referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Ozónová diera
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
18.05.2012
sexica    Reagovať
trtky
kto zatrtka ?
02.12.2010
matej    Reagovať
referat
dik za referat
17.06.2010
UNKNOWN    Reagovať
Nic k tomu
podte si zatrsat ne?
15.10.2008
silna-trojka    Reagovať
je to fuj
je to trapnz referat a vsetci ludia na svete su trapni!!!P.S.-lalalalnananana
14.04.2010
ergnrpeg    Reagovať
Re: je to fuj
ta ako zy si TRPSY
15.01.2009
xXx    Reagovať
ti jebe na leben ne ?? nahodou pekna praca tak nesplietaj picoviny ty hlupak zasrany s nevyvyinutym mozgom !
03.06.2009
nikto    Reagovať
katastrofa
je to dost zdrvujuce ako poskodzujeme ozonovu vrstvu
14.05.2009
kawa..    Reagovať
snurky
ja sa wolam wladimir a nosim welmi rad snurky preto nexcem aby sa nieco staloo s mojimi nowymi botaskami preto treba xranit wsetko wratane mojix weci na ktore som obzwlast hrdi a wazim si ix hlboko ako sa len da!! nexcem aby sa im prihodilo nejaka wada,.... bo by ma to deprimowalo silnmooo
14.05.2009
wydra riecna..    Reagovať
bobor...
mno welmi ma to zaujalo som obdiwowatelka boborow a preto ak niektori spadne do ozonowej diery budem silno smutnaaaayyypreto ju treba zapxat taq sa zlozme na karton..a pojdeme na exkurziu na koniec sweta!! sice nwm de to presne je...ale taq dakdo uz s nami pojde a werim ze bude wediet cestu taq preto potrebujem spriewodcu!!! taq mi napiste ak niekdo wie kde sa dura naxadza dakujem za informacie dowideniaaaaa
14.05.2009
bobor...
mno welmi ma to zaujalo som obdiwowatelka boborow a preto ak niektori spadne do ozonowej diery budem silno smutnaaaayyypreto ju treba zapxat taq sa zlozme na karton..a pojdeme na exkurziu na koniec sweta!! sice nwm de to presne je...ale taq dakdo uz s nami pojde a werim ze bude wediet cestu taq preto potrebujem spriewodcu!!! taq mi napiste ak niekdo wie kde sa dura naxadza dakujem za informacie dowideniaaaaa
14.05.2009
bobor...
14.05.2009
bobor...
14.05.2009
Julius Robert    Reagovať
hrobar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mam 67 rokow zaujimam sa o taketo temy...je to welmi zaujimawe.....ozonowe diery su welmi nebezpecne........preto by sme mali nieco s tym robit!!!!!!! sice uz za xwilu zomriem aj taq ma to welmi zaujima...welmi silnoooooo taq podme ludia robme daco mam napad...ak s nim budete suhlasit taq mi napiste abo sa mi ozwite alebo taq mno saq xapeme sa wsetci [email protected] taq tu mi piste......budem welmi rad strasne...a podelime sa o swoje skusenosti s ozonowou durou!!!! tesim sa na spolupracu s wami paaaaa
12.05.2009
dfsf    Reagovať
fsdfdfsdfsdfsdfdfsdfdfdffsd
fsdfsdfsdfsdfsdfsdfs
16.12.2008
kamila alexiova    Reagovať
Re: pepepepepepepepepepepepepe
si trapny vies toto je super program !!!
16.12.2008
kamila alexiova    Reagovať
super
dakujem vam za to, ze ste mi pomohli urobit domacu ulohu super je tento program ale chcelo by to viac...
15.10.2008
silna-trojka    Reagovať
je to fuj
je to trapnz referat a vsetci ludia na svete su trapni!!!P.S.-lalalalnananana
05.11.2008
tr_pindolino    Reagovať
ty si trapny a ani o tom nevies....preco je to trapne?vsak ty sam urcite ani nevies preco je to trapne...vsetci to len hovorite preto lebo si mylsite ze budete majstry sveta !!! ale co sa stane ?? Nic ! nebudete ani starsi ani bohatsi ani slavny ani NIC ostanete len tym kym ste cize TRAPNYMI ZASRANMI!!!
04.04.2008
Axiss    Reagovať
LLLLL
No dosti napicu referat slova sa tam opakuju kaztde 3 slovo je take iste za toto by mal dostat clovek gdo to pisal 4
05.11.2008
tr_pindolino    Reagovať
Re: LLLLL
ty traper ty ani pisat nevies tak co sa ozyvas????.....referat je to dobry ja som nasla to co som aj hladala...neviem preco je hned niekto trapny ak napise referat???Vy ste vsetci trapny co toto tu pisete lebo to vie kazdy povedat ale kolko je tych co vedia sa zastat ale napisat takyto referat...ak ste vsetci taky mudry ta skuste vy napisat nieco !!!! STE KOKOTI VIETE SA LEN STAZOVAT ALE OCENIT NIEKOHO PRACU TAK TO NIE!...ako by ste sa vy citili keby vam niekto hovoril ze ste trapny? tiez zle!!! TAZE DRZTE PICE!!!nieste o nic lepsi ako my!!!!
11.06.2008
didi    Reagovať
akoze sprav si sam referat a nenadavaj tu na ostatnych!!!!!!!!!
11.06.2008
didi    Reagovať
11.06.2008
didi    Reagovať
24.10.2006
kristian    Reagovať
ozonova diera
nieco strucnejsie pre 6 rocnik o ozonovej diere.
11.06.2008
cqi    Reagovať
Re: ozonova diera
napis si sam ty lenochod
11.06.2008
xyz    Reagovať
Re: SKURVOTINA
vies co ty uchylak mali by ta vykastrovat
11.06.2008
ciqcaq    Reagovať
super
dik za referat je fakt dobry a dost mi pomoze fakt ze dik
11.05.2008
sss    Reagovať
diky festy
jejejo diky fest za referat aspon nebude 5..

1  |  2  |  3    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.