Zaujímavosti o referátoch
Rómovia a rasizmus
19.09.2011
Kamionista Autobusar
Reagovať
Cigani su zradcovia
Dlhé roky priatelia som bol ako väzeň. Masku cez oči odrážal som rany so všetkých strán. Čím som si taký trest zaslúžil? Ani som nevedel kto je môj nepriateľ. Jediná obeť chamtivosti nenávisti a prehnanosti. V posledných rokoch tak trpíme všetci Slovensko viac než ktokoľvek z nás. Ale cez to neje treba žít v temnote. K obratu v mojom živote došlo keď som si strhol masku s oči a uvidel som nepriateľa nášho nepriateľa cigánov. My ich poznávame, my ich poznávame, vidíme ako ich skazenosť a chamtivosť ochromujú srdce nasej veľkej zeme. Musíme tu háveď zašliapnuť musíme zničiť ten mor nášho národa. Hrdosť je zbraň meč ktorý používame proti svojim nepriateľom ale nemýľme sa sú silnejší, silnejší ako sme my. Cigáni cudzí votrelci, ktorý prišli do nasej zeme aby nás zničili a ovládli náš život. A tu sú najhnusnejší, najskazenejší najchamtivejší, kto jediný je zodpovedný za morálny úpadok našej Slovenskej spoločnosti? Cigáni. Teraz si hovoria že sú Slováci, ale tu sú nevídaný a nežiaduci a sú všade. Prenikajú do nasej spoločnosti oberajú nás o usporí, o rodiny, o dedičstvo poviem vám priatelia to je vojna, vojna a v nej dôjde k obratu a s tých votrelcov cigánov sa stanu obete. 1, Slováci sú povinný živiť cigánov. 2, Slováci sú povinný znášať páchanie trestnej citnosti od cigáňov. 3, Tento problém neje možné efektívne vyriešiť pre EU a im podobným politickým zradcom. Nemožné poviete. To nás zlomí. Nechápete že o to im ide. Oni nás chcú zlomiť. A kto sú podľa mňa oni. Sú to zradcovia najvyššieho stupňa. Ti blázni čo šíria mor zvány rasizmus dobrý pre cigánov. Najúčinnejším liekom sú proti nim guľky. Tie nás od tejto hávedí vyčistia najlepšie. Je to spisknutie chcú zničiť Slovensko, znečistiť našu krv, preniknúť do nášho života, zradiť nás, chcú vyhodiť Slovákov s povrchu zemského. My prežijeme to nám hovoria a myslia tým že aj oni prežijú. Zdávame sa víťazstva práve v dobe keď sme mohli byt na jeho pokraji zradený zbabelcami a zradcami v EU a našich politických radách. Ale my sa nezdáme, teraz ich porazíme. Spojíme sa, musíme sa spojiť pre naše veľké Slovensko. My sa obetujeme budeme bojovať a len tak príde naše víťazstvo a my budeme triumfovať. Hrdinov oheň ako náš vzor a Slovenska hymna ako inšpirácia politických nepriateľov porazíme, zradcov rozdrvíme, vydezinfikujeme našu zem od cigánskej hávedi. Slovensko potrebuje vodcu. Vodcu, človeka s vízii, ktorý bude mat dostatok sily rozdrviť kosti nepriateľov na prah. Bude sa usmievať pred hlavňami samopalov a tu cigánsku, politickú háveď pošleme do hajzlu. A my budeme triumfovať. Čo teraz sa povedalo to sa skoro zabudne, čo sa proti cigánom urobí bude žít tisíce, tisíce rokov.
27.02.2011
robo
Reagovať
Gulaš
Pre S.O.S
Hlapče,jediný Madar má viac rozumu v riti ,ako cela slovenská koalicia a cely národ dokopy v hlave. A to že nenavidim Degešov čiže ciganov je pravda,ale cigan ma vetšiu schopnost dnes prežit ako tupý a hlúpy slovák. Dementnému slovakovi dat len VELKU lopatu do ruky a sem-tam vymenit šatku na ustach aby mu nevypadol PENYS z ust,čo mu tam narvala SK vlada.
Hlapče,jediný Madar má viac rozumu v riti ,ako cela slovenská koalicia a cely národ dokopy v hlave. A to že nenavidim Degešov čiže ciganov je pravda,ale cigan ma vetšiu schopnost dnes prežit ako tupý a hlúpy slovák. Dementnému slovakovi dat len VELKU lopatu do ruky a sem-tam vymenit šatku na ustach aby mu nevypadol PENYS z ust,čo mu tam narvala SK vlada.
26.02.2011
ROM z KK
Reagovať
Re: S.O.S
Si MAGOR ktori si nedovidi dalej od nosa.Donedavna ste pasli kravi a ovce pre madarov,ba dokonca ste im robili sluhoch pocas nadvlady Uhorska.Vas stat vznikol 1.1.1993 dovtedy ste boli iba hoveda ktori museli makat na poliach madarskych vicispanoch.Preber sa ty magor,dement poj...bany.
