referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Elvíra
Štvrtok, 21. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Jerome David Salinger Kto chytá v ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
13.09.2009
hmm    Reagovať
dobry spisovatel
Ten,kto nbapisal tento referat by bol bez kuska cinizmu dobry spisovatel.
V referate je kopec nezrovnalosti...ten tvoj referat by bol podnet na dalsi roman
10.11.2008
jaa    Reagovať
a ešte..
lebo ono by ten referát bol v pohode, keby z toho nie je cítiť akési ..neviem..ktovie, čo by na to holden povedal. domnievam sa, že je to strašne prešpekulované, a čo je veľa, to je veľa. áno, tvrdia nám, aké je to alegorické dielo, ale ako si tým, čo píšeš, môžeš byť taký istý? a k tomu idiotovi a tajtrlíkovi dole: ja som čítala tiež dve verzie a tá, ktorú som čítala ako druhú, sa mi už tak nepáčila. už som bola jednoducho navyknutá na niečo iné..a v tejto knihe, kde každé slovo má svoj význam a opodstatnenie, na tom záleží:)
10.11.2008
jaa    Reagovať
asi tak
a "hanke" volal, nehraj sa na vševediaceho, autor, a nehľadaj symboly tam, kde nie sú..dík
24.08.2007
janie    Reagovať
Parada
no tuto knihu som citala. a nasla som par nezrovnalosti napriklad Holden nerozmyslal nad labutami ale nad kacicami. a dievca z detstva sa nevolalo Hanka ale Jane.a vobec v knihe nebolo spomenute slovo "tajtrlik" ako pomenovanie pre spoluziakov... neviem kto to pisal ale referat je plny hovadin
16.09.2008
bee    Reagovať
Re: Parada
je to moja najoblubenejsia kniha a tento referat z nej nevystihuje takmer nic.. mas pravdu, ze su tam kacice a nie labute a s tou hankou je to tak, ze ide o to, ake vydanie citas.. ja osobne som citala asi tri vydania a v jednom sa pise o hanke, v druhom o jane atd.. a v jednom vydani su "tajtrlici"... odporucam vydanie od vydavatelstva HEVI z roku 1995, je to taky zvlasny format a zlta makka obalka so zelenym napisom ;)
16.09.2008
bee    Reagovať
Re: Parada
je to moja najoblubenejsia kniha a tento referat z nej nevystihuje takmer nic.. mas pravdu, ze su tam kacice a nie labute a s tou hankou je to tak, ze ide o to, ake vydanie citas.. ja osobne som citala asi tri vydania a v jednom sa pise o hanke, v druhom o jane atd.. a v jednom vydani su "tajtrlici"... odporucam vydanie od vydavatelstva HEVI z roku 1995, je to taky zvlasny format a zlta makka obalka so zelenym napisom ;)
03.09.2008
simonna    Reagovať
boseee
ja ft nechapem co tu šec rozoberat kks :O neni to jedno ci napises tajtrlik alebo idiot ????! :DD nechaem fakt ale po slohovej stranke velmi dobre :)
03.09.2008
simonna    Reagovať
????boseeeee
ja ft nechapem co tu šec rozoberat kks :O neni to jedno ci napises tajtrlik alebo idiot ????! :DD nechaem fakt ale po slohovej stranke velmi dobre :)
12.09.2007
pohlavnyUd    Reagovať
zabit ta
pocuj ty primitiv, naco sem pises tieto sracky? v tom referate ja velmi vela chyb a ty to vies urcite...chces ludi, ktori to necitali domylit...najradsej by som ti prijebal ty hovno falosne
12.09.2007
pohlavnyUd    Reagovať
zabit ta
pocuj ty primitiv, naco sem pises tieto sracky? v tom referate ja velmi vela chyb a ty to vies urcite...chces ludi, ktori to necitali domylit...najradsej by som ti prijebal ty hovno falosne
12.09.2007
pohlavnyUd    Reagovať
zabit ta
18.09.2005
mvm    Reagovať
PARADA
S tym najjebnutejsim referatom to mas teda pravdu. Riadna kravina!!!
05.06.2005
ttt    Reagovať
Re: PARADA...
preco? to ze nevies citat text pre intelektualov neznamena ze je to blbe.... to len ty si hlupak ;)
05.12.2004
Suku    Reagovať
PARADA
Toto je ten najjebnutejsi referat, aky som kedy cital. CU
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.