referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Katarína
Pondelok, 25. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Nirvana, Kurt Cobain
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
09.03.2007
Karin    Reagovať
zaujimave
tento clanok som sa aj napriek jeho dlžke rozhodla precitat je perfektne zpracovany Hmmmm: pozri , tie knihy boli vydane po smrti kde mas istotu že je to pravda ??? Nikde ! takže podla mna je blbost to tu pisat sam/a uznaj že referat je perfektny a ak mas pochybnosti napis jeden taky ty a potom si ho mi pridem precitat aby sme vedeli len pravdu u Kurtovi ked ty ho tak velmi dobre poznas ... www.nirvana-rock.blog.cz
06.03.2007
torexo    Reagovať
blaaaa
kurdt ma pravdu che to presne inf
19.02.2006
Kurdt    Reagovať
hmmmm
Zdravím..
..tvoje informácie o Nirvane niesu postačujúce a dosť skreslené. Napísal si to iba približne a keď chceš písať niečo takéto musíš mať všetky informácie presné!! Už na začiatku je velká chyba..Kurt mal bezstarostné detstvo do 9 rokov a taktiež si to s tými kapelami ktoré Kurt počúval over! Ďalej Kurt hral len v svojej kapele len sa im často menil názov ale istotne kapely nemenil..tých chýb je tu ozaj dosť ale všetko sa vilepší keď si prečítaš knižku "ťežší než nebe alebo come as you are" ak budeš robiť niečo také aj nabudúce tak ti držím palce
24.12.2005
ajuska    Reagovať
Nirvana
tento clanok som si precitala a vytlacila natolko ma fascinoval ze az no..............pocuvam hudbu Nirvany citam o nej clanok a sem -tam pozriem na obrazok Kurta ktory som si vytlacila s internetu
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.