Zaujímavosti o referátoch
Vypracované maturitné témy z ...
09.12.2012
Aďa
Reagovať
Anglina
Prosím vás na akej stránke nájdem príbeh v minulom čase na angličtinu ??
21.05.2012
anglictina
Reagovať
ahojte ludkovia
prosim vas potrebujem sloh : letne prazdniny! pomoze mi niekto?ak ano tak potom vam dam mail a tam mi to poslete dakujem
04.05.2011
haha
Reagovať
Anglina
prosim vas mate niekto vypracovane maturitne temy od 26 pls... poslite mi to prosim na e-mail [email protected] vopred dakujem
16.03.2011
DanCo
Reagovať
jaaj matura...
Katka ... ved maturita=formalita :) ja som na slovencine nevedel vobec nic ale vdaka dobremu slohu a pisomnej a dobrym znamkam za cele 4 roky a samozrejme dobrym profackam co mi nasepkavali som si odniesol 2jku :D :D
A maturita z angliny je najlahsia lebo sa tam dost veci prekryva :))
a erika....pokial vies opisat vlastny barak a vies co sa ti paci, co ta bavi a chcela by si to mat doma ...len skus zapojit fantaziu :))
A maturita z angliny je najlahsia lebo sa tam dost veci prekryva :))
a erika....pokial vies opisat vlastny barak a vies co sa ti paci, co ta bavi a chcela by si to mat doma ...len skus zapojit fantaziu :))
15.03.2011
Katka
Reagovať
heheheheh
Ludia šak robte si to sami na maturach vam nikto nebude pomahat...potom sa tam doserete
06.11.2010
lucia
Reagovať
dakujem
ahojte pls mate niekto vypracovanu maturitnu temu o umeniu a o sporte z anglictiny .... pls poslite mi na [email protected]... uz vopred dakujem
02.11.2010
Nikola
Reagovať
Short story...anglicky
Prosim nema niekto napisany pribeh v minulom case..Ma to byt pribeh o tom co sa mi snivalo......pls......je to dolezite....ak nieco take mate poslite mi to na e-mail...........dakujem
17.10.2010
Simi
Reagovať
maturitna tema
prosim pošle mi niekto maturutnu temu z anglickeho jazyka o ubytovaní ? na moj mail.. budem vdacna .dakujem...
13.10.2010
tomo
Reagovať
maturitne temy
AHojte vsetci potreboval by som okruh maturitnych tem z anglickeho jazyka PLS potrebujem .THANKS
21.09.2010
evelyn
Reagovať
maturita
ahoj prosim ta posles aj mne tie mt z angliny. surne ich potrebujem... vdaka ...e-mail:[email protected]....:)
25.01.2010
pauli
Reagovať
Maturita
Ahojky:) bola by som velmi rada ak by si mi mohla poslat tie MT z AJ prosim:) ....bola by som radsej keby si mi to mohla poslat na moj mail... [email protected] velka vdaka:)pekne dni:)
05.02.2010
zuza851
Reagovať
Re: Maturita
poslem tito mohla si sa mi sama ozvat, mohla by si to uz mat skor lebo sem nechodim a prisla som len tak nahodou:-) ale uz to mas poslane ak nieco ozvi sa mi na pokeci alebo naicq ok?
19.04.2010
14majko14
Reagovať
Re: Re: Maturita
ahoj Zuza851 poslala by si mi prosim tie maturitne temy z AJ?nemozem ich nikde zohnat.Dakujem:D pekny den
06.09.2010
timi
Reagovať
Re: Re: Re: Maturita
ahojte.... potrebovala by som vypracované maturitné temy z AJ...diki
11.04.2010
martin
Reagovať
Ahoj prosim ta mohla bi si mi poslat ak mas vypracovane temy z Aj velmi bi si mi ppmohla. vopred dakujem Martin
05.02.2010
zuza851
Reagovať
poslem tito mohla si sa mi sama ozvat, mohla by si to uz mat skor lebo sem nechodim a prisla som len tak nahodou:-) ale uz to mas poslane ak nieco ozvi sa mi na pokeci alebo naicq ok?
05.02.2010
zuza851
Reagovať
05.02.2010
zuza851
Reagovať
05.02.2010
zuza851
Reagovať
05.02.2010
zuza851
Reagovať
31.07.2010
Kristina
Reagovať
Vypracujem ulohy, slohy referaty/anglictina taliancina
Za symbolicku cenu vypracujem v nadpise spominane, v pripade zaujmu ma kontaktijte a v prilohe mailu pripojte pozadovane zadanie+datum odovzdania ;)
31.07.2010
Kristina
Reagovať
Vypracujem ulohy, slohy referaty/anglictina taliancina
Za symbolicku cenu vypracujem v nadpise spominane, v pripade zaujmu ma kontaktijte a v prilohe mailu pripojte pozadovane zadanie+datum odovzdania ;)
09.06.2010
gabs
Reagovať
awoojte
awoojte nemohol by mi niekto poslat temy z anglickeho??? ak ano bola by som velmi vdacna. DAKUJEEM