referaty.sk – Všetko čo študent potrebuje
Cecília
Piatok, 22. novembra 2024

Pobox

ATLAS

Prihlásenie

@atlas.sk
Zaujímavosti o referátoch
Vypracované maturitné témy z ...
Meno:
E-mail:
Nadpis:
Text príspevku:
18.10.2008
Moncici    Reagovať
temy na www.zones.sk
Je to fajn, ale super vypracovane maturitne temy som nasla aj na www.zones.sk Pozrite, ispirujte sa!! papaaa:))) cmuk
15.10.2008
sanny    Reagovať
maturita
ahojte prosim Vas pomozte mi potrebujem vypracovane temy z anglictiny.poslite mi na e-mail suuurne dakujem
15.10.2008
sanny    Reagovať
maturita
ahojte prosim Vas pomozte mi potrebujem vypracovane temy z anglictiny.poslite mi na e-mail suuurne dakujem
04.10.2008
Lucia    Reagovať
maturita
ahojte prosim vas má z vas niekto uplne vypracovane temy na maturitu z angliny nutne to potrebujem ozvite sa mi na e-mail diky moc
04.10.2008
Lucia    Reagovať
maturita
ahojte prosim vas má z vas niekto uplne vypracovane temy na maturitu z angliny nutne to potrebujem ozvite sa mi na e-mail diky moc
04.10.2008
Mirka skupeňová    Reagovať
maturita
Prosím pomôžte, ak má niekto vypracované otázky z anglického jazyka tak mi prosím pomôž
01.10.2008
Veronika Strakova    Reagovať
Man and Society
Prosim ta ak to maš pomož mi s tym
28.09.2008
kicumc    Reagovať
maturita
ma niekto vypracovane témy na maturitu? z anglickeho jazyku? dik
25.09.2008
zofia    Reagovať
please pomozte mi
chela by som poprosit ci by mi niekto nenapisal kratky sloh o rodine zopar viet ze aky mame vzah
21.09.2008
Kikula    Reagovať
Prosím pomôžte mi ..
Ahojte potrebujem napísať esej po anglicky,mám písať priateľovi do Anglicka kt. sem dojde na SR a mám mu napísať že čo ho tu všetko čaká.. a tak.. pomôže mi niekto?
10.06.2008
mischell    Reagovať
pomooooc...:((
potrebujem nieco po anglicky o nejakom vymyslenom skutku "zacrana zivota"...:((..a nic newim po anglicky..:((
08.06.2008
P4T r1ck    Reagovať
tema na cj
plz help me temu v anglictine strucnu my food,historic of places,great britain,my frined,letne zimne sporty thx moc:) :-*
24.10.2007
tinka    Reagovať
my hero
potrebujem súrne sloh o my hero ale pre nejakej nehode alebo niečo také kto mi pomôže prosíím a ked nie sloh tak aspon stránku kde to nájdem
06.11.2007
klaudia    Reagovať
Re: my hero
este to potrebujes?
ucim anglinu tak ti mozem pomoct
04.06.2008
klaudia    Reagovať
list priatelke
ahoj prosim pomaohla by si aj mne potrebujem list priatelke z dovolenky kde som stretla nejaku slov. celebritu,mam 65 ucku a nedokazem jej ukazat ze mam na viac
21.01.2008
romy    Reagovať
Re: Re: my hero
nemas nahodou icq? vela krat potrebujem pomoct..aspon poradit co sa tyka anglictiny no vsetci sa nejak zdrziavajú.
08.01.2008
karin    Reagovať
viem mi niekto pomôcť zo slohom...na tému krása...je to jedno čoho sa to týka
28.11.2007
nikola    Reagovať
aj mne by sa podol ten nejaky sloh z my hero pretoze my z toho budeme pisat skolsku pracu a ked sme si to cvicili tak ja som nebola v skole ta prosim keby ze si mohla tak mi to posli na [email protected]
12.12.2007
hrianko    Reagovať
Re: my hero
Aj ja chcem taky sloh
04.06.2008
zanet    Reagovať
ahojte
ahoj, pomahla by si aj mne? potrebujem napisat list priatelke z dovolenky na ktorej som stretla nejaku slov. celebritu. mam 65 rocnu ucitelku podla nej nie som dost dobra. ak by si bola ochotna posli mi to na [email protected] a nie dlhe tak na 100slov nic zlozite,s uctou Zanet
04.06.2008
zanet    Reagovať
pomoc :-(
ahoj, pomahla by si aj mne? potrebujem napisat list priatelke z dovolenky na ktorej som stretla nejaku slov. celebritu. mam 65 rocnu ucitelku podla nej nie som dost dobra. ak by si bola ochotna posli mi to na [email protected] a nie dlhe tak na 100slov nic zlozite,s uctou Zanet
03.06.2008
mexuriana    Reagovať
S CHYBAMI
No...nechcem sa tváriť múdro ale je tam veľa gramatických chýb a je to príliš jednoduché...príliš
29.05.2008
Janka    Reagovať
sak...
akoze toto je narocneee???? ...vas nechapem, sak to su fakt uplne zakladne slovicka, ktore sa preberaju v prvych dvoch rocnikoch...
26.05.2008
lulu    Reagovať
dementi
za to ze vy ostatni ste taky sprosty a neviete ani zaklady anglictiny to neni problem "gymplakov"... si to vypracuj cele sam a potom skus picovat na pracu inych... magori s IQ 110...
21.05.2008
neznasam maturitu fo    Reagovať
poebkany gymplaci....
do pice... preco tu nedaju lahsie weci ale len to co sa ucia poebkany gymplaci... joooj more moje nerwy!!! este aj na nete nam musia dokazowat aky su mudry??DPC!!!
23.05.2008
4444    Reagovať
Re: poebkany gymplaci....
pocuvaj co sa tu rozculujes?mozes byt rad,ze tu aspon cosi mas...
A co ked je gymplak/cka...co je na tom?a ked sa ti to nechce citat,tak to necitaj!!!
20.05.2008
m0noLiTh    Reagovať
témy iba pre jeblých gymplakow...
strašna pičovina :) tolko informacií že sa to človeku nechce ani čitať, rozbory do hlbky....no jeblí gympaci jedine :)

späť späť   1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7  |   8  |  9  |  10    ďalej ďalej
Copyright © 1999-2019 News and Media Holding, a.s.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo šírenie obsahu je zakázané bez predchádzajúceho súhlasu.