referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Rómovia a rasizmus
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
11.10.2007
i dont know    Reagovať
punk isnt dead...
neni som pukerka a ani nebudem..punk pocuvam ale nic viac!myslim si ze by nemali nackovia mlatit punkacov len preto ze nevyhovuju ich idealu a nemaju rovnake nazory atd.Ludia viete co je PEACE???MIER..tak sa tym riadte....Nemam rada ciganov bila by som ich aj ja ale punk???tu ani nejde o rasu!!!Mam aj ja kamaratov nackov...ale toto...ete ma vie pjekne nastvat ked nejaky soplos napise cista rasa som cista rasa budem cistu rasu preferujem...OVER
28.02.2007
hip-hop4ever ! punk4    Reagovať
nemam rad punk
nemam rad punk priam ho neznasam a predsa niesom nacko ani skin nikdy by som sa nedal dohola ostrihat a bomberu nenosim pocuvam hip hop a punkerom by som rozbijal hlavy za tie prijebane cira a nazory tak co som okrem toho ze som kokot ? bTw nemam rad ani nackov ! Nehulim TRaWu iba sem taM vynimocne ako kazdy zdrawy mlady CHALAN !!!!
18.06.2007
lol    Reagovať
Re: nemam rad punk
LoLko, ty sa uvedom ... nemas rad nazory punku? a ake su nazory hip-hopu? Vsak ciel vsetkych raperov je vyskiabat sa z undergroundu a byt komercny ... zarabat tazke loove ... cela hip-hopova subkultura je len o peniazoch a pre peniaze .. hnus
11.05.2007
Gabriel    Reagovať
slovenska nezrelost
Ani si neviete predstavit ako som rad ze som odisiel zo Slovenskej republiky.V momentalnej dobe sa nachadzam vHolandsku a je mi tu fakt super.Na rozdiel od slovakov su holandania omnoho inteligentnejsi ako ste vy slovaci ktory sa nehanhite pisat do casopisu Maxisuper .No v zivote som nnevidel a nepocul ci necital take hrozne nezmysli ako pani v poslednom clanku na temu Rasizmus a diskriminacia >v prispevku sa nemiestne vyjadrovala voci etniku a v istom zmysle slova rozsirovala ci robila rasisticku propagandu za ucelom poskodit inych etnickych narodnosti ,predovsetkym romov medzi ktorych sa zaradzujem samozrejme aj ja .Moralna edukacia vasej vychovy je nemiestna a nevhodna,a ja pevne verim ze raz dostanete poriadnu priucku ktora vas nauci nepropagovat a nerozsirovat rasizmus ako ste to urobila aj vy.Samostatny casopis Maxisuper mozem zazalovat za propagaciu a rozsirovanie rasizmu.
11.04.2007
Lucas    Reagovať
Noooooo
No takze vy co sa hlasite k SHARP..hlasate, ze hnutie skinheads nie je fasisticke a rasisticke.....ok mozno, ale vstupencov SHARP je na Slovensku velmi malo. Vacsinou tu ide o Skinheads, ktory maju rovnake ciele ako nazi.Len si hovoria, ze nie. Dalej tu mame par punkerov, ktory sympatizuju so skinheads, ale jedine zo SHARP.To je ok. Lenze mame zu aj punkerov, ktory si precitali nejaky referat o hnuti skinheads, pritom to nemusi byt SHARP a sympatizuju s nimi. Ja nemam nic proti skinheads SHARP, ani proti punkerom....len naznasam velmi nackov. Ludia prebudte sa. Je 21. storocie....sme v EU...jednotna rasa uz nikdy nebude....white power je minulost aj spolu z Hitlerom. Ved v eu je aj Grecko a Spanielsko, Portugalsko, kde su tiez tmavi ludia....Nackovia....fuuuj...otvorte oci, v otvorenych krajinach akou Slovensko v tejto chvili je uz hnutia ako skinheads(okrem SHARP)nemaju co robit. Viem, ze tymto tu teraz nezmenim vsetkych nackov, ale aspon nesirte vase primitivne zmyslanie dalej.....dufam, ze nackovia vymru....a myslim, ze raz to pride....ved ked zdochol ten kokot Hitler, tak.....
