Zaujímavosti o referátoch
Marihuana (Mariška)
13.09.2004
MARIA SOLIKOVA
Reagovať
KONOPE-RASTLINA TISICROCIA
NA SLOVENSKU CHYBA INFO PRE MLADYCH,KTORI SI MYSLIA,ZE KONOPE JE LEN NA fajcenie.a to je velka brzba za celkovu legalizaciu.chyba info pre mladych.konope sa da rozne vyuzit.kedysi sa konope bezne fajcilo a hnavne ludia ktori nemali na tabak a nikdy sa nespajalo s drogovou scenou.ked si zoberiem jen faktor,ze konope neobsahuje ziadne prisady ako tabak ,ktore sposobuju zavislost na cigaretach.konsumacia nikotin 1 150 000(denne viac ako 10 cigariet)usmrti 10 000 za rok.l 300 000 konsumentov alkoholu(denne 80g=0.8 liter vina alebo 2 dl tvrdeho,2,4 l piva-1860 000)usmrti rocne 3 500 a 65%drogova zavistlost.kazdym rokom sa zvisuje-socialne to stoji 2.2 mil pri konzumaci CANNABIS 200 000 ludi,este nikdo po vyfajceni joint nezomrel,ako smrtiaca droga 0%
06.08.2006
walrus
Reagovať
Re: KONOPE-RASTLINA TISICROCIA
Droga je chemicka latka ako kazda ina... Nebezpecna je az v rukach neinformovaneho cloveka. Nikdy sa nikomu nepodari z ludstva odstranit samotnu latku, osdtranit treba neinformovanost, a urcite nie stylom "drogy jsou spatny, anooo, proto by jste je nemeli brat, anooo" ... kazdopadne nazory ludi, ktori tu nadavaju, su jasne nazory ludi, ktori o marihuane nevedia ani zbla, ale pustaju si hubu na spacir ;) to ze sa clovek pouci o kladoch a zaporoch tej-ktorej omamnej latky este nezmanema, ze ju zacne uzivat. Ak je rozhodnuty skusit marihuanu, tak ju skusi bez ohladu na to ci mu budu ludia okolo tlacit do hlavy ze je to smrtelna droga. Jedina moznost ako takehoto cloveka uchranit od potencialne nebezpecnych duosledkov fajcenia marihuany je vysvetlit mu vsetky aspekty rozumne, neagresivne, a hlavne formou ktora nebude urazat jeho postoje, jeho slobodnu vuolu - a hlavne netreba presadzovat zakony, ktorych hlavnym (aj ked asi nie mienenym) efektom je ze rocne ma kopec stredoskolakov problemy s policiou za to, ze niekedy niekde zaexperimentovali s marihuanou a capli ich pri tom ... hough
28.04.2010
mato
Reagovať
Re: Re: KONOPE-RASTLINA TISICROCIA
ja len taky maly dotaz,ak policia ta chyty a uz to mas v sebe tak neurobia nic akurat ti mozu dohovorit ze to nerob,budu ta brat ako "narkomana" ak ta chytia s pytlom (marisky) tak vtedy ta beru polisi na 2 dni do basi,bo si myslai ze to predavas.
09.01.2010
clovek
Reagovať
blabla
marihuana je zla! vsetci ste narkomani a fetaci a coskoro skapete!
uplne milujem taketo reci. taketo reci maju akurat ludia ktori to nikdy nevyskusali. ked som mal 15 tak som tiez mal taketo recicky.
co keby ste si to rdsej skusili a potom kecali? marihuana je nelegalna jedine preto, lebo stat by z nej nemal zisk- a to preto lebo kazdy by si ju mohol dopestovat na zahrade. preco je asi tak v holandsku legalna? lebo vsetci holandania su kkti? prosim vas otvorte oci.....
uplne milujem taketo reci. taketo reci maju akurat ludia ktori to nikdy nevyskusali. ked som mal 15 tak som tiez mal taketo recicky.
co keby ste si to rdsej skusili a potom kecali? marihuana je nelegalna jedine preto, lebo stat by z nej nemal zisk- a to preto lebo kazdy by si ju mohol dopestovat na zahrade. preco je asi tak v holandsku legalna? lebo vsetci holandania su kkti? prosim vas otvorte oci.....
11.07.2010
thcc
Reagovať
thcccc
ani nevies jak to vyzera a chces ma sudit
sKus ma zastavit ked idem hulit
SKUS MA ZMENIT!
sKus ma zastavit ked idem hulit
SKUS MA ZMENIT!
