referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Fyzika Skupenstva látook a vlastnosti ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
08.12.2004
Aya    Reagovať
Vážený pane/pani
Nazdáááár.

Chcela by som ťa zhodnotiť. Keď sa človek pozrie ako niekto píše, vie aký ten človek je. Či nie? Síce tomu neverím, ale presvedčíme sa.
Tento referát síce obsahuje dosť z fyziky, ale nemá to hlavu a na základe toho ani pätu.
Obsahuje dosti cudzích slovíčok "kapilárna elevácia" a dosti veľa vzorcou či čo "pk=4/R". Tento referát je možo pre vysokoškolákov. Kľúčové body vôbec niesú zvýraznené. Človek sa tu nedokáže vyznať.
Ja osobne by som to rozdelila do nejakých kapitol prípadne častí či podkapitol.
Pripadá mi to ako keď píše moja učiteľka poznámky na tabuľu. Nedá sa to prečítať a potom si poznámky musí napísať sám.
Nuž, človiečik veľmi si nám nepomohol. Je to ako opísané z enciklopédie a za to sa jednotka nedáva.

Zo všetkou úctou AYA.
23.01.2006
Monika    Reagovať
Re: Vážený pane/pani
Milá Aya! Ja by som Ti chcela len toľko, že JE TO PÍSANÉ VO FORME ŤAHÁKU, čo si si Ty určite nevšimla. No a ešte jedna vec- tento referat VOBEC NIE JE pre len vysokoškolákov, pretože slovíčka, ktoré v ňom označuješ za cudzie, sú pojmy z teórie fyziky pre 2.ročník SŠ. Takže si najskôr radšej otvor učebnicu, aspoň raz si prečítaj učivo a až potom choď na internet zháňať referát.
"Ja osobne by som to rozdelila do nejakých kapitol prípadne častí či podkapitol."- Drahá moja, už si niekedy odpisovala z troch A4-ových ťahákov????????????
"Kľúčové body vôbec niesú zvýraznené"- tak si kúp zvyrazňovačku a zvvýrazni si ich sama, len si potom daj pozor, aby to tvoja očiteľka okamžite nezbadala...
"Keď sa človek pozrie ako niekto píše, vie aký ten človek je."-samozrjme, že to vie, teraz presne môžem o tebe povedať, že nevieš, kde si, v akej sekcii si(ťaháky).Takisto si v škole ani raz na fyzike esledovala výklad učiva. A takisto, moc kníh si asi v živote nepočítala, všakže?
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.