referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
What I don't like about Slovakia
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
18.03.2009
duri    Reagovať
co chces?
co to je za drist ty hohol more picoviny tu pises ked sa ti tu nepaci pal het do somalska ty nomorak vandracky fuck off
18.04.2007
Katy    Reagovať
nesuhlasim
myslim ze tento referat uz nie je aktualny...nepaci sa mi najma veta, ze ako obcan SR mate problemy pri cestovani....po vstupe Slovenska do EU nie su ziadne problemy zo strany druhych....viem o tom svoje pretoze nepretrzite cestujem do Grecka za priatelom a vzdy letim zo Swechatu a ziadne problemy som doteraz nemala...
problemy mozno nastanu ak by som ich vyvolala ja ale nebudu ma sudit iba preto ze som zo Slovenska...prosim autora aby sa prebudil, pretoze to nie je hanba a ani hendikep byt Slovakom....
18.04.2007
Katy    Reagovať
nesuhlasim
myslim ze tento referat uz nie je aktualny...nepaci sa mi najma veta, ze ako obcan SR mate problemy pri cestovani....po vstupe Slovenska do EU nie su ziadne problemy zo strany druhych....viem o tom svoje pretoze nepretrzite cestujem do Grecka za priatelom a vzdy letim zo Swechatu a ziadne problemy som doteraz nemala...
problemy mozno nastanu ak by som ich vyvolala ja ale nebudu ma sudit iba preto ze som zo Slovenska...prosim autora aby sa prebudil, pretoze to nie je hanba a ani hendikep byt Slovakom....
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.