Zaujímavosti o referátoch
Svetozár Hurban-Vajanský Letiace ...
02.02.2009
Jane
Reagovať
?????
Nechápem, prečo niekto nadáva na to, že sem niekto dá málo vypracovaný obsah. Ak sa to niekomu nepaci, nech si laskavo dielo precita sam. Toto je fakt super, ze niekto zrejme potrebuje pred pisomkou obsah niecoho, co necital a este aj bude nadavat. Moze byt rad, ze niektori ludia su taki zlati a zavesia sem aspon nieco. Tak drzte huby a citajte!!!!!!
29.10.2008
njj
Reagovať
Re: ?????
suhlasim, je to dobre napisane, paci sa mi hlavna myslienka, strucky dej, uryvok z diela... hodnim 1* :)
12.06.2008
p3tushka
Reagovať
?????
podla mna je to celkom slusne napriklad mne to pomohlo to co so som potrebovala. je to strucne zhrnuty obsah, viac tam netreba nechapem na co sa stazujete boze! namiesto toho aby ste boli radi ze je tu aspon nieco len furt pindate ak nieco urobite vy a bude to lepsie tak potom sa stazujte...
12.06.2008
p3tushka
Reagovať
?????
podla mna je to celkom slusne napriklad mne to pomohlo to co so som potrebovala. je to strucne zhrnuty obsah, viac tam netreba nechapem na co sa stazujete boze! namiesto toho aby ste boli radi ze je tu aspon nieco len furt pindate ak nieco urobite vy a bude to lepsie tak potom sa stazujte...
20.04.2008
pivecko
Reagovať
Nestazujte sa
Ja len nechapem preco tu nadavate na cloveka ktory to urobil... aspon sa snazil...
uz len to ze ste na referatoch.sk naznacuje to ze ste neschopni dilinovia co si nevedia urobit vlastny referat...
a podla mna, ak ste v casovej tiesni je to lepsie ako nic, nemusite to citat
P.S.: nataly.s, myslel som si ze dievacata sa vyjadruju inak a ze su ovela kultivovanejsie ako chalani, a to s tymi priemyslovkami si odpust, sice chodim na gympel ale myslim si ze aj na priemyslovkach su v pohode ludia, aspon ze chodia do nejakej skoly
uz len to ze ste na referatoch.sk naznacuje to ze ste neschopni dilinovia co si nevedia urobit vlastny referat...
a podla mna, ak ste v casovej tiesni je to lepsie ako nic, nemusite to citat
P.S.: nataly.s, myslel som si ze dievacata sa vyjadruju inak a ze su ovela kultivovanejsie ako chalani, a to s tymi priemyslovkami si odpust, sice chodim na gympel ale myslim si ze aj na priemyslovkach su v pohode ludia, aspon ze chodia do nejakej skoly
06.03.2008
fazula
Reagovať
coo???
uz horsi obsak nemohol byt co? vobec mi to nepomohlo, mozem hladat inde!
27.02.2008
nataly.s
Reagovať
otrasné
gramatické chyby. to sa na priemyslovkach koncentruju naozaj len negramotni kreteni? nechce sa mi veriť
25.03.2007
dakto
Reagovať
O COM TOTO VLASTNE JE?
ani ja to nechapem!obsah je strasne dlhy a nezaujimavy...lepsie to spracovat!
23.01.2006
fuckman
Reagovať
chyba tu nieco
v tomto referate chyba viac rozpracovaná charakteristika postáv skuste to tam dat a mozno to bude lepsie