Zaujímavosti o referátoch
Strach
06.11.2010
Mirec
Reagovať
Plagiát
draha "Autorka" tejto práce, rada by som ti poradila, aby si skusila vyhladat termin parafrazovanie a citovanie
nie je umenie prepisať knihu, skor vysvetlit problem vlastnými slovami, zhodou okolnosti mam prave v rukaách knihu z ktorej si si robila referat O. Kondáš Tréma- strach zo skúšky
radim ti nauč sa parafrazovať, opisovat vie každý...
nie je umenie prepisať knihu, skor vysvetlit problem vlastnými slovami, zhodou okolnosti mam prave v rukaách knihu z ktorej si si robila referat O. Kondáš Tréma- strach zo skúšky
radim ti nauč sa parafrazovať, opisovat vie každý...
05.10.2009
peťa
Reagovať
uaaaa
ja som veeelka tremistka , takze cely ten clanok na mna uplne sedi . Super napisane.
01.10.2007
Lele
Reagovať
Superdo fantastiko
bolo to bohovske .... fakt misthe =}}} strasne sa mi luubi ten citat na zaciatku ....
14.03.2007
Mária
Reagovať
Strach
Myslím si, že každý by si mal pri ťažkých životných skúškach spomenúť na niečo pekné, na priateľov, ktorí ho nesklamú, veď je aj taký výrok: Ver tomu, kto Ťa nesklama a nesklam toho, kto Ti verí.............
19.08.2006
Kika
Reagovať
V pohode
Nemám čo robiť, tak som si z nudy prečítala, ale bolo to fakt dobréé :) , pozdravujem.
./.
---
./.
---
19.08.2006
Kika
Reagovať
V pohode
Nemám čo robiť, tak som si z nudy prečítala, ale bolo to fakt dobréé :) , pozdravujem.
./.
---
./.
---