referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Vypracované maturitné témy z ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
10.01.2006
madddeath    Reagovať
uz len rok
aaaa, anisi nehccem predstavit, ze o rok sa toto budem biflit, :(
11.01.2006
nana    Reagovať
Re: uz len rok
ani mi to nepripominaj
18.11.2005
ironMask2    Reagovať
Fak se ti to povedlo
Jedine co mohu k tomuto referatu je to ze je to fakt moc pekny a zvlaste se mi libi ze je to napsany svyma slovama, moc diky
18.11.2005
ironMask2    Reagovať
Re: Fak se ti to povedlo
Fak v Nadpisu je kdyztak Fakt :-) maly nedoklep
11.10.2005
vlada    Reagovať
hmmmm?
mysliš že ked je to dlhé musi to byť hned dobre? neviem dobre po anglicky a aj to som tam našla dosť veľa chýb
04.06.2005
siska    Reagovať
fihaaaa
ty kokos,fakt dobre...drzim palce
26.04.2005
Brino    Reagovať
hmmmm
je to dobre ale neni to dlhe? sak to tam budes tyzden kym to povies. www.tss.sk
25.04.2005
dadina    Reagovať
veľmi dobré
veľmi dobré, ďakujem, pomohlo mi to.
07.03.2005
romynka    Reagovať
pomooooc
prosim pomoztemi bludim tu a potrbujem matur.esej z angliny daky pribeh plese help me
06.03.2005
JA :)    Reagovať
stare
ale ved to su stare temy...
12.02.2005
Newt    Reagovať
Rišpekt
Co pindate nepači sa, tak to neber a nečítaj.
03.02.2005
goa    Reagovať
encyklopédia
Na maturitách určite nikoho nebude zaujímať či sa anglická lit. člení na romatnickú, renesančnú atď. skôr by bolo lepšie porovnať am. a ang. lit. ako vypisovať o nich. tento príspevok je celkovo moc dlhý a niektoré časti sú prehnane zbytočné...
10.01.2005
Frenki    Reagovať
Pridajte
Zislo by sa pridat viac textu o Slovensku.
08.01.2005
Mary    Reagovať
Fiha,...
Bolo to vsetko velmi poucne, ale mala si to rozpracovat predsalen do viacerych celkov aby sa to lepsie hladalo a vyznalo,...ale inak pohoda!:o)
Maturujem po novom a teda staci si len vybrat nejaku temu a podla toho si vypracovat len vlastnu,...to len na reakciu tych ostatnych!referaty nie su na to aby si ich opisal ale aby si si pomohol a vypracoval si vlastne, lebo mas vlastnu slovnu zasobu!!!
13.12.2004
anna    Reagovať
to co ma byt
ja ako nieviem, co toto malo byt ale dost ma to vylakalo, keby toto napises nejakemu anglicky hovoriacemu cloveku tak by sa asi iba smial, prepac nechcem ta moc kritizovat, ale este na ten anglictine popracuj
08.12.2004
luck    Reagovať
lebo ty si najmudrejsia
Ked vies ze maturujes po novom, naco si to potom citas ? pridlhe nepridlhe, ved si vyber co je tebe vyhodne a neopindavaj pracu inych.
13.09.2004
wiena    Reagovať
pridlhe
nemate dojem ze je to prilis dlhe?... a okrem toho vyzerala by som ako uplna bifla keby som zacala hovorit toto.
A ja aj tak maturujem po novom

späť späť   11  |   12   
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.