referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Citovo zafarbený opis zimy ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
18.01.2010
hovno    Reagovať
Re: Metodka 2005/06 mame maturitu
lol
je.e vám ludia :D ale je to švanda
16.12.2008
didushiQ    Reagovať
cooool zima
supeeer mam jednotkuuu za ten referaat
20.11.2008
gabushchko    Reagovať
Zimaaa
moooc dobre ale nemmes ine napr s nazvom moj rodny kraj
18.11.2008
vcgfbvbvbvbvb    Reagovať
vbvbvbvbvbv
bvbvbvbvbvbvbvbvbvbvb
27.01.2008
--------------    Reagovať
uchylnost jana
Ako ze to je dost uchylne co hovoris.
27.03.2007
siminka    Reagovať
super
super vecicka a dost poucna
15.05.2006
Halo    Reagovať
Pre JankaCA
No mam sice len 16 ale rad by som si to rozdal so skusenou osemnastkou to by bolo super:-)
02.04.2006
JankaCA    Reagovať
Pre Jura
to bolo fakt dobre....keby si pisal, ze mas chut na 18-tku, tak sa Ti dobrovolne prihlasim a zadarmo, ale ked Ty radsej mladsie masko....no co uz :o)
15.05.2006
Halo    Reagovať
Re: Pre JankaCA
NO mam sice len 16 ale rad by som si to rozdal so skusenou osemnastkou tak to by bolo super :-)
28.03.2006
Juraj Toser    Reagovať
Metodka 2005/06 mame maturitu
Aj mne sa tento sloh celkom pacil, ale chcel by som tu povedat nieco ine.

Mam 18r. a hroznu chut na sex s 8-12r. babou. Penis mam 11cm. Prosim odpiste mi niekto. Dobre ti zaplatim.

S pozdravom,
Juro
10.01.2005
madekl    Reagovať
.....
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
16.12.2004
Nika    Reagovať
Podakovanie
celkom pekny referat, chcem sa podakovat autorovi pretoze mi pomohol na slohu.Mali sme opisat Zimu v citovozafarbenom opise no mne sa to nechcelo velmi robit.Este raz DIKY
10.01.2005
madekl    Reagovať
Re: Podakovanie
Keby mňa nebolo tak máte všetci po chlebe :-P
10.01.2005
Teri    Reagovať
Ďakujem
Je to pekný referát.A vďaka nemu som dostala 1 na slohovú prácu..ďakujem :0)
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.