referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Klement
Sobota, 23. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Jeseň (umelecký opis prírody)
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
15.04.2009
RADO    Reagovať
čawte
pište mi prodimwas niekedy na tento nik 6Radek06 dakujem
30.03.2009
zuzu    Reagovať
awooojkqy
tomuto hovorite umelecky ved by som dostala pri najlepsom 4-ku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19.11.2008
jhfg    Reagovať
ppppppp
ta da sa celkom mi to pomohlo
13.11.2008
nataQa    Reagovať
calkom dobree
podla mna je to fajn!
11.11.2008
kelly3781    Reagovať
Celkom v pohode...
Bolo to fajn az na to zhe sa tam nachadza moc vela zdrobnenin.Miestami mi to pripominalo skolsku pracu ziaka na prvom stupni.No naopak niektore vety sa mi velmi pacili,ale aj tak si myslim zhe tam bolo velmi malo umeleckych prostriedkov...Ale tak da sa...
02.10.2008
Siriuse    Reagovať
Neviem ako vy
Ale ked sa na to pozeram subjektivne... je to az na smiech, vyzera to ako keby to pisal tretiak zakladnej skoly, ktory ma stale milnu predstavu vytvorenu na zaklade pojmov zo slabikara... stebotanie lastoviciek(otravne kurvy, vsade maju hnezda a seru po ludoch) ktore sa chystaju na odlet do letnych krajin(vdaka bohu), kazdu chvilku opakuje tie a tie iste vety(leto je uz nenavratne zanamy bla bla bla a z krasneho a tepleho leta sa nam bla bla bla), jesen je obdobie ktore k nam prichadza vzdy v rovnakom case(ako keby ostatne neprichadzali) a o dva riadky dalej to iste (jesen prichadza vzdy v rovnakom obdoby) a za tym dalsi trapny zapot(ale je vzdy ina), slagrove a gicove metafory(pestrofarebny koberec, ako svihnutim carovneho prutika), zbitocne dlhy opis zltnutia listov, (dlhy prazdninovy odpocinok), podla mna je zatva v juli(zahrada nam vydava plody bla bla bla), alebo slnko zacina zubatiet, to je metafora na inteligencnej urovni druheho rocniku, pre deti a ich rodicov...pustanie sarkanov a prechadzky do prirody, to je dalsia vec akoby vystrihnuta zo slabikara vytlaceneho v osemdesiatych rokoch, alebo kde mozeme uvidiet zvieratka ukladajuce sa na zimny spanok, dalsi fakt ktory beru vazne uz len asi skolkary, prosto keby som mal tuto pracu znamkovat seriozne niekde v siedmom-deviatom rocniku menej nez 3-4 to nebude prosto strasny gicovy des
06.11.2008
thek    Reagovať
Re: Neviem ako vy
napis lepsie
26.10.2008
hyppno    Reagovať
Tomuto vravíš umelecký opis??
Tomuto vravíš umelecký opis??
02.10.2008
Siriuse    Reagovať
Neviem ako vy
Ale ked sa na to pozeram subjektivne... je to az na smiech, vyzera to ako keby to pisal tretiak zakladnej skoly, ktory ma stale milnu predstavu vytvorenu na zaklade pojmov zo slabikara... stebotanie lastoviciek(otravne kurvy, vsade maju hnezda a seru po ludoch) ktore sa chystaju na odlet do letnych krajin(vdaka bohu), kazdu chvilku opakuje tie a tie iste vety(leto je uz nenavratne zanamy bla bla bla a z krasneho a tepleho leta sa nam bla bla bla), jesen je obdobie ktore k nam prichadza vzdy v rovnakom case(ako keby ostatne neprichadzali) a o dva riadky dalej to iste (jesen prichadza vzdy v rovnakom obdoby) a za tym dalsi trapny zapot(ale je vzdy ina), slagrove a gicove metafory(pestrofarebny koberec, ako svihnutim carovneho prutika), zbitocne dlhy opis zltnutia listov, (dlhy prazdninovy odpocinok), podla mna je zatva v juli(zahrada nam vydava plody bla bla bla), alebo slnko zacina zubatiet, to je metafora na inteligencnej urovni druheho rocniku, pre deti a ich rodicov...pustanie sarkanov a prechadzky do prirody, to je dalsia vec akoby vystrihnuta zo slabikara vytlaceneho v osemdesiatych rokoch, alebo kde mozeme uvidiet zvieratka ukladajuce sa na zimny spanok, dalsi fakt ktory beru vazne uz len asi skolkary, prosto keby som mal tuto pracu znamkovat seriozne niekde v siedmom-deviatom rocniku menej nez 3-4 to nebude prosto strasny gicovy des
02.10.2008
vikina    Reagovať
hmm..
podľa mňa je to celkom pekné..:)
30.06.2008
Van    Reagovať
faaaayn
a mne sa to veľmi páčilo:)
11.06.2008
kormi    Reagovať
velmi zle
ked neviete pisat, naco davate prispevky
30.05.2008
hh.....    Reagovať
ach.....
pekna rozpravka, to je rozpravací slohový postup a nie opisný!!!!!!!!!!!!!!!!!!......bolo tam strašne málo umeleckých prostriedkov, prirovnaní, epitetá.
21.05.2008
Silwinqa:-))    Reagovať
Jenen:-)
je to celkom dobre...kusa upravit tie gramaticke chyby a je to ok..takze dakujem autorovi..hehe..
05.11.2007
GRIP    Reagovať
kurvi
kurva aj s takou picovinou,kde je vona jesene alebo jari nasa ucitelka je pekna pica a tento sloh stoji za KOKOT,no co už by som si ho napisal aj sam ale musim ist von predavat travu vi skurvene PICE STE NULI VY HOVADA JA SOM NIEKTO MAM liter na den a VY MATE KOKOT !!!!!
20.05.2008
ehmehmehm    Reagovať
Re: kurvi
ttak si ho maj ten tvoj vysrany liter..a co teraz?!sa posereme?!ci co akoze?!?!?!tak bez predavat travu ty chudak..na vjacej nemas cooo?!
07.01.2008
PNS    Reagovať
Re: kurvi
kurva ty si iny haluzak!!!!!!
11.03.2008
Kenji    Reagovať
Re: Re: kurv*
dalsi inteligent prejavil svoje IQ ... a mozem potvrdit z toho co citam ze nepreshuje uroven maleho dietaťa...
14.05.2008
basulaaa    Reagovať
strasné
a kde je volaco z umenia...ziadne basnicke epiteta ani nic...no strasné
29.04.2008
jaj bodee    Reagovať
hmmky...
vete co je umelecky opis..?.. ja o tom pochybujem ze toto je umelecky opis moc tam toho neni aale da sa no
24.04.2008
klingac    Reagovať
jeddvatri
aspon ze nemusim vymisalt
16.04.2008
Nicholl    Reagovať
hmmm to pisal buzik??
dpc saq krasneho tepleho leta dpc to co je za picoviny????????brekeke
14.04.2008
miiiska    Reagovať
To je fakt onicom
to je taka drist pane boze sama si take vymyslim mozno ze aj daco lepsie bo to je somarina jak traky
10.04.2008
zuz(k)a    Reagovať
zislo by sa par uprav...
je v tom dost stylistickych ale hlavne gramatickych chyb...tie ciarky by som sa doucila...:P

späť späť   1  |   2  |  3  |  4  |  5    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.