Zaujímavosti o referátoch
Sex
17.02.2010
manželka
Reagovať
moja reakcia
tak JA PLNE SÚHLASIM S TÝM, ČAKAŤ SO SEXOM DO MANŽELSTVA!!
náš Boh je verný a ja som čakala 25 rokov až do svadobnej noci.... a mám ten NAAAJSAMSKVELŠIIIII SEX SO SVOJIM MANŽELOM, s ktorým sa ľúbime UŽ SKORO DVA ROKY!!!!
ďakujem BOHU, že nám DÁVAL SILU vydržať!!!! lebo obaja milujeme sex.
To, že sa Vám denne niečo ponúka miilioonkrát zovšadiaľ (tv, bilboardy, noviny, médiá...), neznamená, že je to pravda... mohli by ste sa niektorí zamyslieť ;)
náš Boh je verný a ja som čakala 25 rokov až do svadobnej noci.... a mám ten NAAAJSAMSKVELŠIIIII SEX SO SVOJIM MANŽELOM, s ktorým sa ľúbime UŽ SKORO DVA ROKY!!!!
ďakujem BOHU, že nám DÁVAL SILU vydržať!!!! lebo obaja milujeme sex.
To, že sa Vám denne niečo ponúka miilioonkrát zovšadiaľ (tv, bilboardy, noviny, médiá...), neznamená, že je to pravda... mohli by ste sa niektorí zamyslieť ;)
18.03.2008
r0b3rt
Reagovať
este dodatok
tomu kto nas stvoril hovorte ako chcete....vesmir, Boh, hovno, hajzel, ako chcete...ale podla mna by sme mu za to mali dakovat a vzdavat mu uctu (a preto ho nevolat hovno alebo hajzel :) ).a kedze ten /to co nas stvorilo bolo sakra inteligentne (vymyslelo organizmus, chod počasia, atď, tak ja si myslim ze to co nas stvorilo nie je CO ale KTO .a ked uz hladate povodcu vsetkeho zivota zastavte sa pri biblii...biblia nie je iba zaklad nabozenstva, ale su v nej rozne podobenstva a plno mudrostí a tajností ktoré sú tam skryté...a teraz uz definitivny koniec :) ... ak s niecim nesuhlasite...nech sa [email protected] alebo icq 296621051 :)
18.02.2009
antikrist
Reagovať
Re: este dodatok
ty si iny fanatik...Aj keby nas stvoril boh, to neznamena, ze sa mame riadit podla pravidiel nejakej posratej cirkvi, kazdy ma svoj vlastny rozum a sam sa rozhodne ci bude mat sex pred alebo az po svadbe. A chces mi povedat, ze vsetci ti co mali sex pred svadbou pojdu to pekla? Hm, chudaci normalni ludia a obete znasilnenia. Celkovo krestanstvo nema logiku, podla tych vsetkych pravidiel co ma, 90% ludi(nekrestania+nefanaticki krestania) skonci v pekle a 10% pojde do neba. Tak prajem dobru zabavu v nebi, ked sa odtial budes pozerat ako tristvrte tvojich pribuznych sa skvari v pekle :)))
18.03.2008
r0b3rt
Reagovať
pár rád :)
morticia, v prvom rade...ked AZ v manzelstve zistis ze tvoj muz je impotent manzelstvo je neplatne aj z krestanskeho hladiska (pretoze ti to zatajil) vasboh...nemusis byt bez lasky, iba bez sexu a to je rozdiel....astar:cirkev ti nic nevnucuje iba hovori co je spravne, to je rozdiel...a ak si myslis ze je to spravne tak nech sa paci...nasledky budes znasat po smrti...to ste vazne vsetci taki hlupi?!! nerozumiete ze niekto nas stvoril? ze sme nevznikli z nicoho nic?!!! z coho sme vznikli? z hovna? co sa riadite aristotelom? vznik neziveho zo ziveho alebo co?! mohli by ste sa nad tym zamysliet... naco je potom manzelstvo?! ak sex mas kludne aj mimo neho... do manzelstva si musis priniest nieco špeci...a to nieco by mal byt trebars sex...v manzelstve by si mal darovat svoje panictvo...panenstvo a panictvo sa ma darovat nie stratit...dohovoril som...howgh! :)
10.03.2008
vasboh
Reagovať
cash?
a cooo ked nemam peniaze a na svadbu si nasporim az ked budem mat 30? pruser:))) 30 rokov bez lasky a sexu
10.03.2008
Morticia
Reagovať
WTF????
v prvom rade ziadne dame to prec, ale budeme taki zodpovedni ze sa postarame o to aby to ani nevzniklo. a v druhom rade, ked vstupite do manzelstva a zistite ze vas muz je impotent, a ze vam jednducho nepasuje, tak to manzelstvo nikdy nebude stastne,cakat kym v 25 odpromujem, a potom sa konecne dostanem k sexu je blbost, lebo vztah bez lasky a sexu alebo bez jedneho z toh je onicom vztah, nevravim ze by mali sexovat 14 rocne deti...ale preboha cakat kym sa poberieme...ide hlavne o to aby bol clovek zodpovedny a niesol nasledy za ciny
09.04.2007
Astar!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovať
cisty fanatizmus!
