Zaujímavosti o referátoch
Canisterapia
01.08.2012
SFK
Reagovať
Pozvanka
Bude kynologicka akcia (sutaz, skusky,(preskúšanie psov) ukazka)
zvlastnyh psov-vodiaci psy, zachranarsky psy,psy terapeuti, signalny psy, psy pre vozickarov
Dna 13.okt.2012.v Zahorskej Vsi.
RADi BY SMe vaS POZVALi .
V komisii bude Veterinar, Starosta Obce , pravnik ktori dohliadne
aby skusky boli platne aj na SR podla zakonov, Kynologický odborníci ktorí majú zivnosť na výchovu a výcvik psov, Veduci Slovenskej KYnologickej Organizacie, Organizator sutazi, Riaditelka Org. cerveny kriz ako kontrola legalneho puzivania symbolu cerveneho kriza na SR A dalsi kynologický rozhodcovia so zahranicia.
Ak niekto so psikom tieto narodne skusky psov pod zastitou SFK (http://www.slovenskafederaciakynologov.cz), nema bohuzial
psy maju zakaz cinnosti a vstup do zakonom chranenych priestorov.
Ste vitani.
zvlastnyh psov-vodiaci psy, zachranarsky psy,psy terapeuti, signalny psy, psy pre vozickarov
Dna 13.okt.2012.v Zahorskej Vsi.
RADi BY SMe vaS POZVALi .
V komisii bude Veterinar, Starosta Obce , pravnik ktori dohliadne
aby skusky boli platne aj na SR podla zakonov, Kynologický odborníci ktorí majú zivnosť na výchovu a výcvik psov, Veduci Slovenskej KYnologickej Organizacie, Organizator sutazi, Riaditelka Org. cerveny kriz ako kontrola legalneho puzivania symbolu cerveneho kriza na SR A dalsi kynologický rozhodcovia so zahranicia.
Ak niekto so psikom tieto narodne skusky psov pod zastitou SFK (http://www.slovenskafederaciakynologov.cz), nema bohuzial
psy maju zakaz cinnosti a vstup do zakonom chranenych priestorov.
Ste vitani.
21.07.2008
Katarína Adamčíková
Reagovať
Informácia
Chcela by som sa opýtať odkiaľ ste čerpali info - píšem bakalárku o CT.
Vďaka.
Vďaka.
08.12.2006
Dustinka
Reagovať
aj ja
Viem, že sa opakujem ale aj ja píšem SOC o canisterapií. Tento článok mi pomohol,diki.
19.12.2004
karlinka
Reagovať
od kiaľ to máš?
Toto si písala ty? Lebo som to už niekde čítala. Možno to bolo tiež od teba.Ťen článok je v celku dobrý. Ty sa o to nejak zaujmaš? Podľa mňa je canisterapia perfektný spôsob liečby. Ja pisem SOC o canisterapii.
27.10.2005
kiwi
Reagovať
Re: od kiaľ to máš?
ja som tiez ten clanok citala na jednej stranke, je CT venujem aktivne, tiez som pisala SOCku....pisete o CT len zo zaujmavosti alebo aj nieco viete