11.04.2007
Lucas    Reagovať
Realize it
No takze vy co sa hlasite k SHARP..hlasate, ze hnutie skinheads nie je fasisticke a rasisticke.....ok mozno, ale vstupencov SHARP je na Slovensku velmi malo. Vacsinou tu ide o Skinheads, ktory maju rovnake ciele ako nazi.Len si hovoria, ze nie. Dalej tu mame par punkerov, ktory sympatizuju so skinheads, ale jedine zo SHARP.To je ok. Lenze mame zu aj punkerov, ktory si precitali nejaky referat o hnuti skinheads, pritom to nemusi byt SHARP asympatizuju s nimi. Ja nemam nic proti skinheads SHARP, ani proti punkerom....len naznasam velmi nackov. Ludia prebudte ta sa. Je 21. storocie....sme v EU...jednotna rasa uz nikdy nebude....white power je minukost aj spolu z Hitlerom. Ved v eu je aj Grecko a Spanielsko, Portugalsko, kde su tiez tmavy ludia....Nackovia....fuuuj...otvorte oci, v otvorenych krajinack akou Slovensko v tejto chvili je uz hnutia ako skinheads(okrem SHARP)nemaju co robit. Viem, ze tymto tu teraz nezmenim vsetkych nackov, ale aspon nesirte vase primitivne zmyslanie dalej.....dufam, ze nackovia vymru....a myslim, ze raz to pride....ved ked zdochol ten kokot HItler, tak.....
12.03.2007
oi!    Reagovať
picoviny picoviny picoviny
autorka sa tomu nexape!!! tak nex nepise picoviny!!! je to ubohost....a inak ked si to tak vezmete uz aj to je rasizmus ze odsudzuju toho skina ne? lebo chudaci ramovia!!! nech su tu ale nech nerobia bordel!!! ale aj taq by som ix najradsej vystrielala!!! a zidof tiez youdenmord!!!
27.02.2007
punkss    Reagovať
fsos tu nechceme!!
nackovia su kkti ale oikaci sa daju...ale aj tag milujem punk a nezmeni sa to!!!
16.01.2007
skin    Reagovať
Re: skinhead je na prd
a ti duplovany
11.12.2006
anonym    Reagovať
skinhead je na prd
Podla mna su vsetci skinheadi debili.
10.11.2004
P.n.d / a    Reagovať
Skin sa nerovna nacko
Skin nie je nacko. Nenadavaj na skinov!! Nie vsetci skini su rasisti. Uvedamte si, o com sa v tomto referate vlastne pise. Najskor ten"spisovatel"pise o tom, ze skini su vrahovia - ze chcu pozabijat romov a zmlatit punkerov a anarchistov / a o odstavec dalej sa pise, ze romovia su (v skratke kokoti) spiny a za vsetko si mozu sami.. Ja uznavam anarchiu a milujem punk, takze mozno by bolo dobre keby nad tymto odkazom ten "spisovatel" aspon trosku porozmyslal.
Skin a nacko
SKIN=vyholena hlava, bombera . . ale ludske spravanie
NACKO=vyholena hlava, bombera . . rasista/nacista/fasista - nech nazveme jeho spravanie hociako, vzdy to bude len "najvacsi kokot na svete!!
Uvedomte si o com pisete este pred zverejnenim!!
PUNK´S NOT DEAD!!
12.11.2006
REAL SKINHEAD    Reagovať
Re: Skin sa nerovna nacko
...konečne...
30.05.2006
hoo    Reagovať
Re: Nazor
Lea to si myslíš len ty bez rómov by bol svet čistejší máš pravdu skíni ich nemusia zabíjať stačí keď príde niekto ako Hitler mám kamarátov skínov a oni vôbec nezabíjajú oni sa len chcú pobiť ako aj ja my sme skôr HOOLIGANS ale aj tak nemám rád negrov
13.08.2006
lea    Reagovať
Re: Re: Nazor
A ty si mysliš že to čo robil Hitler je pravne??
21.05.2006
Lea    Reagovať
Nazor
Ľudia ohováraju Romov,lebo su lenivi-nie však všetci.
Ale to je ich vec nie naša!
Je dobre keď poviete svoj názor,ale neohovarajte.
To patri aj tym čo ich biju a zabijaju.
Prečo to robíte????????????
Naša vlasť už nikdy nebude bez romov a inych ras!!!!!!!!!!!!!!
Uvedomte si to.
14.08.2005
Oier    Reagovať
NADPISS
tento referat nema hlawu ani patu a su tam maximalne blbosti napisane, skins niesu rasisti, diewca chod pisat radsej basnikcky...
14.08.2005
Oier    Reagovať
NADPISS
tento referat nema hlawu ani patu a su tam maximalne blbosti napisane, skins niesu rasisti, diewca chod pisat radsej basnikcky...
