Zaujímavosti o referátoch
Domov (úvaha)
19.03.2010
furte
Reagovať
ssewa
SEWA dik za komentare tie kladne a na napisi ludi ze by napisali lepsiu tak do toho nech sa paci ja vam nebranim a ak bude lepsa nez ta moja priznam to ale podla mna to staci na danu temu ved nejseme majstri no ne
22.02.2010
T##
Reagovať
nwm :D :D
looool pritom to je prelozene z Originalu :) http://www.seminarky.cz/Domov-uvaha-10405
11.02.2010
Ian D´sa
Reagovať
lolo mno to su mi weci???
thak toto pisal neaki hybrid heheh s toho isto dostanem plni pocet,,,,,5hehehhehehehehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
08.02.2010
Metlak
Reagovať
Au!!!
No tak toto je brutalna uvaha :D:D:D Asi ti poviem len tolko ze suhlasim s majkou .. :) Ale .... No nic aj tak vdaka snazil si sa :)
12.05.2009
majka
Reagovať
.................
tak akože o ničom kto ta učil pisat úvahy ...sa spamätaj tak ja by som určite napísala lepšiu a verím ze ktokoľvek ini by mal lepšiu úvahu ako ty!
17.02.2009
lucia
Reagovať
=0( hjhk
take nemastne neslane akoby som to povedala prislis vela dospelackym rozmyslani malo by tam byt viac veci z reality a nie niejake filozoficke hovadiny
05.02.2009
MATA
Reagovať
martina
no je suprowe ,ale ucka by to sto pro zistila:D.taze asi nist z tego.ale je to fakt suprowe...:D::D
02.02.2009
leniva
Reagovať
nazor
podla mna je tato uvaha dost kvalitna, len nasa profka setko co je z netu(co nevie) a zda sa byt skvele oznamkuje napr 2.5 b z 5... risknem to, snad to neopise aj spoluziak :)
18.05.2008
barca
Reagovať
jaj boshe:(
preco to nie je pre ZS:( nato mi dojde ucka ze to je zo strednej jaj more:(... ale je to celkom fajn mno:)
17.03.2008
cicuska
Reagovať
Mno,,:)
Som zvedava,ako to dopadne:) rozhodne si mi dal/a dobry namet na uvahu..Velmi pekne dakujem.