referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Adam a Eva
Utorok, 24. decembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Koncentračný tábor Osvienčim
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
20.11.2007
lucooo    Reagovať
Hitler bol proste na hlavu
Nechapem ludi,ktori si myslia,ze ludia su len preto,ze maju inu farbu pleti,vyznavaju ine nabozenstvo alebo proste inac vyzeraju,uuuuuuuuuplne odlisni a treba ich odstranit..ja som v koncentrakoch bola a ked som videla tie fotky a vsetko,skoro som sa dogrcala!!!akoze,stoji to za to ist tam...len ked si to chce clovek prezriet cele,potrebuje na to viac dni....no lenze keby neboli taki ludia,ako je Hitler,tak by nebola ani zaujimava historia..ja to berem tak,ze co sa stalo,stalo sa a uz sa nic nezmeni...ludia su proste taki a aj keby sme velmi chceli,tak im uz nepomozeme,takym ludom niet pomoci.....to je zivot!!!
02.11.2008
Maca    Reagovať
Re: Hitler bol proste na hlavu
Keby neboli ludia ako Hitler tak by nebola zaujimava historia? Sa spamataj dievca....
16.07.2007
lulu    Reagovať
Re: ani zidia neboli svaty
chcela by som vediet čo by si robila keby ti vyvraždili rodinu komplet celú a priatelov.vieš čo si napísala? ak nie tak sa pomodli aby sa to nikdy nevratilo a aby si dostala rozum.pozri si film PIANISTA s Brodym aj viac krat a pochopíš.musíme bojovat proti fašistom sme ludia oni neboli.
24.06.2007
wewinka    Reagovať
juj....
no ja tam akurat v lete idem ale tez si myslim ze je to strasne....jedna moja kamaratka zboznuje hitlera bo ona je nacistka je to krava no co uz ked je jebnuta a ani newe co robi
22.01.2007
šmolko    Reagovať
.....
Bols som v Oswiencime,lebo sme tam boli na vylete z skoly a poviem vam ze je to proste brutalne,nemozem pochopit ludi,ktory take niečo robili,asi nemali svedomie vsak to sa neda,boli to bestie a pata ty si tupa,uvedom sa vsak zidia boli taky isty ako my a ziadny clovek si nezasluzi to co sa robilo im.tlieskam cloveku,ktory pisal ten referat,poklona
22.05.2006
Pata    Reagovať
ani zidia neboli svaty
Ked si to tak vezmeme tak zidia sa prezentovali v minulosti ako najlepsi narod..nahrabali si peniaze a vyhlasovali sa za panov sveta..je strasne co sa im stalo ale nebolo to pre nic za nic...
07.10.2006
Leonidas    Reagovať
Re: ani zidia neboli svaty
Douc sa gramatiku a naber elementarne znalosti a mozme diskutovat. Zatial si tupa ako tago.
18.05.2006
Lesanka    Reagovať
Hroza :(
Je to nieco hrozne ale je to skutocnost dost sa mi z toho niekedy zdvihol zaludok ale je to tok ale cem pochvalit autora tejto prace je to skvele. Fakt vsetka ucta napisat nico taketo
.Tlieskam
12.04.2006
inka    Reagovať
bohužial je to pravda
osobne si myslím, že táto práca je naozaj veľmi dobre spracovaná...síce mi občas prišlo aj zle, keď som to čítala..ale bohužial je to pravda a každý z nás by mal vedieť čo sa udialo...:(
27.03.2006
anakonda    Reagovať
teror-teror
je to vynikajuca praca-az sa mi obcas zdvihal zaludok,ale je to fakt dobre
17.12.2004
Falko    Reagovať
Smrt je mojm remeslom
Tento referat je vcelku dobry az na ten nadpis... Autorovi nechcem nic vycitat len si myslim,ze mal niekde v zavere dodat,ze cerpal z Merleho knihy Smrt je mojim remeslom.
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.