referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Alexej
Štvrtok, 9. januára 2025

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
DVD a DVD prehrávače
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
24.11.2005
Dj Lash    Reagovať
Uznanie
No je to zaujimave... Dik
28.10.2005
Mirec    Reagovať
Dobré, dík za info
Ja tiež musím priznať, že štýl, ktorý používaš vie zaujať, ale mne sa páči hlavne to, že je vôbec niekto kto sa rozhodol vysvetliť podstatu niektorých bežne dostupných vecí. CD a DVD je tu už pár rokov, ale dozvedieť sa niečo aj o jednotlivých formátoch ktore sú tieto nosiče schopné prenášať, o tom sa vie veľmi málo. Vďaka za info, len tak ďalej.

Mirec
14.05.2005
Vivien :o)    Reagovať
Bravóó!!!
Milý palllo!
Tento Tvoj príspevok, bol podľa môjho názoru perfektný! Musím Ťa však sklamať, čo sa týka obsahu ten okomentovať nemôžem, pretože sa do toho nerozumiem. Iste sa pýtaš, prečo Ti vlastne posielam komentár. Je to jednoduché! Keď prehliadnem obsah referátu, zaujala ma Tvoja štylistika a nadšenie s ktorým si referát písal. Zdá sa, že Teba tieto veci bavia (myslím informatiku). :) K Tvojmu referátu som sa dostala, preto, že som musela písať do školy referát o CD a DVD. Ako prvý som objavila Tvoj a ako som už spomínala, veľmi ma zaujal. Dokonca až natoľko, že som ho "zožrala" uplne cely a hoci mi iste suvislosti unikli, čosi si pamätám. Myslím niektoré pasáže, ktoré boli nie obsahovo, ale štýlovo zaujímavé. Asi sa budem opakovať, keď poviem, že referát na mňa pôsobil tak, ako by si ho niekomu rozprával, niekomu ako mne - laikovi. :) Oslovilo ma napríklad to, ako si opisoval prečo sa CD nevyrábajú ako DVD, že šlo by to, lénže PHILIPS tento gigant... atď. a ešte ma pobavil " polhodinový" obed, ktorý sa pretiahol na 13 hod. rokovanie zástupcov firiem Toshiba a Philips, to bolo hneď na začiatku referátu. Asi by som to celé nečítala, keby ma to henď na začiatku neoslovilo, ale stalo sa a som tomu rada! :) Tak to by bolo asi všetko.

P. S. : Ak si ešte stále nepochopil na čo som Ti toto všetko napísala, tak vedz, že i ja píšem a i preto som možno vedela Tvoj jedinečný, SUPER štýl písania "objaviť". Ak si sa ešte neobjavil, Ty, skus to, myslim, že budeš mať uspech! :) I keď to nebude nič veľkeho piš, piš pre seba a pre ľudi, ktorý to vedia oceniť. Aj ja som tak začínala a oplatilo sa.
Pozri: stránka nášho literárneho klubu:
ziarelka. kefoweb.sk
poznámka: samozrejme len ak chceš. :)

Len si musiš veriť.....
Zdravi Ťa Denisa :o)
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.