viete co...ja mam taky dojem (tym neodsudzujem ani jednu stranu) ze rovnako ako bilboardy a reklamy sa mi snazia nanutit sex pre manzelstvom (a cim skor tym lepsie) krestanske nazory na "vec" podavane casto rovnakou mierou agresivity (pravdaze v inej forme) ma naopak nutia nesexovat za ziadnu cenu (a tych co "to robia" vykresluje ako nenasitnych smilnych uchylov ktori nemaju ine ciele v zivote len "si uzit")....nikomu nechcem vnucovat vlastny nazor ale myslim ze clovek ma zacat vtedy ked sa na to citi, ked to sam chce........a ked ma s kym:)...koho lubi samozrejme
12.08.2006
Maria
Reagovať
Sexualita(sex)
Ja chcem vediet ako sa to robi este som to nerobbila a moj priatel to odomna uz caka ako sa to...
04.11.2005
kamarat
Reagovať
ovocie? padák?
sex nie je ani ovocie, ani padák...to nemožno takto prirovnávať. Každý človek má vlastný rozum, len niekedy zatvorené oči. Ale takým to čítaním učebnice náboženstva sa to nezmení. A prečo by mal byť taký obrovský rozdiel medzi dvomi ľuďmi, ktorí sa úprimne milujú a manželmi? Manželia, možu po čase zistiť, že sa k sebe nehodia, nerozumejú si, pretože sa zmenili. A pri tom mohli doržiavať všetky zásady. Keď sa dvaja majú naozaj z celého srdca radi, nepotrebujú kus papiera ako potvrdenku pravej lásky. Doležitá je práve tá láska, ktorá sa manželstvom len spečatí. Preto na milovaní dvoch ľudí, ktorí sa aj tak v budúcnosti vezmú, nevidím nič zlé. Veď takýto sex je aj duchovným spojením a obohacuje oboch partnerov. Keby sa zosobášili zajtra, bolo by to potom v poriadku? Jednoduché je takto kázať, ak nikoho nemilujete tak, že by ste dali zaňho aj vlastný život. A to myslím úprimne. Asketizmus bol populárny v stredoveku, ak máte málo sebazaprenia:držte diétu. Opisovaním knižiek nikomu nepomožete, skuste iny pristup, mna ste nepresvedčili.
04.08.2006
kokso
Reagovať
Re: ovocie? padák?
Ibaze v krestanskom nabozenste vobec svadba nie je len kus papiera ako dokaz lasky ale to prave zo svadby sa deje v tvojom duchu v tvojej dusi a je to presne co tu bolo pisane, je to splynutie dvoch ludi v jedno telo...sam si povedal ze manzelstvom sa laska len specati... a tak si myslim ze ten najlepsi akt ako niekomu vyznat lasku (nemyslim teraz tie vyznania s ruzami alebo tak ide mi o nieco ine...) a teda sex by sa mal praktizovat az vtedy ked si ti dvaja mladi ludia naozaj budu rozumiet vo vsetkych inych sferach a aj to dokazu ze su ochotni s tym dotycnym partnerom zit az do konca zivota spolu v dobrom aj v zlom a tak dalej.... som krestan a toto je moj nazor... s ktorym dobrovolne suhlasim.. ak by ste mali nejake pripomienky popr. nzory kludne mi ich napiste do diskusie alebo na e-mail ktory je "[email protected]" bez uvodzoviek samozrejme.
24.06.2006
wewik
Reagovať
svadba kvoli sexu????
a aj ked chodím ,síce už len 5 dní,ale aj tak na cirkevnú školu,musím nesúhlasiť...mne to pripadá,že sa mladí ľudia vezmú potom len kvoli tomu aby mohli spolu spať....to je môj názor....
24.06.2006
wewik
Reagovať
svadba kvoli sexu????
a aj ked chodím ,síce už len 5 dní,ale aj tak na cirkevnú školu,musím nesúhlasiť...mne to pripadá,že sa mladí ľudia vezmú potom len kvoli tomu aby mohli spolu spať....to je môj názor....
24.06.2006
wewik
Reagovať
ja neviem...
ja si myslím žejetam príliš o božích prikázaniach,akože chápem,že ten čo to tupísalje isto-iste veriaci katolík,ale neviem....a okrem toho nezdá sa mi že bytento referat bol pre strednú odbornú školu,ked ten príbeh o dievčine REI je v učebnidi náboženstva pre 9.ročník základnej školy,viem to tak,pretože som momentálne deviatačka na cirkevnej základnej škole...
30.01.2006
psyché
Reagovať
otrasne
niečo tak otrasne som uz davno necitala. a nebudem dalej pisat aby som neurazala istu skupinu stvoreni. podla mna je toto chore. aj jeden aj druhy extrem a este ked to obom vyhovuje, je to cca ok.