referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Vypracované maturitné témy z ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
18.03.2009
mackooo    Reagovať
shrekk
newie niekto aka bude tema na sloh z angliny ???,
18.03.2009
mackooo    Reagovať
shrek
18.03.2009
mackooo    Reagovať
shrek
17.03.2009
stefek    Reagovať
vsak to neni problem
maturita je len skuska pri ktorej sa da odpisovat ale zaroven treba preukazat aj neake vedomsti .,no napriek tomu si myslim ze sada to da velmi lahko zvladnut staci len chciet a hlavne nebat sa jej !!!!
17.03.2009
nicka    Reagovať
help....
caute neviete nahodou temy z ang. na B1 na zajtra... ak niekto vie alebo ma tusenie co by mohjol byt tak sa ozvyte a diky.. drzte sa
17.03.2009
dsadsa    Reagovať
Re: help....
to help > to nikto ani nebude vediet az vtedy ked sa to ty dozvies...cize az po 13 ...
17.03.2009
dsadsa    Reagovať
nickf
to help > to nikto ani nebude vediet az vtedy ked sa to ty dozvies...cize az po 13 ...
17.03.2009
dsadsa    Reagovať
nicka
08.03.2009
dOmČuL@TkO :)    Reagovať
ooooo shit .....
oooo shit ............. :D
11.02.2009
moni    Reagovať
sloh....
potrebujem ihned sloh alebo referat o najhorsich prazdninach v minulom case ...prosim ozvite saaaaaa
04.02.2009
kremničkár    Reagovať
SLOH-
I have a problem :(

zhanam daky sloch na tuto temu:D
pls help me ???????????????????

Next monthyour penfried is arrivig in Slovakia. Write a letter to him/her about.
-the lessons you want him/her to attend
-the activities you will do together at school
-the activities you would like to organise in the evening
15.01.2009
jozo    Reagovať
den v minulosti
pls potrebujem sloh den v minulosti ma to mat 80 slov potrebujem to hned
14.01.2009
PLS Help    Reagovať
Ako si travil Vianoce - Sloh
Cafte , nebol by pls niekto ochotny mi najst alebo napisat neaky Sloh o tom "ako som travil vianoce" ? ma to mat okolo 70 slov , dik mooooc

[email protected]
18.12.2008
maros    Reagovať
potrebujem surne neco na anglinu
haalooo prosim vas keby niiekto mal prelozene........list priatelovy.....tak mi to pls poslite budem vam velmi vdacny prosim...diki
07.12.2008
ja!    Reagovať
bozeee
kde v pi.....i tu mam hladat nieco o Elizabeth-Novy Zeland???????????
05.12.2008
denuliatko    Reagovať
Maturitné témy z AJ
Prosím Vás , ktorý zlatý človiečik pomäže zúfalej maturantke s vypracovanými maturitnými témami na AJ,ale aj na náuku o spoločnosti,dejepis ci SJ?Ved Vás to nebude nič stát a navyse urobíte dobrý skutok, takze prosím Vás, pomôžte.Vopred všetkým dakujem.
05.12.2008
zúfalé denisiatko    Reagovať
Maturitné témy z AJ
Prosím Vás, kto má prehladne a hlavne jednoducho spracované maturitné témy hlavne z AJ, ale aj predmetov ako náuka o spoločnosti, dejepis či SJ nech mi pomože.Ved Vás to nič nestojí a napokon budete mat dobrý skutok.Fakt Vás o to zo srca prosím!!
10.11.2008
cicuska    Reagovať
Maturitné témy
Awojky všetci...prosím Vás...nájde sa niekto taký...kto má vypracované maturitné témy z angličtiny...aspoň nejaké...dakujem voprad
10.11.2008
cicuska    Reagovať
Maturitné témy
Awojky všetci...prosím Vás...nájde sa niekto taký...kto má vypracované maturitné témy z angličtiny...aspoň nejaké...dakujem voprad
26.10.2008
diana    Reagovať
sloh!
napisat o
slonovi po slovensko-anglicky
21.10.2008
10Kerry10    Reagovať
Jarko
vsetko je oka

späť späť   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |   7  |  8  |  9  |  10    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.