22.07.2008
Racionalista
Reagovať
S.O.S
ja by som ciganov,Madarov a pod vystahoval so Slovenska...je to mozne ze na Slovensku sa pise po Madarsky??kks tak toho mam dost..... nie nazi ale racionalisty budme ... Nacionalizmus je
teória (a prípadne aj politický smer), ktorá tvrdí, že príslušníci jedného národa majú právo spojiť sa a vytvoriť si suverénny národný štát
ideológia a politika založená na presvedčení o výnimočnosti vlastného národa, bojujúca proti cudzej nadvláde, sledujúca národné záujmy
ideológia, povyšujúca vlastný národ nad absolútno, zdôrazňujúca a oslavujúca národný cit
vlastenectvo alebo vedomie príslušnosti k istému národu
teória (a prípadne aj politický smer), ktorá tvrdí, že príslušníci jedného národa majú právo spojiť sa a vytvoriť si suverénny národný štát
ideológia a politika založená na presvedčení o výnimočnosti vlastného národa, bojujúca proti cudzej nadvláde, sledujúca národné záujmy
ideológia, povyšujúca vlastný národ nad absolútno, zdôrazňujúca a oslavujúca národný cit
vlastenectvo alebo vedomie príslušnosti k istému národu
26.02.2011
ROM z KK
Reagovať
Re: S.O.S
Si MAGOR ktori si nedovidi dalej od nosa.Donedavna ste pasli kravi a ovce pre madarov,ba dokonca ste im robili sluhoch pocas nadvlady Uhorska.Vas stat vznikol 1.1.1993 dovtedy ste boli iba hoveda ktori museli makat na poliach madarskych vicispanoch.Preber sa ty magor,dement poj...bany.
26.11.2008
WHITE LIFE
Reagovať
„Chceme biele Slovensko. S Cigánmi do plynu.“
„Chceme biele Slovensko. S Cigánmi do plynu.“
14.07.2010
nikolka
Reagovať
Re: „Chceme biele Slovensko. S Cigánmi do plynu.“
hmmm no ved pockaj... uz o nedlho .. pojdes aj ty do plynu.... len sa raduj... este dalej ...?
06.02.2011
fero
Reagovať
Re: Re: „Chceme biele Slovensko. S Cigánmi do plynu.“
prajem si aby teba tvoje sestry a mamu prepadli cigqni,okradli dobre znasilnili a ešte poto dobre zbili a nakoniec omočili
Inak by si potom rozpravala
Inak by si potom rozpravala
07.07.2010
saky
Reagovať
keby hitler vihral 2 svetovu vojnu tak potom by aj na teba niekto tak nadaval ty buzerant. ak mas neky problem tak zavitaj do jelsavy je to ciganske mesto s takymi ako si ty si cigani lahko poradia
17.07.2008
do mojho mena ta je
Reagovať
nemate co robit?
no takze takto....som punker...a nenavidim ciganov...su to hajzli....nie raz mi ublizili a nieraz som sa ich musel bat...a najradsej bi som ich pobil vsetkych...ale to asi nieje v mojej moci...pre toto sa mi pacia nasi dobrovolne viholeny spoluobcania...ale strasne bi som bol zvedavi ze naco sa tyto nasi viholeny spoluobcania staraju do takych ludi ako su punkery a tak....
29.07.2010
marika
Reagovať
Re: nemate co robit?
Mozte sa hanbit.Chcel bi som vidiet keby niekto zacal mlatit Vase vyholene lebky.Lebo nie kazdy tmavej pleti je rom.Ale nasi superhrdinovia byju vsetkych hlava nehlava.Mali by ste sa naucit rozlisovat medzi havedou ako ste vy a ostatnymi.Lebo vziat zivot moze len boh,co vy nies te.Ste obycajny smradi.
13.07.2010
nikolka
Reagovať
co koho..sudy.?
no ved razismus... je uplne jedna hlupa otaska . kazdy jeden clovek je zly nenavist jeden k druhemu city a preco ze si cierny biely zlty alebo farebny . ved sme si kazdy rovni kazdy ma to co iny clovek. neviem preco ludia inich sudia ...ale co vy hmm vy nieste sudenie k panu bohu ved kazdy jeden je hriesny ani jeden nesme dokonale lebo dneska.. je celi svet hriesny. teras sa surodenci.. rodicia pozabijaju.. uz si nikto nikoho nevazy... ani sa necudujem ked neaky rasista... sa tesi.. ked niekto nadava na romoch uvedomte si ze aj tie skiny.. su len nedokonale ludia,, ale bude ich hriesit iba nas pan boch.. ktory.. je na nebesiach ?
24.04.2010
SLOVENSKO
Reagovať
čO BY SI ROBIL KEBY BOLO BIELE SLOVENSKO?POTOM BY STE SA VY BIELY NIENAVIDELI A ROBILI EšTEHORšIE VECI ,RASY NIEBOLI TVORENE ABY SA LIKVIDOVALI ATD.
