referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Martin Rázus Maroško
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.01.2019
anonymous    Reagovať
super
SUPER

Zajtra musim odovzdať.
10.01.2019
anonymous    Reagovať
Re: super
LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
31.12.2013
Janonym    Reagovať
Super dakujem
Uzasny referat dala nam ti profka citat (krava jedna :D)
04.06.2012
Vladusqa    Reagovať
Marosko
dakujem je to hadam pravdive aj ked je tam vynechane niektore veci ale zajtra musim odovzdat inak mam 5 ale inak je to fajn
23.05.2012
eniko    Reagovať
dobré
presne toto som hľadala dobre
20.12.2010
hhh    Reagovať
gggggg
aspon nieco je prilios dluge
12.04.2010
Romanka    Reagovať
Neyistia to
no nezistili to dakomu lebo ja sa bolim aby to ucitelka nenasla
24.02.2010
Travian    Reagovať
Iny obsah
Neviete este nejaky iny obsah toto je moc strucne dostal som ulohu max na 15riadkov ak to porusim tak mam sajbu :( :D
18.01.2010
MaYo    Reagovať
aspon nieco
Neviem neviem žeby mi to pomohlo hmmm? možno ano možno nie ale je tam dosť vynechaného
01.01.2009
Mendy    Reagovať
Kratke
no je top nake kratke podla mnaa..:D
26.07.2008
tatiana    Reagovať
moze byt
Myslim si ze je to dobre, ale je tam toho dost malo je tam napriklad vynechane ako utopil Glockovie kocura, lebo ten mu zabil male zajaciky.
22.06.2008
Didushkaaa    Reagovať
MAROSKO
gooood aspon to nemusim citat
26.03.2008
naty    Reagovať
waw waw
úplne super !!!!
09.03.2008
MArtinezzz    Reagovať
Može buc
Ľepši jak z drutom do oka . na jutre mušim odovzdac (tota knižka na nervy dluha) bohyňu šak ja čital tri mešace perše ošem kapitoly a še mi nescelo ta thx
09.02.2008
wicky    Reagovať
..........
diki dost pomohlo wazneee dikiiii
10.06.2007
mouse    Reagovať
dikeees:)
dufam ze je to pravdive ...zajtra to mam odovzdat tak nemam na vyber feeeeest diki
04.06.2007
Matushka    Reagovať
je to celkom fain
v pohode aj mne to pomohlo bo mi to horelo uz pri petach bo bol pondelok a v ten isty tyzden stredu sme to mali odovzdat tak to bolo dost krute!!
26.04.2006
Findo    Reagovať
dobre
Pomohlo mi to v citatelskom denniku
26.04.2006
Findo    Reagovať
dobre
26.04.2006
Findo    Reagovať
dobre
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.