referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Diskusia na tému: Zdražovanie a ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
02.04.2006
Lubo    Reagovať
Sprostosti
Neviem preco take sprostosti pises ale budis. Len mi vysvetli ako by si ty ako predseda vlady postavyl na nohy SPP po dlhom tunelovani panom Duckym. Ako by si spustil vyrobu v niekdajsej VSZ Terajsom USS ked pan Rezes namiesto toho aby sa snazil udrzat podnik aspon tak ako bol predtím tak on si musel kupit spartu praha. Nehovor ze privatizacia je zla. Ked je statny podnik je to podnik každeho a zaroven nikoho. Chod niekedy do statneho podniku kolko sa tam stoji a kolko sa pracuje. A potom chod k sukromníkovy. Rozdiel MAXIMALNY! Tak asi tolko. Ak mate nejake otazky kontaktujte ma: [email protected]
18.04.2005
Karci    Reagovať
:)))))
myslim ze to bolo dobre vyjadrené a aj objektívne ale nieco tomu chýba! myslim presnejsie záver oddelený od jadra aj úvod! Pri diskusii by malo byt ako prvé oslovenie .... chcel by som vyjadrit svoj názor a pri závere.........dakujem za pozornost lebo diskusia casto býva vo forme ústnej ale bolo to fajn! :)))))))
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.