Zaujímavosti o referátoch
Osud slovenských židov
21.10.2004
mar
Reagovať
Prec s tymi spinami
podla mna to bolo spravne. zidia si mali ostat vo svojom state a nerozosierat sa pocelej europe a tak zamorovat ostatne krajiny.
nie som ziadny nacista alebo take nieco som len obycajny slovak, ktory chce aby slovensko bolo v rukach v dobrych rukach slovenskych a nie v nejakych zasranych zidovskych
na zaver: fandim Janovi "zilinsky" Slotovi...;)
nie som ziadny nacista alebo take nieco som len obycajny slovak, ktory chce aby slovensko bolo v rukach v dobrych rukach slovenskych a nie v nejakych zasranych zidovskych
na zaver: fandim Janovi "zilinsky" Slotovi...;)
01.05.2006
DADOKING
Reagovať
Re: Prec s tymi spinami
NO "mar" TAKžE ASI NIč NECHAPEš A SI STRAšNE TUPí TAK NABUDUCE AK SI NIEčO PREčITAš PROSIM NEZATAžUJ NAS SVOJIMI PRIMITIVNYMI A UBOHíMI NAZORMI
10.01.2006
Leonidas
Reagovať
Re: Prec s tymi spinami
mar: kedze tvoj vek a inteligencia su velmi nizke len ti par veci vysvetlim:
1. nazov statu a alebo obcanov toho statu sa pise s velkymi pismenami (cize Zidia, Slovensko atd)
2. v tych rokoch nemali Zidia ziaden stat, ale to pri svojej tuposti a nevzdelanosti asi nevies
3. ked vidim tie rasisticke urazky, tak je mi z teba zle, si uplny chudak, uplna nula
4. a mylis sa, podla toho co si sem napisal, tak si skor nacista ako slusny clovek
1. nazov statu a alebo obcanov toho statu sa pise s velkymi pismenami (cize Zidia, Slovensko atd)
2. v tych rokoch nemali Zidia ziaden stat, ale to pri svojej tuposti a nevzdelanosti asi nevies
3. ked vidim tie rasisticke urazky, tak je mi z teba zle, si uplny chudak, uplna nula
4. a mylis sa, podla toho co si sem napisal, tak si skor nacista ako slusny clovek
31.01.2007
Mata
Reagovať
Reakcia
Ahoj Lula, tento referat som pisala este na gymnaziu a cerpala som z asi 500 stranovej knihy o Zidoch, ich dejinach a konkretne o rieseni zidovskej otazky vtedajsej vlady. Nie je tam ziaden rasisticky podton. Nie je to esej, v ktorej by som mohla vyjadrit vlastny nazor, je to skor vedecky referat, vyslovenie holych faktov, ako sa k Zidom neludsky spravali Slovaci. Nabuduce 2 krat citaj a neodsudzuj.
04.10.2006
lula
Reagovať
porozmyslaj
mas dost ubohe nazory....dufam ze takychto obycajnych slovakov nezije na Slovensku vela. Chod sa pozriet do Osviecimu, kolko tam zomrelo ,zasranych zidovskych ruk, ako tam makali, zomierali a nevedeli ani preco!
04.10.2006
lula
Reagovať
porozmyslaj
mas dost ubohe nazory....dufam ze takychto obycajnych slovakov nezije na Slovensku vela. Chod sa pozriet do Osviecimu, kolko tam zomrelo ,zasranych zidovskych ruk, ako tam makali, zomierali a nevedeli ani preco!
04.10.2006
lula
Reagovať
porozmyslaj