Zaujímavosti o referátoch
Vypracované maturitné témy z ...
02.01.2010
Mariana
Reagovať
anglický jazyk
ahojte nemá tu niekto z vás niečo po anglický čo sa týka ekonomického hľadiska
30.12.2009
zuzi
Reagovať
analyza totho
podla mna je to take priemerne...nie su tam všetky temy, ale dotyčnemu dakujeme....mnoho veci je odveci a da sa z toho len niečo vybrať...su tam nepodstatné veci niekde...a tak treba aj hladat podstatne veci....ja som si z tohto referatu vybrala par viet len ...temy si plnim sama všetkym dôlezitým čo najdem a svojim nazormi.....dovi a drzim palce pri mature spolumaturanti
26.12.2009
miška
Reagovať
anglina
ak sa tu taký niekto najde pošlite mi to na [email protected]
dakujem
dakujem
26.12.2009
miška
Reagovať
anglina
je tu niekto ochotný mi poslať spracované maturitné témy z angličtiny???? dakujem
13.12.2009
simona
Reagovať
list priatelovi
list ma byt po anglicky. ma byt o tom ze ako sa mam na dovolenke
04.12.2009
Zuzinka
Reagovať
super
myslim si ze to je velmi dobra pomocka ako sa nakopnut pri maturitných temach ....very big thanks for you.
02.12.2009
Lula
Reagovať
vypracovane temy
prosim vas poslal by mi niekto vypracovane temy z angliny na mail [email protected]???
02.12.2009
Lula
Reagovať
vypracovane temy
prosim vas poslal by mi niekto vypracovane temy z angliny na mail [email protected]???
18.11.2009
Kristian
Reagovať
Pribeh po anglicky v minulom priebehovom čase.
caw te vsetci prosim vas potrebujem Ppribeh po anglicky v minulom priebehovom čase.Proste nejaky zazitok co sa vam stalo a ja to napisem akoze sa to mne stalo.Prsim poslite mi to na email:[email protected] alebo na icq:356814124 alebo na skype:kiko1848
03.11.2009
feferko2
Reagovať
sloh po anglicky
prosim mate niekto sloh po anglicky nieco o buducnosti sveta a tak
03.11.2009
ANUPEV7
Reagovať
MATURA
NEMATE NIEKDO VZPRACOVANE TEMY Z AJ LEBO NASA TRIEDNA JE VELMZ POMALA PREBERAME LEN 4. TEMU A JE ICH 25 PROSIM POSIELAT NA MAILOVU ADRESU [email protected]
15.10.2009
nikola
Reagovať
pomoc
prosim vas pomozte mi potrebuem surne teraz napisani pribeh alebo list o prazninach a musi tam byt 40 slov aj viac prosim vas ozvite sa mi
12.10.2009
Zuuuu
Reagovať
Re: Maturita-aj
ahoj nikaaa uz ich mas ??? a neposlala by si mi iiiich :(((
20.09.2009
ana
Reagovať
......
prosimvass potrebujemm jednu temuu spracovatt.... po anglicky apson na 160slov tu je ta tema business and shop poslali bz ste mi to na [email protected] budem vdacnaaaaa
05.09.2009
Nika
Reagovať
Maturita-aj
Prosím Vás nájde sa tu niekto kto chce pomôcť a bol by taký dobrý a poslal by mi vypracované maturitné témy z angličtiny? na mail? prosíííííííím a veľké ĎAKUJEEEM :)
aj ja pomôžem!
aj ja pomôžem!
07.06.2009
mata9916
Reagovať
surneee
pls neviete niekto nejaku stranku kde su napisane anglicke slohy????....potrebujem sloh na temu moj najlepsi priatel...pls pls je to surnee...diki moc..
17.04.2009
Katka
Reagovať
www.zones.sk
pozrite www.zones.sk a tam si dajte ze anglictina a su tam super vypracovane maturitne temy...