30.12.2006
lenka
Reagovať
prispevok,ne?
je to dobre...az na to ze 13 rocnym to nim nepreda,ide to tak od 14-15-tky,hej?
28.04.2010
henry
Reagovať
Re: prispevok,ne?
ak mas peniaze tak to je ejdno ci mas 10,13 alebo 20 rokov niektory ti to nepredaju ale od 15tich urcite ze kazdy :)
19.03.2007
THC
Reagovať
MARIHUANA
život mam len jeden preto sa na drogy nykdy nevijebem aj teraz som K.O
29.05.2008
stop
Reagovať
Re: MARIHUANA
tak ty si dobry kokot praveze mas jeden zivot a dojebes si ho nemas rozum
28.04.2010
Henrych
Reagovať
Re: Re: MARIHUANA
tak aj ked som za marisku neni podla mna zla ale caste pouzivanie mariuhany je skodlivy ale ak ju budete z mierov a ne dlhodobo napr od 18-20 raz za cas nezaskodi podla mna,je to podobne ako chlast akurat ze nemas opicu,(negrcas,nemas otravu krvy ak prehnas.....,s chlastu mozes mat depresie,nasilny su niektory ludia,biju zeny a deti alebo len tak konflikt na ulici) pricom z marihuany...mas len stavy smejes sa......uvolnis sa ako asi tak a povedzte co mali mariuhanu ze nemam pravdu :)
04.03.2010
ajaj
Reagovať
dobrá rada
pozrite kurill som asi 2 roky a to kazdy 4 den a viem ze to vymyva mozog, tak ked nechcete ostat zadrety a vypeceny, tak jebte na travu. Radsej sa s chalanmi ozerem na disco a bavim sa nez taketo picoviny zadrete kuaa
11.04.2010
Dr....... .......
Reagovať
Pre vsetkych co sa tomu rozumeju ako tela vratam
Tak kezdy z nas ma babku ,dedka popripade nejaku inu osobu ktoru ma rad . a teraz si prectavte ze je vazne chora a pomohla by iba alternatina liecba a to (marihuana) to potom budete nadavat svojim blizkym do fetakou. Preco si myslite ze je zakazana , pretoze by sa nezarabalo na liekoch a liecivach. Marihuana je liek . Pomaha ludom z rakovinou akeho kolvek druhu uz len preto ze zmiernuje bolest. Dalsia vec najdite si statistiky kolko ludy umrelo na pozitie alkoholku a kolko na marihuanu. Farmaceuticky priemisel je silnejsi ako zbrajarsky! Tak preco je zakazana ked pomaha min.5%nasej populacie a ked len 5% tak je to potom zazrak a malo by sa nieco stim urobit .
07.10.2009
nieco o tebe
Reagovať
davidko je udavac
davidko si jeden podly,zakerny a necestny clovek. Udavac, ktory robi problemi ludom a udava kamaratov na policii za peniaze. Si zakernejsi ako prostitutka nakazena aids, ktora sa predava sama na ulici. to je o tebe mario petro.
15.10.2008
maria Solikova
Reagovať
konope sa spaja so slovom uzitok a nie droga
Boze moj, ked to citam tak je mi vazne zle priatelia.
Aby bolo kazdemu jasno, ze podporou socialnych klubov canabis sa zredukuju uzivatelia a hlavne mlady ludia dostanu tie spravne informacie. Nie som za konzumaciu marihuany ani pre dospelych v fotme cigariet. Inhalacia medicinskeho Canabisu je najlepsia , pitie cajov a ako pridavok proteinov do jedal.
Aby bolo kazdemu jasno, ze podporou socialnych klubov canabis sa zredukuju uzivatelia a hlavne mlady ludia dostanu tie spravne informacie. Nie som za konzumaciu marihuany ani pre dospelych v fotme cigariet. Inhalacia medicinskeho Canabisu je najlepsia , pitie cajov a ako pridavok proteinov do jedal.
17.05.2007
jarko-thc
Reagovať
trawa
radsej by som pat rokov hulil ako keby som mal pat rokov pit alkohol.......a bodka.
17.05.2007
jarko-thc
Reagovať
canabis
radsej by som pat rokov hulil ako keby som mal pat rokov pit alkohol.......a bodka.
26.05.2006
snad
Reagovať
mylis si hlavu s kokotom
jedine ze by si mal hlavu namiesto kokota, alebo naopak, davidko
si riadny zmrd, chlapce, v hlave mas nasrate a este sa tym chvalis
si riadny zmrd, chlapce, v hlave mas nasrate a este sa tym chvalis