči a nemyslím si, že je trápny.
12.02.2007
Barbora    Reagovať
az 8 rad?
vies ake ? ucit sa ucit sa ucit sa ....................a potom ti to sem-tam dojde aj samo
02.04.2006
Dominik    Reagovať
Osem rád ako zvládnuť maturitu
pekny clanok
26.11.2004
anka    Reagovať
osem rád ako zvladnuť maturitu
je to naozaj trapne skor ma to rozčulilo ako povzbudilo....................................................
01.01.2005
terrence    Reagovať
Re: osem rád ako zvladnuť maturitu
podla mna to nieje trapne. skus napisat lepsie moja...potom kritizuj
22.05.2005
Neithan    Reagovať
Re: Re: osem rád ako zvladnuť maturitu
presne tak, je to uplne super clanok...sam zajtra maturujem a vobec sa mi to nezda trapne, aspon mi to trochu zdvihlo sebadoveru...hehe :))
inak pre vsetkych co idu maturovat z Fyz a Mat : nezabudnite, ze mozete pouzivat MFCHT, takze sa oplati sa s nimi oboznamit aspon mesiac pred maturou...je tam toho dost, co sa nemusite potom ucit (napr. definicie jednotiek, alebo !!!vzorce!!!)
16.02.2005
alef0    Reagovať
No toto! Moj clanok!
Je vesele vidiet prispevok, co som svojho casu napisal na stranku http://srobarka.host.sk tu na tomto mieste. Tymto pozdravujem uzivatela letasa za ,,zapozicanie si" prispevku a neuvedenie zdroja.

Ale vela veci plati este aj teraz -- hoci po novej maturite to bude ktovie ako :-)
23.01.2005
Mimi    Reagovať
VIEL SPA3
mne sa to strasne pacilo. Ale zial nesuhlasim s myslienkou ze cim skor sa zacnem ucit tym horsie....teda...ohladne toho septembra...ja sa ucim uz od oktobra a ani v polke nie som.neviem si predstavit ako by som to s takym mnozstvom uciva z dejepisu nosky a literatury slovenskej a nemeckej zvladla mesiac pred maturou..asi nijako..lepsie sa ucit od septembra....moja skusenost. Prajem pekne ucenie a drzim palce vsetkym tym co so mnou tento rok maturuju !
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.