24.04.2010
BYVANIE
Reagovať
Re: Nebola som,ale musim byt
UNAS BYVAJU ROMOVIA A SU PORIADNI PRACOVITY. ATD, NIEODSUDUJ LEN ROMOV ANO SU NIEPORIADNY AKO AJ BIELI
24.04.2010
puki42
Reagovať
vojna,
LUDIA NIKDY NIEVIRIEšIA PROBLEMY ANI BYTKOV , ANI LIKVIDACIOV . čLOVEK NAD čLOVEKOM PANUJE NA VLASNU šKODU PREčO? HADAJ PIšE ROM
07.04.2010
MalyBuchta
Reagovať
Nevieš čo píšeš
Podla teba SKINI zabíjajú punkerov anarchistov a romov?nie,ved punkaci a skinheadi to je jedna BANDA,skini su antifasisti tak naco pises nieco,o com nic nevies?nemam rad také pletky
22.07.2009
ZDENA
Reagovať
Nebola som,ale musim byt
Pred piatimi rokmi sme si s manzelom kupili 1-izbovy byt cez realitku.Samozrejme chcel ten byt predat stoj co stoj,ale nevedeli sme ze tam byvaju aj cigani,presne oproti nam.Teraz zijeme takto:Mame plno svabov,smrad a 20 ciganov v tom 1-izbovom byte,aby ste tomu porozumeli vsetko su v tom bloku 1-izbove byty,su neplatici,nemaju zmluvu na byt a napriek tomu to BPMK s tym nerobi nic.A este jak natruc,dalsi byt dostala hned vedla dalsia romska rodina,tam su 6-sti.A pritom ich stat podporuje financne.Az teraz viem co je cigan.
15.03.2009
14 Mario 88
Reagovať
My nezabijame ale iba branime naš narod
Poviem to tako. byvam na dedine kde ciganov nieje. mam tu čisto a nechodim do ineho mesta lebo sa nudim a nemam sa s kym pobit. žijem si tu a som rad že tu nieje nikoho kto my zneprijemnuje život. A my sme vrahovia? nie, ty vaši"skinheadi" čo zabijaju alebo sa biju, to su iba idioti, skutočny NS skinhead je zväša politicky smerovany, tvori hnutie a oslovuje ludi a ty čo sa chodia bijuci su iba hanbou v našich radoch!
26.11.2008
ghost
Reagovať
chodte s nenavystou do p...
co vam jebe?? cigani su pritaz ale nie vsetci a hlavne nie madari.dokonca aj cierni su v pohode.sice s ciganom sa neda ale s ostatnimi ano ale zase su aj vynimky ale asiat,african,... a ostatny niesu vsetci curaci. a dodat- vy ste curaci
22.08.2008
Skinhead
Reagovať
HAMBA
a vy vseci sa divite ze ich nemame radi. len chodia kradnut zelezo rozoberat haly a vykopavat kable .ale ked ta hala na nich spadne tak sa vseci divia preco prave oni.
nedavno sa utopil spoluzak romskej narodnosti a mal pohreb.volal mi aj kamarat a aj triedna ze mam prist na pohreb.nesiel som a aj som bol rad ze sa to stalo.tak on nas cely rok bie a robi kazdemu len problemy a potom ze mu mam ist na pohreb? ale oto tu nejde.ked cigani rozrezu drevene tramy na dome abi mali s cim kurit tak tu je vidiet ten ich primitivizmus .za cas ten dom na nich spadne a nariekaju kde budu bivat...a stat posrany aby nepoverdali ze ich nepodporia tak im postavi ubitivne a chodte sa pozret ako ich za tu chvilku zdevastovali.kazdu xvilku je v TV-novinach ze zhorela dalsia ubitovna ale vzdy je to ich vinou.a nam bielim kedy stat pomohol? pri akej zivelnej katastrofe poskytol stat bielim pracujucim ludom nahradne byvanie za znicene domy...?preto chcem aby ste sa zamysleli nad tym textom a porovnaly ako sa mame citit. za boha a narod SP
nedavno sa utopil spoluzak romskej narodnosti a mal pohreb.volal mi aj kamarat a aj triedna ze mam prist na pohreb.nesiel som a aj som bol rad ze sa to stalo.tak on nas cely rok bie a robi kazdemu len problemy a potom ze mu mam ist na pohreb? ale oto tu nejde.ked cigani rozrezu drevene tramy na dome abi mali s cim kurit tak tu je vidiet ten ich primitivizmus .za cas ten dom na nich spadne a nariekaju kde budu bivat...a stat posrany aby nepoverdali ze ich nepodporia tak im postavi ubitivne a chodte sa pozret ako ich za tu chvilku zdevastovali.kazdu xvilku je v TV-novinach ze zhorela dalsia ubitovna ale vzdy je to ich vinou.a nam bielim kedy stat pomohol? pri akej zivelnej katastrofe poskytol stat bielim pracujucim ludom nahradne byvanie za znicene domy...?preto chcem aby ste sa zamysleli nad tym textom a porovnaly ako sa mame citit. za boha a narod SP