referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
16.02.2010
sarin    Reagovať
LSD je:
LSD je najlepšia droga na svete,má len jednu chybičku:človek vtom tripe už môže ostať na dobro(aj ked to možno až taká chyba nie je.
30.07.2010
Altaris    Reagovať
Re: LSD je:
LSD, tak isto ako Marihuana by nebali byt brane ako drogy, pretoze na sa na ne nevyvijaju fyzicke zavislosti, ktore kradnu cloveku volbu svojho vlastneho rozhodnutia. Pravdepodobnost ze ti ten trip ostane na dobro, sarin, je velmi mala, vacsinou sa viaze na psychicke poruchy uzivatela ktory sa rozhodol ist na vylet. Preto som toho nazoru, ze clovek si to musi dobre premysliet, pred tym nez prehltne znamku. A nie sarin, myslim ze ak mas zly trip, a ten ti ostane na dobro... Myslim ze to trochu chyba je nemyslis?
24.03.2010
losko    Reagovať
rrrrr
vyleT cudujes sa ked sa na papier nafajcis co ti to ma spravit ze sa trases
omg papier neni koleso
11.12.2009
mia    Reagovať
raz dva raz dva
kks dobree,,len treba psychiku nato bo ja ani z kolesa nemam dobre stavy..tak to z lsd by mi asi nadobro ze prejebalovo vo vezi
20.11.2009
vllado    Reagovať
Re: tykoxo
bere...koliecka uz nezozenes ...iba trip
11.05.2009
smarteless    Reagovať
VýleT..:)
nooo ako ta kvidííím trepú sa tu čalamády.. asi pred tydnom som si to dal druhy krat...a toto bolo neuveritelne..faakt...je šmakovica...najvačšie ujeby na zaciatku..a potom sato zacalo stupnovat...halucinacie prisli...a seci sme sa na tej chate zacali dorozumievatproste jak maledeti..nevedle isme hovorit...oblaky ruzove prebiehavali oblohou a taketo zveriny...v tich najvacsich stavoch dobehlo auto..a zrazu take dve hovada nas zacali amrovat... vtedy nam pokazili trip a myslel som size je konec mojho zivota...nastastie sme sa o 5 hodin znormalizovali dali si bonga..a zas to zacalo...roztekol sa miksicht...a zveriny..pisal by som tu dorana kolko halucinacii som mal...najhorsi bol koniec..ked sa tvoje telo vracialo spat....a ja som sa najviac opustil..a mal som pocit ze tu nejsom...poto msom satriasol asi hodinu vkuse....a isel som spat... aa raano vyflehovany este seci:D...jaj ludia..kebyze nas vidite..odpadnete
31.03.2009
ckck    Reagovať
LSD...tripííík
mňaaaam:D
29.01.2009
malcolm murder    Reagovať
LSDtrip
uz aby som to vyskusal :D
10.08.2008
anonym    Reagovať
super
to LSD znie super, urcite vyskusam :)
16.06.2008
Hoffman    Reagovať
Má pravdu
neplet tu piko.......lsd moze byt aj koa krystalicka latka teda prach....aj ako gel...........iba tunak ho poznat ako papierik......je to lepsie pre nas
18.07.2007
LSD-er    Reagovať
?????
trosku si to s niecim ten clovek pletie sa mi zda... nevjem o tom ze by LSD bola bjela krystalicka vec.... to je trosku fehyr inak povedane pervitin nje nahodou???
16.06.2008
Hoffman    Reagovať
Re: ?????
lsd moze byt aj prasok :-D ako tam pise kamarat ,aj gel :-D tunak vsak ho pozname ako papiericek ..papa
05.09.2007
Vecchio1    Reagovať
Re: ?????
moj milí LSD v čistej forme je laicky a chemicky zjednodušene povedané soľ Áno je to bohužiaľ tak a chcel by som ťa vidieť keby si vyšňupal čiste lsd v kryštalickej forme(BIELY PRÁŠOK) čo by ten podľa teba pervitín spravil zlyhane pľúc následné zadusenie a privolaný lekár by len skonštatoval exitus
19.03.2008
zullu    Reagovať
LSD_25
V kazdom pripade je uplne jedno akej je farby ako chuti a pod..
Hlavne by otom mali pisat ludia ktori stym maju skusenosti a nieje skusenost ako skusenost!!!

napr. naozajstne vyzualne halucinacie pridu az pri vyssiej davke asi tak nad 400-500 mg. dovtedy su to len jemne vanky tatranskeho letneho vetriku..

a strach by mali mat hlavne dusevne nevispeli a nevyrovnany pokusny kralici..

A nazaver vam poviem iba tolko ze LSD vam radykalne zmeni nazori na tento svet takze mnohim ludom ktori potrebuju otrokov to samozrejme vadi a beztoho aby sami vyskusali pisu a hovoria ake je to velmi nebezpecne.. dakujem Ahojte..
15.12.2007
Jimi Hendrix    Reagovať
Strucne a vystizne
No su tam preklepy ale paci sa mi opis, hlavne preco zazitok pri poziti tripu nejde opisat slovami... velmi pekne napisane
16.09.2007
I___I    Reagovať
tykoxo
neberie sa LSD NAHODOUv mikrogramoch???
18.07.2007
chrasto    Reagovať
ty dulo
pocuvaj ty lolo a podla teba je lsd zlucenina papieroveho razu s roznymi obrazkami? tie su tym akurat napustene, ciste! lsd je biela kristalicka latka, verim tomu aj ked som ho bohuzial v takom stave nikedy nevidel a urcite ani neuvidim

inac v tom referate je jeden alebo aj viac preklepov a par cudnych stylizacii, neako slabo si to posebe chalan skontroloval. inac vyzera to ze je tiez obdivovatel tejto magickej latky,celkovo je to strucne a vystizne
18.07.2007
LSD-er    Reagovať
?????
trosku si to s niecim ten clovek pletie sa mi zda... nevjem o tom ze by LSD bola bjela krystalicka vec.... to je trosku fehyr inak povedane pervitin nje nahodou???
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.