Zaujímavosti o referátoch
Dante Alighieri Božská komédia
02.03.2011
Jone3
Reagovať
Spomienka
Nazdar, ako sa tak pozerám pár pekných rokov dozadu som písal tento referát a 15000 prečítaní považujem celkom za úspech. Tento referát som dostal v škole za trest :D Nemám už ani šajnu o čom tá kniha bola ale pamatám si na to, že to bola najvačšia blbosť akú som kedy čítal :) Autor skáče dej hovorí v metaforách ako farár na omši a pri strede stránky som nevedel čo je na začiatku :) želám veľa štastia
PS rada do budúcna táto kniha Vám nič do života neprinesie, akurát tak božskú trpezlivosť pokiaľ ju dokážete dočítať...
PS rada do budúcna táto kniha Vám nič do života neprinesie, akurát tak božskú trpezlivosť pokiaľ ju dokážete dočítať...
17.12.2007
evenie
Reagovať
no a :D chybycka se vloudila :D
tak blbost neviem..a preklep sa stane myslim kazdemu :D pre niekoho kto chybal v skole a potrebuje na rychlo vediet co to je tak je to myslim ok, len my tam mozno chyba trochu viac o samotnych tych castiach..heh mne teda ani nie..skor nasej profke:D ta chce stale od nas toho strasne vela:D DIKY:D hovorim..je to fajn :D dakujem
13.03.2006
ami
Reagovať
blbost
Ved je uplne jedno ci tam ma clovek dlzen alebo nie... kazdy predsa vie ze je to Anigona tak co .. jeden dlzen hore-dole este nikoho nezabil... inak k celkovemu referatu... dakujem ze si to sem hodil/a fakt som tek knihe nerozumela... :0))
05.12.2005
phil00
Reagovať
POZOR MOZNA CHYBA
!!!!POZOR!!!POZOR!!!POZOR!!!POZOR!!!POZOR!!!!POZOR!!!!POZOR!!!!
CO JE TO ANTOGÓNA???????
JA SOM POCUL IBA O ANTIGONE
Please piste....... DIKES
CO JE TO ANTOGÓNA???????
JA SOM POCUL IBA O ANTIGONE
Please piste....... DIKES