Zaujímavosti o referátoch
Martin Kukučín Keď báčik z ...
01.11.2009
jajajajajajenomja
Reagovať
takto
nebolo to moc dobré, ale tvoja vec... v celku som rada, že nekto to sem aj dá a pomože takým ľudom ako som ja =) čítala som knihu a podla mna si ten záver nie moc dobre vysvetlila, zachytila...
nekritizujem len cchem upovedomiť na chyby...
pokračuj v tom dalej ale skús sa do toho diela viac dostať viac pochopiť jeho pointu ale inak vcelku dobrééé... tými ľudmi "dole" sa nenechávaj rozptylovať, rob ako ty chceš
...a je už na tebe či si moje "rady" zoberieš k srdcu alebo nie....
nekritizujem len cchem upovedomiť na chyby...
pokračuj v tom dalej ale skús sa do toho diela viac dostať viac pochopiť jeho pointu ale inak vcelku dobrééé... tými ľudmi "dole" sa nenechávaj rozptylovať, rob ako ty chceš
...a je už na tebe či si moje "rady" zoberieš k srdcu alebo nie....
22.05.2009
Dont worry be happy
Reagovať
Sa uvedomte
Ludia sa uvedomte!
Ste tu dobre namysleny zmeci niekto sa tu snazi a vy mu to tu zjebete celu jeho pracu KOKOTI . :) sorry sissiacik ty budes dobre trapna bifelka hh
Ste tu dobre namysleny zmeci niekto sa tu snazi a vy mu to tu zjebete celu jeho pracu KOKOTI . :) sorry sissiacik ty budes dobre trapna bifelka hh
21.02.2009
gulicka
Reagovať
mnooo
tuto poviedku som si aj precitala a charakteristika je dost slaba... a tiez ten zaver kde zhrna ondreja a adusa.... no vskratke nic moc
06.01.2009
Gabuska
Reagovať
Ked bacik z CHochocholova umrie
Dali by ste tu aj to co v Rysavej jalovici??, Dakujeeeeeeeeeem
14.12.2008
mimica
Reagovať
dakujem
no myslim si ze je to fajn referat..welmik mi pomohol..nwm co by som robila keby tu nebol.dakujem
30.11.2008
sisiacik
Reagovať
?????
Vcelku som nepochopila pointu tejto prace.Je to odveci a nema to ziadny..hm..charakter? ak chpes..Slaby dej a uvedenie do neho..Charakter postav je nudny a nezaujimavy. aV celku..kto tu knihu necital..nevie o com vlastne pises...znamka 4:)..sorry...
24.11.2008
patrícia
Reagovať
ked báčik z Chocholova umrie
super praaaca.....dobre naštudovane...welmi pekne dakujem dost ste mi stouto prácou pomohli...dakujem dufam ze aj ja budem niekedy takto pomôct...super:)))
16.01.2008
jaaaa
Reagovať
kokotina
vobec si mi tymto nepomohol vsak to ma 5 stran ale hl.myslienka a tema tam chyba
picovina totalna
picovina totalna
05.01.2008
evv
Reagovať
do kelu
jemine, ked uz robis referat tak ho aspon urob riadne a nie 2x to isteeeee...