Zaujímavosti o referátoch
Vypracované maturitné témy z ...
01.12.2007
Mia
Reagovať
I have a problem :(
Ak mate niekto nejaky sloh z tychto tu tak poslite prosim :)
1. Advantages and disadvantages of using mobile phones computer era, trawelling.
2. Holidays in Slovakia in January (advice to a foreign visitor) What would I recommend ?-the weather, to clothes to bring, what to do and see, special food and drink to try.
3. A letter to problem page Giving advice to the problem (diskusný príspevok do časopisu)
4. My visions to the future
1. Advantages and disadvantages of using mobile phones computer era, trawelling.
2. Holidays in Slovakia in January (advice to a foreign visitor) What would I recommend ?-the weather, to clothes to bring, what to do and see, special food and drink to try.
3. A letter to problem page Giving advice to the problem (diskusný príspevok do časopisu)
4. My visions to the future
11.06.2007
nikoll
Reagovať
sevas
prosimta nemohla by si mi poslat tvoj maturitny sloh bo ucka si zmyslela aby sme to pisali tak prosim a co najskor
27.03.2007
lukooo
Reagovať
maturita 2007
som sa dopočul aj o takej téme, že tvoja budúcnosť, ale veľmi tomu neverím, ale len poskytujem info
10.05.2007
jurajj
Reagovať
Re: maturita 2007
ahoj checm sa spytat ci nevies odkial zozenem predchadzajuce pisomne matury z angôlliny dikyyy
10.05.2007
jurajj
Reagovať
Re: maturita 2007
ahoj checm sa spytat ci nevies odkial zozenem predchadzajuce pisomne matury z angôlliny dikyyy
10.05.2007
juaraj
Reagovať
jurajjj
ahoj chcel by som s aspytat kde najdem predchadzajuce pisomne maturity z anglickeho jazyka dakujem:???
24.03.2007
Nikky
Reagovať
matura
Ahojte, ak by ste sa dopoculi nieco o tych slohoh dajte fakt vediet, ved vsetci chceme zmaturovat, nie???
27.03.2007
mucha
Reagovať
Re: matura
ahoj,,,,,,,,,,,,ak budeš mat nieco tak mi napis kde to najdem dobre,,,papa
27.03.2007
bejby
Reagovať
Re: Re: Re: matura
zevraj tam ma byt staznost ze sa ti pokazil bicykel ci co...ale neviem ci je to pravdiva info tak radsej sa nespoliehat moc...ale zas neni na skodu si to aspon vyskusat urobit doma
24.03.2007
Nikky
Reagovať
Práve sa mi dostala informácia, že by to mala byť formálna žiadosť....
24.03.2007
Nikky
Reagovať
ahoj mám dáke tipy na slohy zo SJ...ale potrebovala by som AJ úroveň A...
23.03.2007
kajsi
Reagovať
matury
Nevie niekto ake budu temy na maturitne slohove temy?Ak niekto vie nech mi odpise na moj e mail vopred velka VDAKA!!
17.03.2007
ajka
Reagovať
pomoooc
ak by ste o niečom vedeli alebo vedeli mi pomôcť tak prosíím ozvite sa na maile dakujem
17.03.2007
ajka
Reagovať
poomoc.
ahojte prosííím vas pomôžte mi, potrebovala by som poradiť pomôcť kde bysom našla spracovane maturitne témy ale jednoducho... - nie v zložitých formách prosííím veľmi vam budev vdačná. dík