06.07.2005
punIkA    Reagovať
chyba
ked autor pise urcite historicke fakty,tak nech si ich aspon overi a nech nezostava v omyle.pojem cigan je historicky spravny a NormalnY .zahrnuje vsetkych s takymito rovnakymi biologickymi znakmi. v anglicku sa volaju gypsy,v nemecku zigeuner...Je to len synonymum a NIE "nános negativnych vyznamov". ale ked sa takto pojem cigan bude prezentovat(ako i v tomto clanku a nemusi byt ucelovo),zafixuje sa to v spolocnosti tak -teda dawno sa stalo.
a ludia sa nedelia podla farby,ale podla toho, ci su ZLI alebo DOBRI. a to moze byt beloch,cernoch,cigan(róm),zlty,cerveny,khaki,zeleny,ultrafialovy,béžovy.....no aky chcete
22.03.2005
SR narod    Reagovať
NEROZUMIETE TOMU
ludia...
najprv si zistite nejake fakty, teoriu a idealy a potom tu majte hlupe reci...
za to ze niekto niekedy uvidi par skinheadov-cierne ovce, nemusi odsudzovat cele hnutie..
nie kazdy kto si kupi bomber a tazke boty je pravy skinhead s idealmi...
a pripominam aj ja, ze skinhead sa nerovna nazi!!!
a co taki redskins??? hovori vam to vobec nieco???
17.05.2005
pekne osklbana    Reagovať
Re: NEROZUMIETE TOMU
no. co je to to redskins?? nieco s indianmi? :)
31.03.2005
roommankaa17    Reagovať
Re: NEROZUMIETE TOMU
jaa asi tolko powiem k tomu.ze nebolo dawnoo..co som isla cez ulicuu..a na jednej zastawkeee stali skini..boli trajaa...dwaja typickí skini..tretí..??no to uz newiemm...len som isla okollo a zacali po mne hukaaaat...takyx ludi ignorujeem..nex sa zamyslia a potom sa s nimi mozem aj rozprawat..a wiete preco zacali po mne kricaat??kwoli dreadoom..ano kwoli tomutooo..a nie som cernoskaa...som beloskaa...a len kwoli tomu,ze cernosi maju dready..(niee wsetcii,ale....maju..)....a tak ludiaa...wed toto uz neni NORMALNE!!!
08.05.2005
Dežo    Reagovať
Oberwart
JE TOMU DESAŤ ROKOV? ČO.............
In der Nacht vom 4. auf den 5. Februar 1995 starben vier Männer aus der Roma Siedlung in Oberwart. Sie wollten eine schwere Tafel mit der Aufschrift „Roma zurück nach Indien“, die mitten auf der Straße abgestellt war, entfernen. Als sie die Tafel anhoben, explodierte ein versteckter Sprengkörper und tötete alle vier Männer.

PREKLAD:
V noci z 4. na 5. februara 1995 zomreli štyria muži z romskej osady v Oberwarte (Rakúsko).
Chceli zo stredu cesty odstrániť ťažkú tabulu s nápisom "Romovia naspäť do Indie". Keď tabulu
zdvihli, tak explodovala v nej skrytá výbušnina, ktorá usmrtila všetkých štyroch mužov.

http://tv.orf.at/magazin/pool/thema3101
http://www.a-e-m-gmbh.com/wessely/foberwa-.htm
http://magazin.orf.at/bgldmagazin/imland/thema/stories/28712/
http://www.mediaweb.at/geschriebenstein/roma/dietoten.html
20.04.2005
robert    Reagovať
tak to ma bit
takto to ma bit s ciganmi ASPOM TO VOLAKO MLADI PANI RIESIA ::::::: len tak dalej.............................dobra praca
08.03.2005
dragonis999    Reagovať
...........
a este nieco. Nemam rad skryvanie sa nackov za skinheadov a naopak. Tomuto sa totiz hovori demagogia. nechcite nikoho klamat tym ze skins nemaju nic s nasilim. Su to tie iste ciele ako ten nacek, leda by bez toho ze si nehovori fasista.
08.03.2005
dragonis999    Reagovať
skratka kokoti
par dalsich frustrovanych debilov tejto pohnutej spolocnosti. Ach jo. Tak uz si zvyknime na to. Slovo "nasilie" ma clovek napisane na cele. Precitajte si Orwella, ktorekolvek dielo, ak niekto z vas dokaze vobec citat a potom si utvorit z precitanych pojmov suvislosti. Inak je zbytocne cokolvek vysvetlovat. Toboz zbytocne pre tych "vyholenych", z velkej casti slabomyselnych ludi. Skoda len ze aj takych v tomto svete musime trpiet. Skuste poniektori popremyslat (ak mate cim) a najst si v googli slova a ich vyznamy ako: boľševizmus, totalita, sovinizmus, alebo diktatorstvo. Preco to davam za domacu ulohu? Nuz prave preto lebo vsetky tieto slova/ich vyznamy/rezimy maju nieco spolocne. Pochybujem ze vy si v tom tu vec vsimnete. Na to by ste museli byt totiz scitani a mat prehlad vacsi ako ten ktory siaha po hranice --> NSDAP nefinancovala zbrojenie a fasisti boli diktatormi. Adios dementos...

späť späť   1  |  2  |   3  |  4    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.